Duracell Karlar Ülkesi Norveç Seyahati çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Duracell Karlar Ülkesi Norveç Seyahati çekilişi… 21.11.2016 – 31.01.2017 tarihleri arasında Türkiye genelindeki Duracell Turbo Max 8’li, kampanya tasarımlı AA ve AAA paketlerinin içerisinde bulunan üstü kapalı şifreyi www.oyuncaklarcanlaniyor.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana şifre, ad, soyad, gsm no ve adres bilgileriyle girenler çekilişe katılacaktır.

DURACELL ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Talihliler, 08.02.2017 tarihinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.

Çekiliş sonucunda 1 kişiye Karlar Ülkesi Temalı Norveç Seyahati  ikramiyesi verilecektir. Kazanan talihliler 13.02.2017 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. Ayrıca, 200 kişiye Karlar Ülkesi oyuncakları hediye edilecektir.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

Bu kampanya DURACELL SATIŞ VE DAĞITIM LIMITED ŞİRKETİ adına Milli Piyango İdaresi’nin 01.07.2016 tarih ve 58259698-255.01.02/1714-5671 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.

Duracell kampanyası sona erdi

Kampanya 21.11.2016 saat 09:00 – 31.01.2017 saat 23:59 tarihleri arasında Türkiye genelindeki DURACELL SATIŞ VE DAĞITIM LIMITED ŞİRKETİ‘ne ait Duracell Turbo Max 8’li, kampanya tasarımlı AA ve AAA paketlerinin içerisinde bulunan üstü kapalı şifreyi www.oyuncaklarcanlaniyor.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana şifre, ad, soyad, gsm no ve adres bilgileriyle girenler çekilişe katılacak şekilde uygulanacaktır.

Talihliler, 08.02.2017 tarihinde, Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No:37 Kat:5 Fulya-Şişli / İstanbul (Toplantı Salonu) adresinde saat 10:00’da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.

Duracell Karlar Ülkesi Norveç Seyahati çekilişi

Çekiliş sonucunda 1 kişiye Karlar Ülkesi Temalı Norveç Seyahati (30.03.2017 ile 10.11.2017 tarih aralığında otellerin doluluk oranlarına göre firma tarafından belirlenecek günlerde kullanılmak üzere gidiş+dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti + transferler, 3* veya 4* otellerde 4 gece 5 gün (ODA-KAHVALTI) konaklamalı, ünlü Kış Parkı gezisi, Kraliyet Sarayı ziyareti (Karlar Ülkesi Filminde geçen), Norveç yemeklerinin bulunacağı bir akşam yemeği verilecektir. Seyahat İstanbul’da başlayıp İstanbul’da sona erecektir. İstanbul Havalimanına kadar olan ulaşım, vize, pasaport işlemleri ve masrafları, yurtdışı çıkış harcı ve şahsi harcamalar talihliye aittir. Seyahat talihli dahil 4 kişiliktir.) ikramiyesi verilecektir.

Çekiliş sonuçları ne zaman?

Kazanan talihliler 13.02.2017 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. Ayrıca, 200 kişiye Karlar Ülkesi oyuncakları hediye edilecektir.

Ayrıca Milli Piyango Çekilişi’nden bağımsız olarak; çekiliş kodunu www.oyuncaklarcanlaniyor.com internet sitesine girip gerekli bilgileri dolduran herkes, seçtikleri operatörlerin birinden rastlantısal olarak günlük 250 MB internet paketi kazanacaktır. (Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörlerin birinden)

www.oyuncaklarcanlaniyor.com internet sitesi üzerinden yapılan katılımlar ücretsizdir.

İnternet katılımlarında şifre, ad, soy ad, telefon ve adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılma hakkı verilmeyecektir. Katılımlarda mükerrer şifre gönderimleri elenerek ilk gönderilen şifre kabul edilecektir. İkramiye tesliminde fiş/fatura ve şifreli kart ibrazı zorunludur.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredilemez, nakde çevrilemez.

Seyahat ikramiyesi talihli dahil 4 kişiliktir. Seyahat, İstanbul’da başlayıp İstanbul’da bitecektir, İstanbul Havalimanına kadar olan ulaşım, vize, pasaport işlemleri ve masrafları, yurtdışı çıkış harcı ve şahsi harcamalar talihliye aittir.

18 yaşı şartı

Çekilişe DURACELL SATIŞ VE DAĞITIM LIMITED ŞİRKETİ ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Data paketi hediyeleri için katılımcılar aşağıda belirtilen hususları kabul ve taahhüt eder.

Turkcell

Kampanya kapsamında kazanılan günlük Turkcell data paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez. Kampanya katılımcıları için data paketi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacaktır. Günlük data paketi 250 MB ile sınırlıdır. Mevcutta data paketi olan kullanıcılar öncelikle DURACELL kampanyasından kazandıkları günlük ücretsiz data paketini kullanabilecektir. İlgili internet paketleri yurt içinde Turkcell kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Yurt dışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Günlük data paketinin sona ermesinin ardından data kullanımları kademeli düşüşe tabi olarak devam edecektir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketleri geçerliliğini yitirecektir. Kalan data miktarınızı öğrenmek için *123*675# ‘i arayabilirsiniz.

Türk Telekom

Kampanya kapsamında kazanılan günlük data paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez. Kampanya katılımcıları için data paketi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacaktır. Günlük data paketi 250 MB ile sınırlıdır.Mevcutta data paketi olan kullanıcılar öncelikle DURACELL kampanyasından kazandıkları günlük ücretsiz data paketini kullanabilecektir. İlgili internet paketleri yurt içinde Türk Telekom kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Yurt dışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketleri geçerliliğini yitirecektir.

Vodafone

Kampanya kapsamında kazanılan günlük data paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez. Kampanya katılımcıları için data paketi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacaktır. Günlük data paketi 250 MB ile sınırlıdır.Mevcutta data paketi olan kullanıcılar öncelikle DURACELL kampanyasından kazandıkları günlük ücretsiz data paketini kullanabilecektir. İlgili internet paketleri yurt içinde Vodafone kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Yurt dışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketleri geçerliliğini yitirecektir.

DURACELL SATIŞ VE DAĞITIM LIMITED ŞİRKETİ ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından ya da yarışmanın düzenlendiği web sitesinde yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz.

DURACELL SATIŞ VE DAĞITIM LIMITED ŞİRKETİ katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

Katılımcıların kişisel bilgisayarları, internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı Duracell Satış ve Dağıtım Limited Şirketi ve Manajans JWT sorumluluk kabul etmez.

DURACELL SATIŞ VE DAĞITIM LIMITED ŞİRKETİ‘nin kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkı saklıdır. Ayrıca, kampanyayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.

DURACELL SATIŞ VE DAĞITIM LIMITED ŞİRKETİ bu kampanyaya katılan herkese kampanya ile ilgili ve ayrıca tanıtım amaçlı e-posta ve sms gönderim yapma hakkına sahiptir.
Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran DURACELL SATIŞ VE DAĞITIM LIMITED ŞİRKETİ’ne aittir.
Kampanyaya katılan herkes yukarıda geçen şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.