Forum Kayseri’de hediyeni kazı kazan kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forum Kayseri’de hediyeni kazı kazan kampanyası… Forum Kayseri, 24 Ekim – 07 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği “Kazı-Kazan” kampanyasıyla, ziyaretçilerine birbirinden farklı hediyeler kazanma şansı sunuyor.

Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, ziyaretçilerini sürpriz hediyeler kazandıran keyifli kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor. Forum Kayseri, bu sonbaharda alışverişi kazanca dönüştüren yeni bir kampanya düzenliyor. 24 Ekim – 07 Kasım 2016 tarihleri arasında Forum Kayseri’den 200 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes Kampanya noktasından Kazı-Kazan kartını alarak hediye kazanma şansı yakalıyor. Kampanya süresince her gün televizyondan sinema biletine, tabletten kahve makinesine kadar pek çok farklı hediye dağıtacak olan Forum Kayseri, onlarca hediyeyle ziyaretçilerinin alışveriş keyfine heyecan katıyor.

Forum Kayseri, alışveriş yaptıkça kazandıran ”Kazı-Kazan” kampanyasına herkesi davet ediyor.
Kampanya Kuralları:
Kampanya 24 Ekim (saat 10:00 ) – 7 Kasım 2016 (saat 22:00) tarihleri arasında geçerlidir. Katılımcılar yaptıkları alışveriş fiş/faturaları ile Danışma’ya gelerek kayıtlarını yaptıracaklardır. Kampanyaya katılım için fatura/fişlerin asılları ile birlikte TC Kimlik numaralarının ibraz edilmesi gerekmektedir. Fotokopiler, diğer nüshalar ve sevk irsaliyeleri veya faturalandırılmamış satış taahhüt yazıları (imzalı veya kaşeli olsalar bile) kampanyaya dahil edilemeyecektir. Katılımcılar, Forum Kayseri’den aynı gün içinde yapacakları toplamda 200 TL ve üzeri alışverişlerde bir adet kazı-kazan kartına sahip olacaklardır. Aynı gün içinde kampanyaya katılım zorunludur. Kampanya süresince (bir) 1 katılımcı (bir) 1 gün içinde en fazla bir (1) adet hediye alabilecektir. Kampanya süresince bir (1) katılımcı her ürün çeşidinden en fazla bir (1) adet alabilecektir. Kazanılmış olan ürünlerde değişim yapılamayacaktır. Kampanya stoklarla sınırlı olup, Forum Kayseri ilan edilen tarihten önce kampanyayı bitirme hakkını saklı tutar. Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve mağaza çalışanları, işletmecileri kampanyaya katılamaz, katılsalar dahi hediyeleri teslim edilmez. Kampanya toplu alışverişler, şirket alışverişleri, kontör, telefon vb. fatura ödemeleri, şans oyunları, tütün ve yan mamulleri ile altın ve ziynet alışverişlerinde geçerli değildir.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.