Algida 2024 Audi Yaz Çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Algida 2024 Audi Yaz Çekilişi. Algida 2024 Yaz Çekilişi… Algida Audi A3 Çekilişi… Algida Apple iPhone 15 Pro Çekilişi… Algida 2024 Audi Yaz Çekilişi, Algida 2024 Çekilişi, Algida 2024 Audi Yaz Çekilişi, Algida 2024 Audi Yaz Çekiliş Sonuçları, Algida Çekilişi… www.algidailekazan.com çekilişi şifre giriş kayıt sayfası

Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (Unilever) tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 15.01.2024 tarihli ve E-58259698-255.01.02-50537 sayılı izni ile 3 dönem (1.Dönem: 1.06.2024-30.06.2024, 2.Dönem: 1.07.2024-31.07.2024, 3.Dönem: 1.08.2024-30.09.2024) olarak düzenlenmektedir.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından promosyonlu Algida Boom Boom, Algida Boom Boom Gold, Algida Frigola, Algida Classics Kakao, Algida Classics Vanilya, Algida Classics Antep Fıstık, Algida Classics Oreo, Cornetto Classico Kaymak, Cornetto Classico Çilek, Cornetto Classico Çikolata, Cornetto Disc Milka, Cornetto Disc Oreo, Cornetto Disc Vanilya Karamel, Cornetto Disc Antep Fıstık, Cornetto Disc Choco Coffee ürünlerinden (Algida Boom Boom, Algida Frigola, Algida Classics ve Cornetto Classico ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı, Cornetto Disc ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı) satın aldıklarında, Algida ürünleri için ürünlerin içinde bulunan şifreli ürün çubuklarındaki, Cornetto ürünleri için ise ürün ambalajı içinde bulunan katılım şifresini www.algidailekazan.com (ücretsiz) web sitesindeki veya Algida İle Kazan uygulamasındaki ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.

www.algidailekazan.com çekilişi şifre giriş kayıt sayfası 

www.algidailekazan.com web sitesi ve Algida İle Kazan uygulaması katılımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir.

Şifre, ad, soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir.

Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.

Algida 2024 Audi Yaz Çekilişi

1. Kampanya dönemi için çekilişte 2 kişi Audi A3 Sedan 35 Turbo FSI 150 HP Advanced 2023 Model Otomobil (birim değeri: ₺1.597.015), 34 kişi Apple iPhone 15 Pro 128 GB (birim değeri: ₺69.999) ve 34 kişi Apple AirPods Pro (2. nesil) (birim değeri: ₺8.649); 2. Kampanya dönemi için çekilişte 2 kişi Audi A3 Sedan 35 Turbo FSI 150 HP Advanced 2023 Model Otomobil (birim değeri: ₺1.597.015), 33 kişi Apple iPhone 15 Pro 128 GB (birim değeri: ₺69.999) ve 33 kişi Apple AirPods Pro (2. nesil) (birim değeri: ₺8.649); 3. Kampanya dönemi için çekilişte 1 kişi Audi A3 Sedan 35 Turbo FSI 150 HP Advanced 2023 Model Otomobil (birim değeri: ₺1.597.015), 33 kişi Apple iPhone 15 Pro 128 GB (birim değeri: ₺69.999) ve 33 kişi Apple AirPods Pro (2. nesil) (birim değeri: ₺8.649) ikramiyesi kazanacaktır. Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

Çekilişler 3 dönem için sırasıyla 19.07.2024, 19.08.2024 ve 18.10.2024 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 3 dönem için sırasıyla 25.07.2024, 23.08.2024 ve 24.10.2024 tarihli Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.

Postada meydana gelecek gecikmelerden Unilever ve U2 Tanıtım sorumlu değildir. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Her kampanya dönemi için gazete ilan tarihi itibariyle ilk 15 gün asil talihliler, takip eden 15 gün yedek talihliler için son başvuru süresidir ve bu süreler içinde kimlikleri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubuğu/ambalajı ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mailine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresine şahsen başvurmayan ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu/ambalajı ibrazı zorunludur.

Şifreli ürün çubuğu/ambalajının okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. Bu kampanyaya Unilever, U2 Tanıtım ve Narkoz İletişim Hiz. San. ve Ticaret A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Her Kampanya dönemi için bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.