Nestle Damak Mini Cooper çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nestle Damak Mini Cooper çekilişi… Nestle Damak Mini Cooper çekiliş kampanyası… 01.10.2016 – 28.02.2017 tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından promosyonlu Nestlé Damak ürünlerinden (Damak Baton 40gr ve Damak Gece Baton 40gr için 1 çekiliş hakkı; Damak Kare 80gr, Damak Gece Kare 80gr, Damak Dikdörtgen 90gr, Damak Gece Dikdörtgen 90gr için 2 çekiliş hakkı) satın aldıklarında ürün ambalajı içerisindeki şifreyi ilgili bilgilerle kayıt edenlere çekiliş hakkı verilecektir.

NESTLE DAMAK MİNİ COOPER ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çekilişte 3 kişi 2016 Model MINI Cooper D 5 Kapı Otomobil ikramiyesi kazanacaktır. Şifreli ürün ambalajının okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır.

Mini Cooper kazanacaklar

Damak kampanyası sona erdi

Çekiliş 07.03.2017 tarihinde noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazananlar talihlileri 13.03.2017 tarihli Takvim Gazetesi’nden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

Nestle Damak Mini Cooper çekilişi

Bu kampanya Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. (“Nestlé”) tarafından MPİ’nin 24.08.2016 tarih ve 2052-6638 sayılı izni ile düzenlenmektedir.

01.10.2016(00.01)-28.02.2017(23.59) tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından promosyonlu Nestlé Damak ürünlerinden (Damak Baton 40gr ve Damak Gece Baton 40gr için 1 çekiliş hakkı; Damak Kare 80gr, Damak Gece Kare 80gr, Damak Dikdörtgen 90gr, Damak Gece Dikdörtgen 90gr için 2 çekiliş hakkı) satın aldıklarında ürün ambalajı içerisindeki şifreyi ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden 4544 numaralı kampanya hattına kısa mesaj ile gönderenlere veya www.nestledamak.com.tr (ücretsiz) internet sitesindeki forma şifre, ad, soyad, adres, gsm no bilgileriyle girenlere çekiliş hakkı verilecektir. Katılımlarda şifre, ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.

Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kısa mesaj ve internet katılımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir. Kısa mesaj ile Avea(markası “Türk Telekom”dur.) Turkcell, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapabilir ve başarılı ya da hatalı tüm katılımlar Avea(markası “Türk Telekom”dur.), Turkcell ve Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Teyit için geri dönüş veya benzeri amaçlarla düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir.

3 adet Mini Cooper kazandıracak

Gsm operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır. Çekilişte 3 kişi tavsiye edilen perakende satış bedeli 125.111,74 TL olan 2016 Model MINI Cooper D 5 Kapı Otomobil ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

Çekiliş 07.03.2017 tarihinde, saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.(“U2”) Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Çekiliş sonuçları ne zaman?

Kazananlar, 13.03.2017 tarihli Takvim Gazetesi’nde yayınlanacaktır. Asil talihliler 28.03.2017, yedek talihliler 12.04.2017 tarihine kadar kimliği, ikramiye kazandığı şifreli ürün ambalajı ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2’nun yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmadıkları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmedikleri takdirde ikramiyelerini alamazlar. İkramiye tesliminde ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün ambalajı ibrazı zorunludur. Şifreli ürün ambalajının okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır.

Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye kazanmaları durumunda; ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. Nestlé, U2, Mobil Eğlence Telekomünikasyon Filmcilik Reklamcılık Turizm Yayın. San. ve Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Ayrıntılı bilgiwww.nestledamak.com.tr’de. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki ve www.nestledamak.com.tr’deki şartları kabul etmiş sayılır.

Katılımcılar, işbu yarışmaya katılarak katılım amacıyla göndermiş oldukları kişisel bilgilerinin Nestlé tarafından kullanılmasına, arşivlenmesi Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında açık rızaları olduğunu, bu konuda bilgilendirildiklerini beyan, kabul ve taahhüt ederler. Katılımcılar Nestlé’nin ve/veya bağlı ajanslarının kişisel verileri saklama hakkı herhangi bir coğrafi sınır ve süreye bağlı olmadığı kendi rızaları ile kabul etmişlerdir.

Bununla birlikte, Nestlé ve U2 tarafından kazananlara hediyelerin teslim edilebilmesi için birlikte çalışılan , Turkcell, Avea ( markası “Türk telekom”dur),Vodafone, Mobil Eğlence Telekomünikasyon Filmcilik Reklamcılık Turizm Yayın. San. ve Tic. Ltd. Şti, TATU Yaratıcı Çözümler İletişim A.Ş. ile ve dijital kanalda da tüm altyapının oluşturulabilmesi ve Nestlé’ye aktarılabilmesi için . BBG Reklam ve Prodüksiyon A.Ş.’ye katılımcıların kişisel bilgileri paylaşılacak olup kampanyanın tamamlanabilmesi ve sonrasında yapılacak tanıtım faaliyetlerinin gerektirdiği süre boyunca saklanacak ve işlenecektir. Katılımcılar, sahip oldukları haklar konusunda Nestlé tüketici hizmetleri ile irtibata geçebilecekleri konusunda bilgilendirilmişlerdir.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.