Paşabahçe Mağazaları’ndan en güzel ana hediye

0

Paşabahçe Mağazaları’nın ‘pasabahce’ Instagram hesabından düzenlediği “Hayat En Güzel Hediye” konseptli fotoğraf yarışması, en güzel anlarını paylaşanlara hediyeler kazandıracak.

Tıkla kampanya sayfasına git

Yarışma kapsamında paylaştığı fotoğraflarla en çok beğeni alan 2 kişi 200 TL değerinde ‘Hediye Kartı’nın sahibi olacak. 12.07.2016–Paşabahçe Mağazaları, ‘pasabahce’ instagram sayfasında keyifli bir yarışma başlatıyor.

31 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek yarışmaya katılanlar en güzel anılarına ait fotoğraflarını paylaşacak. Her hafta en fazla beğeniyi alan 2 kişi 200 TL değerinde ‘Hediye Kartı’nın sahibi olacak. Yarışmaya; Paşabahçe Mağazaları hediye paketlerinde kullanılan ‘Hayat En Güzel Hediye’ etiketinin yer aldığı bir fotoğrafı, #hayatenguzelhediye ve #pasabahçemagazalari hashtagleri ile Instagram’da paylaşan ve @pasabahce Instagram sayfasını takip eden herkes katılabilecek. ‘Hayat En Güzel Hediye’ etiketi; Paşabahçe Mağazaları’ndan ücretsiz olarak temin edilebildiği gibi hayatenguzelhediye.com web sitesinden dijital olarak da fotoğraf üzerine eklenebiliyor.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiler www.hayatenguzelhediye.com adresinde yer alıyor.

Share.
Leave A Reply

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Exit mobile version