Mattel Oyuncak Oyuncak Paketi çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mattel Oyuncak Oyuncak Paketi çekilişi… Mattel Oyuncak Mega Bloks Fisher Price Oyuncak Paketi çekiliş kampanyası… 01 Aralık 2016 – 31 Ocak 2017 tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Toyzz Shop, Penzz Shop, Joker, Armağan Oyuncak ve E-Bebek mağazalarından, Mattel Oyuncakçılık Tic. Ltd. Şti.’nin Mega Bloks First Builders markalı ürünlerinden tek seferde 30 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak ve kayıt edenler çekilişe katıldı.

MATTEL OYUNCAK OYUNCAK PAKETİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

01 Aralık 2016 – 31 Ocak 2017 tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Toyzz Shop, Penzz Shop, Joker, Armağan Oyuncak ve E-Bebek mağazalarından, Mattel Oyuncakçılık Tic. Ltd. Şti.’nin Mega Bloks First Builders markalı ürünlerinden tek seferde 30 TL ve katları tutarında (her 30 TL’ye bir şifreli kart) satın alan müşterilere, mağazalardan alınan ürünler için kasalardan verilecek olan üstü kapalı katılım kartındaki şifreyi fiş/fatura no, fiş/fatura tarihi, ad, soyad, doğum tarihi, adres ve cep telefonu bilgileri ile birlikte www.matteloyuncakkutusu.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana giren müşteriler veya www.toyzzshop.com, www.joker.com.tr, www.armaganoyuncak.com.tr, www.e-bebek.com (ücretsiz) internet siteleri üzerinden alınan tek seferde 30 TL ve katları tutarında (her 30 TL’ye bir şifreli kart) satın alanlar için kargo ile ürün kutusunun içinde gönderilen, üstü kapalı katılım kartındaki şifreyi fiş/fatura no, fiş/fatura tarihi, ad, soyad, doğum tarihi, adres ve cep telefonu bilgileri ile birlikte www.matteloyuncakkutusu.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana giren müşteriler çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.

Çekiliş; 16 Şubat 2017 tarihinde noter huzurunda yapılacaktır. Çekilişin kazanan talihlileri; 21 Şubat 2017 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nden ve bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çekiliş sonunda 10 adet Fisher Price Oyuncak Paketi ikramiyesi verilecektir. (Hediye birim fiyatı 500,00 TL’dir)

Mettal Oyuncak Oyuncak Paketi çekilişi

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 15.11.2016 tarih ve 40453693-255.01.02/2817-8397 sayılı izni ile 01 Aralık 2016 (saat 10:00) – 31 Ocak 2017 (saat 22:00) tarihleri arasında düzenlenmiştir.

çekiliş sona erdi

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 15.11.2016 tarih ve 40453693-255.01.02/2817-8397 sayılı izni ile düzenlenmiştir.

Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Toyzz Shop, Penzz Shop, Joker, Armağan Oyuncak ve E-Bebek mağazalarından, Mattel Oyuncakçılık Tic. Ltd. Şti.’nin Mega Bloks First Builders markalı ürünlerinden tek seferde 30 TL ve katları tutarında (her 30 TL’ye bir şifreli kart) satın alan müşterilere, mağazalardan alınan ürünler için kasalardan verilecek olan üstü kapalı katılım kartındaki şifreyi fiş/fatura no, fiş/fatura tarihi, ad, soyad, doğum tarihi, adres ve cep telefonu bilgileri ile birlikte www.matteloyuncakkutusu.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana giren müşteriler veya www.toyzzshop.com, www.joker.com.tr, www.armaganoyuncak.com.tr, www.e-bebek.com (ücretsiz) internet siteleri üzerinden alınan tek seferde 30 TL ve katları tutarında (her 30 TL’ye bir şifreli kart) satın alanlar için kargo ile (internet sitesi üzerinden alınan ürüne ait fatura ve şifreli kart çekiliş tarihinden önce faturada belirtilen adrese ürün ile birlikte en geç 10.02.2017 tarihine kadar gönderilecektir) ürün kutusunun içinde gönderilen, üstü kapalı katılım kartındaki şifreyi fiş/fatura no, fiş/fatura tarihi, ad, soyad, doğum tarihi, adres ve cep telefonu bilgileri ile birlikte www.matteloyuncakkutusu.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana giren müşteriler çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.

Mağazaların kapanış saati 22:00’dir. İnternet sitesinden şifre gönderimi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup, son şifre gönderim tarihi 10.02.2017 saat 23:59’dur.

Kampanya, 01 Aralık 2016 (saat 10:00) – 31 Ocak 2017 (saat 22:00) tarihleri arasında yürütülecektir.
Çekiliş; 16 Şubat 2017 tarihinde saat 10:00’da Empati Reklam Görsel Hizmetler Organizasyon Promosyon Gıda ve Tic. A.Ş. (Toplantı Odası) – Salih Omurtak Cad. No:56 Koşuyolu – Kadıköy / İstanbul adresinde yapılacaktır.

Çekiliş sonuçları ne zaman?

Kazanan talihliler; 21 Şubat 2017 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nde ilan edilecektir. Ayrıca asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır.

08 Mart 2017 tarihi akşamına kadar başvurmayan asil talihliler ile 23 Mart 2017 tarihi akşamına kadar başvurmayan yedek talihlilere ikramiyeleri verilmez. İkramiye son teslim tarihi 28 Mart 2017’dir.

Çekiliş verilecek hediyeler

Çekiliş Hediyesi; 10 adet Fisher Price Oyuncak Paketi (FP LnL Eğitici Köpekçiğin Dünyası DRJ91, FP LnL Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası (Türkçe ve İngilizce) DRH44, FP LnL Yaşa Göre Gelişim Eğitici Scooter DHN15, FP LnL Eğitici Köpekçiğin Sayı Sayma Kitabı (Türkçe) CJW71.) (Hediye birim fiyatı 500,00 TL’dir)
www.matteloyuncakkutusu.com internet sitesinden katılımlar ücretsizdir.

Aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.

Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
Şifreli kartın okunabilir şekilde saklanması, katılımcıların sorumluluğundadır.
www.toyzzshop.com, www.joker.com.tr, www.armaganoyuncak.com.tr, www.e-bebek.com (ücretsiz) internet siteleri üzerinden alınan ürüne ait fatura ve şifreli kart çekiliş tarihinden önce faturada belirtilen adrese ürün ile birlikte en geç 10.02.2017 tarihine kadar gönderilecektir.

Kampanya tarihleri arasında alışverişin iptali halinde, çekiliş hakkı da iptal edilecektir.
İkramiye tesliminde, fiş/fatura ve şifreli kart ibrazı zorunludur.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

Mattel Oyuncakçılık Tic. Ltd. Şti. çalışanları, Toypa Mağazacılık Ticaret A.Ş. çalışanları, ATM Dış Tic. ve Paz. A.Ş. çalışanları, Armağan Oyuncak San. ve Tic. A.Ş. çalışanları, En Ucuz Paz. Tur. Reklam ve Telekom. Tic. A.Ş. çalışanları, Empati Reklam Görsel Hizmetler Org. Prom. Gıda ve Tic. A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan ÖTV+KDV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Çekilişle ilgili bilgi almak için 0216 326 88 34 no’lu firma telefonuna başvurulabilir.
Bu kampanyaya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.