Sevgi dolu sürpriz hediyeler Kozzy’den

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sevgi dolu sürpriz hediyeler Kozzy’den… Sevgililer günü için geri sayım başladı. Her sene olduğu gibi bu sene de Kozzy, Sevgililer Günü’nde ziyaretçilerini unutmuyor. 6 – 14 Şubat tarihleri arasında Kozzy’de aynı gün içerisinde toplamda 100 TL veya 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Sevgililer Günü’ne özel sürpriz hediyeleri kazanma şansı yakalıyor.

Sevgililer günü hediyeleri

Sevgililer günü yaklaştıkça ”ne hediye alsam” telaşı artıyor. Sunduğu birbirinden cazip kampanyalar ile ziyaretçilerine alışveriş keyfi yaşatan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Sevgililer Günü telaşınızı hafifletiyor. 6 – 14 Şubat tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 100 TL veya 250 TL ve üzeri yapacağınız alışveriş için sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. Kozzy AVM’nin Sevgililer Günü’ne özel gerçekleştirdiği kampanyaya katılım için belirtilen tarihler arasında yapılan alışveriş fişi ile danışmaya başvurmak yeterli oluyor.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.