Media Markt Çak Bi 5’lik hediye kartı çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Media Markt Çak Bi 5’lik hediye kartı çekilişi…   25.10.2016 – 25.11.2016 tarihleri arasında Media Markt’ın 50.000’e varan ürün çeşidi ve rakipsiz fiyatları ile 5.000 TL’lik bir sepet oluştur. Sepetine en yaratıcı ismi ver, sen de yarışmaya katıl. 5.000TL değerindeki Media Markt Hediye Kartı kazanma şansını yakala…

Media Markt Çak Bi 5’lik hediye kartı çekiliş sonuçları için tıklayınız

MEDIA MARKT TTEC ÜRÜNLERİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yarışma sonunda birinciye 5.000.-TL değerindeki ürün sepeti ve 100 kişiye Proda 6200 mAh Taşınabilir Güç Ünitesi ödülü verilecektir.  Sonuçları 30.11.2016 tarihinde www.cakbi5lik.com internet adresinden ve bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Bu çekiliş Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi tarafından Milli Piyango İdaresinin 27.09.2016 tarihli ve 24951361-255.05.02/2285-7204 sayılı izni ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

Media Markt – Çak Bi 5’lik Katılım Koşulları

1. www.cakbi5lik.com internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan “çak Bi 5’lik!” adlı yarışma 25.10.2016 -25.11.2016 tarihleri arasında Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi tarafından düzenlenmektedir.
2. Kullanıcılar, belirlenen ürünleri seçerek, kendilerine ait olan sepeti, toplamda 5.000.-TL değerinde ürünle dolduracaklar.

kampanya sona erdi

3. Kullanıcılar sepeti en fazla 5.000.-TL değerinde olacak şekilde istediği gibi doldurabilirler.
4. Kampanyaya katılım ücretsizdir.
5. Kullanıcılar, sepete attığı ürünleri satın almış veya kazanmış olmazlar.
6. Kullanıcıların yarışmayı tamamlamaları için sepetlerine birer isim vermeleri gerekmektedir.
7. Kazanan, sepete sığdırdıkları ürün sayısı ve sepete verdikleri isime göre seçilecektir. Değerlendirme marka ve ürünlere uygunluk ile yaratıcılık unsurlarına göre yapılacaktır.
8. Kazanan Media Markt jürisi tarafından belirlenecektir.
9. Yarışma sonunda birinciye 1 oluşturmuş olduğu 5.000.-TL değerindeki ürün sepeti ve 100 kişiye Proda 6200 mAh Taşınabilir Güç Ünitesi(adedi: 39.-TL). ödülü verilecektir.
10. Tüm katılımcıların web sitesinde bulunan katılım formunu eksiksiz doldurmuş olması gerekmektedir. Bilgilerin eksik olması durumunda jüri tarafından seçilmiş olsalar dahi, ödülü teslim alamazlar.
11. Yarışmaya, ilgili ajans çalışanları, Media Markt çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz. Kazansalar dahi ödül almaya hak kazanamazlar.
12. Yarışmaya sunulan eserlerden yetkililerce yapılacak incelemede yarışma ana temasına uygun dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan kompozisyonlar yarışmaya esas alınacaktır.
13. Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
14. Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, kullanıcıların katılım formuna yazmış olduğu bilgilerinin uygulama için kullanım hakkına sahip olur.
15. Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi sorumlu değildir.
16. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
17. Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
19. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
20. Kampanyaya Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi ve Tic. A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
21. Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
22. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
23. İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+öTV hariç diğer yasal y6kümlülükler talihliler tarafından ödenir.
24. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
25. Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb…) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
26. Yarışma neticesinde kazananlar, isimlerinin Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi sayfası aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.
27. Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi sorumlu değildir.
28. Kampanya’ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
29. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
30. Bu çekiliş Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi tarafından Milli Piyango İdaresinin 27.09.2016 tarihli ve 24951361-255.05.02/2285-7204 sayılı izni ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
31. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacaktır. Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
32. Koşullar ve Kurallar’ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir. Ms İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi gerek gördüğü takdirde Katılım Koşulları’nda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
33. Ürünlerin fiyatları güncel olmayabilir. www.cakbi5lik.com web sitesindeki fiyatlar yalnızca bu kampanya için geçerlidir. Güncel fiyatlar Çak Bi 5’lik kampanyasını bağlamaz.
34. Bir kişi aynı eposta adresi ile en fazla bir kez katılım sağlayabilir.
35. Sonuçlar 30.11.2016 tarihinde www.cakbi5lik.com internet adresinde duyurulacaktır.
38. Bu yarışmaya katılan katılımcılar, mail adreslerinin ve cep telefonu numaralarının MS Istanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi ve bağlı şirketlerinin markaları tarafından pazarlam unsurları ve satışa sunduğu ürünlerin tanıtımları için kullanılmasına da izin vermiş kabul edilirler.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.