Kampanya süresince, 05.06.2014 (Saat 10:00) – 18.06.2014 (Saat 22:00) tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros ve ilgili magazalardan ilgili kartlar ile tek sefrede 15 TL ve katları tutarında(her 15 TL için 1 çekiliş hakkı) Sek ve Maret marka tüm ürün çeşitlerinden birlikte veya ayrı ayrı satın alan müşterilere çekiliş hakkı verildi.
Yapılan çekilişle 5 kişi Apple iPhone 5S Gümüş 16 GB Cep Telefonu (hat, kart hariç), 5 kişi Apple iPad Mini 16GB Beyaz ikramiyesi kazandı. 10.07.2014 tarihinde yapılan çekilişin sonuçları 17.07.2014 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyuruldu.
Bu kampanya, Tat Gıda San. A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 20.05.2014 tarihli ve 40453693-255.01.02/1641-4173 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir.

SEK & MARET MİGROS ÇEKİLİŞ KAMPANYASI
KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI
18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
İkramiye tesliminde alışverişe ait kasa fiş/fatura ibrazı zorunludur.
Bu kampanya, Tat Gıda San. A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 20.05.2014 tarihli ve 40453693-255.01.02/1641-4173 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir.
Kampanya süresince, 05.06.2014 (Saat 10:00) – 18.06.2014 (Saat 22:00) tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Sanal Market ve Mjet mağazalarından Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kartlar ile tek sefrede 15 TL ve katları tutarında(her 15 TL için 1 çekiliş hakkı) Sek ve Maret marka tüm ürün çeşitlerinden birlikte veya ayrı ayrı satın alan müşterilere çekiliş hakkı verilecektir.
Bu kampanya kapsamında, kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekilişle 5 kişiye Apple iPhone 5S Gümüş 16 GB Cep Telefonu (hat, kart hariç), 5 kişiye Apple iPad Mini 16GB Beyaz ikramiyesi verilecektir.
Çekiliş 10.07.2014 tarihinde saat 12:45’de DenizAjans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri Ltd. Şti. Ali Nihat Tarlan Cad. No:54 D:14 Toplantı Salonu Bostancı / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kazanan talihliler, 17.07.2014 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yoluyla bildirim yapılacaktır. Postada yaşanan gecikmelerden ve aksaklıklardan Tat Gıda San. A.Ş. , Migros Ticaret A.Ş. ve DenizAjans sorumlu değildir.
İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi 01.08.2014 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 16.08.2014 tarihine kadardır. İkramiyelerin son teslim tarihi 16.09.2014’tür. Asil ve yedek son başvuru tarihine kadar gerekli belgeler ile başvurmayan asil ve yedek talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahipleri katılacaktır. Kart üyelik bilgilerinin güncellenmesi, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
Kampanyaya katılımlarda, Migros Ticaret A.Ş. Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart kayıt bilgileri esas alınacaktır, 18 yaşından küçüklere, üyelik bilgileri eksik olan veya kayıtlı olmayan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart) kart sahiplerine çekiliş hakkı verilmeyecektir.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiye tesliminde alışverişe ait kasa fiş/fatura ibrazı zorunludur. Migros Ticaret A.Ş., Tat Konserve San. A.Ş., DenizAjans çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye ait ÖTV ve KDV hariç diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır.
Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.