Philips Android TV Fiat 500 çekiliş sonuçları

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Philips Android TV Fiat 500 çekiliş sonuçları belli oldu.  05 Haziran 2015 – 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında  Teknosa.com’dan Philips Android TV satın alanlar, çekilişle bir çok hediye kazandı.

Çekilişte 1 kişi 39.135,01 TL değerinde Fiat 500 POP S3 1.3 FIRE 69 HP 2015 Model Otomobil, 5 kişi 1.299,00 TL değerinde Huawei Smart G7 Cep Telefonu (hat-kart hariç) ikramiyesi kazandı.

Çekiliş 03.09.2015 tarihinde noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirildi. Kazanan talihliler 08.09.2015 tarihli Birgün Gazetesi Türkiye baskısında duyuruldu.

Bu kampanya Tp Vision Elektronik Tic. A. Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 03.06.2015 tarihli ve 24951361-255.01.02/1734-4200 sayılı izni ile 05.06.2015 (00.01)-07.08.2015(23.59) tarihleri arasında gerçekleştirildi.

tp_brgn8092015

PHILIPS TV KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI:

Bu kampanya Tp Vision Elektronik Tic. A. Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 03.06.2015 tarihli ve 24951361-255.01.02/1734-4200 sayılı izni ile 05.06.2015 (00.01)-07.08.2015(23.59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm satış noktalarından Garantili Philips TV markalı, 49PUK7100/12, 49PUK7150/12, 55PUK7100/12, 55PUK7150/12, 55PUS7600/12 model Philips Ambilight televizyonlardan herhangi birini satın almak ve stoklarla sınırlı üretilecek bu televizyonlardan en yakın satış noktasını belirlemek amacıyla ad, soyad, adres ve telefon bilgileriyle birlikte www.androidtvsalonda.com ücretsiz internet sitesinden ön sipariş formu dolduranlar, satın alımlarını gerçekleştirip fatura fotokopileri ile birlikte ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini en geç 19.08.2015 tarihinde Pure İletişim- Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk. No:30 D:1 Şişli/İstanbul adresinde olacak şekilde posta ile gönderenler satın aldıkları her bir televizyon için bir çekiliş hakkı kazanacaklardır.

Gönderim üzerinde ad soyad ve adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.

Söz konusu kampanyaya katılım, kullanıcılar tarafından içeriği Philips Türkiye tarafından sağlanan Philips Türkiye Facebook Fan Sayfası üzerinden girilerek micro siteye yönlendirildikten sonra veya direct www.androidtvsalonda.com ücretsiz internet sitesine girerek, ön sipariş kampanyası için hazırlanan tab üzerinden standart ekrana ulaşıp yüklenecek sayfada var olan ödül ve kampanya bilgilerini okuduktan sonra “formu doldur” butonuna basarak ilerleyeceklerdir.

Çekilişte 1 kişi 39.135,01 TL değerinde Fiat 500 POP S3 1.3 FIRE 69 HP 2015 Model Otomobil, 5 kişi 1.299,00 TL değerinde Huawei Smart G7 Cep Telefonu (hat-kart hariç) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin özellikleri farklılık gösterebilir.

Çekiliş 03.09.2015 tarihinde, saat 11.00’da Pure Dijital İletişim Danışmanlık ve Org. Hizm. A.Ş (konferans salonu) Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk. No:30 D:1 Şişli/İstanbul adresinde noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 08.09.2015 tarihli Birgün Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.

Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Tp Vision Elektronik Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 23.09.2015 tarihine kadar, yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 08.10.2015 tarihine kadar kimlikleri ve satın alımlarına ait faturaları ile Pure Dijital İletişim Danışmanlık ve Org. Hizm. A.Ş.’ye başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ve satın alımlarına ait faturası ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde fatura ibrazı zorunludur.

Kampanya katılımında katılımcı tarafından bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.

Bu çekilişe Tp Vision Elektronik Tic. A. Ş., Pure Dijital İletişim Danışmanlık ve Org. Hizm. A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

Katılımcı/Uygulama kullanıcılarının hukuka, yasalara ve genel ahlaka aykırı şekilde bilgi paylaşmaları veya görsel yüklemeleri yasaktır. Bu gibi kullanımlardan kaynaklanan tüm yasal sorumluluk tek başına katılımcıya aittir. Hukuka, yasalara veya genel ahlaka aykırı yahut diğer bir hukuki düzenleme uyarınca sakıncalı bulunan görsel veya bilgi yahut katılımcı isimlerinin kullanılması halinde, ilgili içerikler sayfa yöneticileri tarafından kaldırılacak, ilgili katılımcıların uygulamaya erişimi engellenecek ve söz konusu kullanımı yapan katılımcı aleyhine ilgili mercie bildirimde bulunulacaktır. Kullanıcılar, bu bende konu yükümlülüklerine aykırı hareketlerinin neticesinde Pure ve Tp Vision tarafından tatbik edilebilecek olan mezkur tedbir ve/veya uygulamalardan dolayı Pure ve Tp Vision’a karşı doğrudan veya dolaylı herhangi bir talepte yahut itirazda bulunulmayacaklarına kabul ederler.

Katılımcılar, uygulamaya, bir başkası adına katılamazlar. Böyle bir durumun tespiti halinde Pure ilgilinin/ilgililerin katılımlarını sonlandırma ve varsa o ana kadar oluşturdukları içerikleri uygulamadan kaldırma ve ilgililerin katılımını teknolojik koruma tedbirleri ile engelleme hakkını haizdir. Böyle bir durumda katılımcı, uygulamaya yeniden erişim sağlamayacağını/buna dair bir girişimde bulunmayacağını ve eğer o ana kadar varsa Uygulama ile bağlantılı olarak kendi hesabında oluşturduğu veya yüklediği bilgi ve içerikler hakkında bunların iade edilmesi için bir talepte bulunmayacağını taahhüt eder.

Katılımcı, Pure ve Tp Vision’nın, uygulama vasıtasıyla temin edilen bilgileri ve katılımcıların yüklediği bilgi ve görselleri gerekli durumlarda iletişim ve promosyon duyuruları amacıyla kullanabilmesine izin vermiş olarak kabul edilir, buna mukabil Tp Vision bu bilgileri işlemeyeceğini, değiştirmeyeceğini ve katılımcıların kişisel verilerinin gizliliğini ihlal eden herhangi bir eylem yahut işlemde bulunmayacağını taahhüt eder. Katılımcılar, Pure veya Tp Vision’nın bu bende konu kullanımlarına mukabil herhangi bir bedel talebinde bulunmayacaklarını kabul ederler. Kullanıcıların internet kullanımından ve sair hallerden giderleri kendilerine ait olmak üzere uygulama tamamen ücretsizdir. Bu sebeple katılımcılar arasında yapılan her nevi işlem, sözleşme, devir veya benzeri yükümlülük doğuran anlaşmalar geçersiz olup Pure ve Tp Vision’a karşı hiçbir hal ve şart altında ileri sürülemez.

Uygulama tarafından kullanıcı, üye ve ziyaretçilere sunulan her nevi içerik, materyal, döküman, bilgi, grafik, tasarım, ürün, yazılım, güncelleme ve diğer benzer servisler Pure ve Tp Vision’nın inhisari mülkiyetinde ve Fikir ve Sanat Eserleri ve ilgili mevzuat gereğinde yasal olarak korunmaktadır. Pure tarafından hazırlanıp sunulan bu uygulama ve uygulama ile bağlantılı servis hizmetlerini kullanan, bunlardan istifade eden veya bunlara erişime çalışanlar, kişisel her nevi girişim ve sorumluluklarının işbu bildirim ile farkında sayılacaklardır. Facebook üzerinden yürütülecek Uygulama ile ilgili olarak kullanıcı hesabının aktif ve erişilebilir olmasından, katılımcının Facebook hesap ve profili ile ilgili olarak web sitesi tarafından sunulan altyapıdan veya kullanıcıdan kaynaklanan her nevi aksaklık sadece katılımcı yahut üyenin sorumluluğundadır. İşbu sebeplerden ötürü Pure ve Tp Vision’a karşı herhangi bir talepte bulunulamaz.

Pure, Uygulamaya katılım sağlayanlara karşı, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, katılımcıların ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Katılımcının Uygulamayı yanlış kullanımından kaynaklanabilecek maddi, ticari itibar, sosyal itibar kaybı veya dolaylı ya da dolaysız özel, cezai, rastlantısal kayıp ve zararlarından Pure veya Tp Vision hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Uygulama kapsamında katılımcılar tarafından herhangi bir surette yasalara veya ahlaka aykırı görsellerin yahut benzer içeriklerin kullanıldığının tespit edilmesi halinde, ilgili kullanıcının IP ve diğer bilgileri talep halinde Cumhuriyet Savcılıkları ve Emniyet Birimlerinde usulüne uygun başvurulara istinaden paylaşılabilir. İşbu Katılım Koşullarının herhangi bir kısmı hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu kısım ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

Ayrıca Milli Piyango idaresinin kapsamı dışında verilecek olan Accor Otelleri’nde 2 gece konaklama hediyesi için 0212 252 87 27 numaralı telefondan arayarak şehir bilgisi ve rezervasyon işlemleri yapılacaktır. Konaklama hediyesi 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir. Otele kadar olan ulaşım ve ekstra harcamalar katılımcıya aittir. Katılımcıların seyahat sırasında başlarına gelebilecek herhangi bir olaydan Pure İletişim ve Tp Vision sorumlu değildir.

Milli Piyango idaresi kapsamı dışında verilecek olan Philips Hue hediyesi sadece 55PUS7600/12 model Philips Ambilight TV’ler için geçerli olacaktır.

Pure ile uygulama katılımcıları arasında Uygulama ile ilgili olarak husule gelebilecek her nevi uyuşmazlıkların çözümünde İstanbul Mahkemeleri ve İstanbul İcra Daireleri yetkilidir.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında 0212 266 54 03 nolu Kampanya Danışma Hattından ulaşabilirsiniz.

Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları aynen kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.