2017 Aldaniti iphone çekiliş kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

2017 Aldaniti iphone çekiliş kampanyası… Bu çekilişe katılımı 1 Ocak 2017 ve 31 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Çekiliş tarihi, son katılım tarihinden itibaren 15 gün sonra olup, 15 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecektir.

18 yaşından küçükler katılamaz ve kazanmış olsa bile ödülleri verilmeyecektir.

Tıkla kampanya sayfasına git çekilişe katıl

Kazanan kullanıcıya seçtiği ürün veya 4,300.00 Lira (yaklaşık 1,000´00 İngiliz Sterlini) bedeline kadar sınırlı olmak üzere, aynı değerde ve benzer özelliklerde başka bir ürün teslim edilecektir.

MPİ ile bağlantısı yok

Bu çekilişin Milli Piyango İdaresi ve ilgili mevzuatı ile hiçbir bağlantısı yoktur.

NOT : KATILIM KOŞULLARINI DİKKATLİCE OKUYUNUZ!

ÇEKİLİŞ VE ÜYELİK KOŞULLARI

GİRİŞ

İşbu çekilişe katılmakla, formda yer alacak kişisel bilgilerinizin, mülkiyeti Aldaniti International Network Ltd. ‘e ait olan pazarlama veritabanında yer alacağını kabul etmiş sayılırsınız. Şayet form aracılığı ile tarafımıza sağladığınız bilgilerin bu veritabanında yer almasını Kabul etmiyorsanız, lütfen çekilişe katılmayınız.

Ayrıca, tarafımıza bildirmediğiniz takdirde çekilişe katılmakla, otomatik olarak kişisel bilgilerinizin sponsorlarımızın veritabanında yer almasına izin vermiş sayılırsınız. Çekiliş formu aracılığı ile tarafımıza sağladığınız kişisel bilgilerinizin Söz konusu veritabanında bulunmasına karşı iseniz, lütfen buraya tıklayınız;

ŞARTLAR VE KOŞULLAR

1. İş bu çekiliş, First Floor, 113 Monnow Street NP25 3EG – Monmounth United Kingdom VAT: UK947013039, United Kingdom adresinde mukim, ALDANITI INTERNATIONAL NETWORK LTD tarafından organize edilmiştir. Sorularınız için info@aldaniti.net adresi üzerinden veya yazılı adres üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

2. İş bu çekilişe katılım, 1 Ocak 2017 ve 31 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

3. Çekiliş tarihi, son katılım tarihinden itibaren 15 gün sonra olup, 15 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecektir.

4. Katılım yalnızca 18 yaş ve üzeri olan; yabancılar dahil siteye üye olan herkese açık olup, 18 yaş altı katılmış ve kazanmış olsa bile ödülleri verilmeyecektir.

5. Çekilişe katılım ücretsizdir. Katılmak için tek gereken katılımcıların, katılım formundaki bilgileri doğru ve güncel bilgileri ile doldurmuş olması gerekir. Kullanıcıların hatalı, eksik veya gerçek dışı bilgilerini içeren formlar, geçersiz sayılacaktır. Kazananın hediyesini teslim alabilmesi için formda doldurduğu bilgileri TC kimlik veya pasaport ile kanıtlaması gerekmektedir.

6. İş bu çekilişin amacı, müşterinin sadakatini kazanmaktır. Bu sebeple çekilişe katılmak her ne olursa olsun ücretsizdir. Katılım için, katılım formunun doğru, güncel ve eksiksiz bilgilerle doldurulması gerekir. Aksi halde başvurular geçersiz sayılacak ve ödül kazanma haklarını kaybedeceklerdir.

7. Çekilişi düzenleyen firmanın çalışanları, aileleri ve bu firmanın reklam ve pazarlama yapan firma / acente çalışanları çekilişe katılamazlar, kazanmış olsalar bile kendilerine ödül verilmeyecektir.

8. Bu çekilişin Milli Piyango İdaresi ve ilgili mevzuatı ile hiçbir bağlantısı yoktur.

9. Kazanan kullanıcıya seçtiği ürün veya 4,300.00 Lira (yaklaşık 1,000´00 İngiliz Sterlini) bedeline kadar sınırlı olmak üzere, aynı değerde ve benzer özelliklerde başka bir ürün teslim edilecektir. Teslimat ve kayıt ücretleri ALDANITI INTERNATIONAL NETWORK, LTD. tarafından ödenecektir.

10. Çekiliş günü, kazanan kura ile belirlenecek olup, bunun yanısıra 3 yedek kazanan olacaktır.

11. Seçilen kazananlar, ödülü talep edebilmek için; kazandıkları bilgisi kendilerine bildirildiğinden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri ALDANITI INTERNATIONAL NETWORK, LTD.ye sağlamakla yükümlüdür.

12. Kazanan kişinin başvuru formunda yazılı adresinde bulunamaması veya hatalı TC Kimlik veya pasaport bilgisi ile başvurmuş olması durumunda, ödül hakkı diğer ikinci gelen kazananlara atanacaktır.

13. Kazanan ve ikinci sıra talihliler adreslerinde bulunamaz ise veya ALDANITI tarafından talep edilen gerekliliklere uymuyor ise, ödülü talep etme hakları sona erecek ve ödülü reddettikleri Kabul edilecektir.

14. Aynı zamanda kazanan talihliler ödülü Kabul etmekle, kişisel bilgilerinin ALDANITI tarafından; çekiliş sonucunu duyurmak ve benzer amaçlarla reklam yapmak, gelecekte organize edilecek yeni çekilişlerin reklamını yapmak amacıyla kullanılmasına izin verdiğini Kabul eder. Bu kişisel bilgiler, ALDANITI tarafından kendisine ait websitesinde, eposta ve diğer yollarla yapılan pazarlama faaliyetlerinde kullanılacaktır.

Kazanan ve diğer katılımcılar bu izin/muvafakatname için herhangi bir telif hakkı veya maddi ve/veya manevi herhangi bir talepte bulunmayacağını gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder.

15. Ödül başka bir değerle transfer edilemez ve bu ödülü kazanan kişiden başka biri tarafından kullanılamaz.

16. Kazanan katılımcılar ödüle dahil olmayan ve ödülle ilgisi olmayan her türlü vergi ve diğer harcamalardan sorumludurlar ve ödülü kabul etmekle bu harcamalardan sorumlu olmayı kabul ederler.

17. Yanlış yönlendirilen, kaybolan, yanlış, tamamlanmamış, okunaksız, ulaşana kadar herhangi bir sebeple bozulmuş (prosese dahil olmuş herhangi bir cihaz, yazılım, tarayıcı veya şebeke sorunları veya uyumsuzluğu nedeniyle) katılımlar geçersiz sayılacaktır. Doğal olmayan yollarla otomatik şekilde üretilmiş katılımlar çekiliş dışı bırakılacaktır. ALDANITI, şebeke, bilgisayar yazılım ve cihaz problemleri nedeniyle bozulan, yarım kalan veya kaybolan katılım formları ve diğer bilgilerden sorumlu tutulamaz.

18. Katılımcıların iletişim bilgilerini yanlış veya eksik bilgi vermesi halinde gerçekleşecek gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan, ödül hakkının başka bir kişiye geçmesi durumundan ALDANITI sorumlu değildir.

19. Çekilişe katılan herkes, ALDANITI çekiliş koşullarına uymayı kabul etmiş sayılır. Çekilişle ilgili, kazanan talihlileri belirleme ve diğer tüm kararlar ALDANITI tarafından verilir ve değiştirilemez.

20. ALDANITI, sunmuş olduğu hizmetlerin ve servislerin daha efektif kullanılabilmesi amacıyla Bankalar, GSM Operatörleri, Turizm Acenteleri, Sigorta Şirketleri ve Pazarlama Şirketleri gibi bir çok 3. Parti kurum ve kuruluşlarla çeşitli şekillerde işbirliği yapabilir. Bu işbirliği; reklam, sponsorluk, izinli pazarlama, veri paylaşımı ve yasal diğer ticari yöntemlerle olabilir. ALDANITI, bu konuda SPAM’e karşı poltikalar geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir.

21. Ödüle hak kazanan katılımcı, herhangi bir üçüncü kişi veya kuruma ait Telif Haklarını ve marka haklarını ihlal etmediğini, aksi halde doğacak zararlardan kendisinin sorumlu olacağını ve ödüle hak kazanamayacağını kabul eder.

22. ALDANITI, kullanıcı tarafından girilen / oluşturulan her türlü veri ve içeriğin hiç bir şekilde kontrolünü yapmamaktadır. Ancak kullanıcı(lar) tarafından, 3. şahıs ve kurumların kişilik hakları ile Ingiltere kanunları ve yerel kanunlar ve uluslararası anlaşmalar ile koruma altına alınan diğer hakların ihlal edilmesi halinde; ayrıca telif haklarını ihlal eden, müstehcenlik içeren, hakaret, küfür, küçük düşürücü ifadeler barındıran içeriklerin formlar aracılığıyla gönderilmesi; ayrıca hizmetlerin ve servislerin amacını aşan bir şekilde kullanılması halinde, ALDANITI hizmetleri derhal durdurma, servisleri dondurma ve üyelik ve kazanılan ödülleri iptal etme hakkına sahiptir.

23. Hazır bot veya yazılım ve diğer vasıtalarla başvuru yapmak, hileli davranışlarda bulunmak yasaktır. ALDANITI’nin bu durumda hukuki ve cezai yollara başvurma hakkının ve ödülü iptal etme hakkının saklı olduğunu kabul eder.

24. ALDANITI hizmetine bağlı tüm servislerin, alan adlarının, yazılım kodlarının, hesaplama formüllerinin, algoritmalarının, çizimlerinin ve tasarımlarının ve burada sayılmayan diğer fikri ve sınai hakların sahibi, , Fistr Floor, 113 Monnow Street NP25 3EG – Monmounth United Kingdom VAT: UK947013039, United Kingdom adresinde mukim Aldaniti International Network LTd.’dir.

Sunulan servislerin yazılım, tasarım ve konsept dahil telif hakları tamamen ALDANITI ye aittir. Servislerin ve hizmetlerin, bununla bağlantılı sayfaların kopyalanmasına, çoğaltılmasına ve yayılmasına, ayrıca tersine mühendislik işlemlerine tabi tutulmasına izin verilmemektedir.

25. ALDANITI, her tür oyun, yarışma ve çekiliş kurgularının ve algoritmaların kesin doğru ve hatasız olduğunu garanti ve taahhüt etmemektedir. Ancak, bu hizmet ve servislerin kaliteli, mümkün olduğunca hatasız ve eksiksiz olması için azami gayreti göstereceğini beyan etmektedir. ALDANITI, sunulan ve gönderilen içeriklerden, ayrıca oyun, yarışma, çekiliş, lead toplama amaçlı servislerin kullanım sonuçlarından hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.

26. Kullanıcılar, şifre ve kullanıcı adlarının gizlilik ve güvenliğinden kendisi sorumludur.

27. ALDANITI, herhangi bir şekilde haber vermeden, çekiliş koşullarını, ödülü, açıklama ve diğer bilgileri ve hizmetleri ve servisleri iptal etme veya değiştirme, aynı zamanda istediği zaman çekilişi iptal etme veya ücretli kılma hakkını saklı tutmaktadır.

28. Çekilişe katılan herkes işbu çekiliş ve üyelik şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

29. Çekiliş veya üyelik ile ilgili herhangi bir hukuki uyuşmazlık durumunda İngiltere Hukuku uygulanır, İngiliz Mahkemeleri ve İcra Daireleri çözmede yetkili ve görevlidir.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.