Fenerbahçe Fenercell iPhone 7 kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fenerbahçe SK Uygulamasından Yeni Yıl Hediyeleri ! Fenerbahçemizin resmi mobil uygulaması “Fenerbahçe SK” kullanıcıları yeni yıla muhteşem hediyelerle giriyor!

iPhone 7, Fenerbahçe vs FC Krasnodar maç bileti, Sow ve Van Persie’den imzalı futbol topu, Sony Kulaklık, Football Manager ve Fifa 2017 oyunu kazanmak için hemen “Yeni Yıl ve Fenerbahçe” temalı fotoğrafınızı #yeniyıldafenerbahce hashtagi ile uygulamanın Tribün sekmesine yükleyin, bu özel hediyeleri kazanma şansını yakalayın!

Fenerbahçe SK mobil uygulamasını IOS ve Android’den indirmek için: http://onelink.to/fenerbahce

KATILIM KOŞULLARI

1). Bu kampanya Mpi’nin 14.12.2016 tarih ve 24951361-255.05.02/3160-9520 sayılı izniyle Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. (Kampanya Düzenleyici) tarafından izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

2). 20 Aralık 2016(saat:09.00) ve 31 Aralık 2016 (saat 23:59) tarihleri arasında Türkiye genelinde App Store veya Google Play’den Fenerbahçe SK uygulamasını indirerek “Yeni Yıl&Fenerbahçe” temalı fotoğraflarını uygulamanın Tribün sekmesinde “#yeniyıldafenerbahçe” hashtagi ile paylaşanlar kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır. Konuya uyumluluk, ışık ve renk kullanımı, beğeni sayısı vb. kriterlerine kriterlerine göre jüri tarafından 05 Ocak 2017 tarihinde değerlendirilecek ve 1 kişiye iPhone 7 (hat ve kart hariç), 2 kişiye Football Manager 2017 oyunu, 2 kişiye Fifa 2017 oyunu, 3 kişiye Sony kulaklık, 1 kişiye Fenerbahçe vs FC Krasnodar maçı Maraton alt F blok çift kişilik bilet, 2 kişiye Robin Van Persie ve Mousa Sow imzalı futbol topu ikramiye olarak verilecektir.

3). Sonuçlar 13 Ocak 2017 tarihinde uygulama içinde (play.google.com/fenerbahçesk ve itunes.apple.com/fenerbahçesk ) ve www.turktelekom.com.tr internet sayfalarında yayınlanacaktır.

4). Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

5). Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., Türk Telekomünikasyon A.Ş ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kampanya düzenleyici firmanın bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.

6). Kampanya düzenleyici firma, kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.

7). Kampanyaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.

8). Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

9). İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

10). Kampanya kapsamında çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan müşterilerin belirlenmesi durumunda bu müşteri ödüle hak kazanamayacak olup, kampanya düzenleyici firmanın yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

11). Kampanya düzenleyici firma, kampanyaya katılım esnasında, müşterilerin kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb…) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

12). Kampanya neticesinde kazananlar, isimlerinin uygulama içerisinden yayınlamasını kabul etmiş olurlar.

13). Eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından kampanya düzenleyici firma sorumlu değildir.

14). Kampanya’ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Kampanya düzenleyici firma Kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

15). Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta kampanya düzenleyici firmanın her türlü kayıtları esas alınacaktır.

16). Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran kampanya düzenleyici firma tarafından yapılacaktır. Kampanya düzenleyici firma bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

17). Koşullar ve Kurallar’ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

18). Ödüller, kampanyaya katılım sırasında verilen adreslere kargo ile ilan tarihinden itibaren en geç 4 hafta içinde gönderilecektir. Talihlilerin adreslerinde bulunamamalarından ya da adres bilgilerinin eksik veya hatalı olmasından dolayı ikramiyelerini teslim alamaması halinde kampanya düzenleyici firma sorumluluk kabul etmez.

19). Maç bileti kazanan katılımcının Fenerbahce Passoligi olması gerekmektedir. Maç hakkı devredilemez.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.