Takımınla Kol Kola çekiliş kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

22.09.2016 – 30.10.2016 tarihleri arasında, Türkiye Genelindeki tüm satış noktalarından COCA-COLA ürünlerinden satın alarak ürün kapak altlarından çıkan şifreyi ad, soy ad, GSM no ve adres bilgileriyle birlikte www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesine girenlere her şifre için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

21 ARALIK 2016 COCA COLA TAKIMLA KOL KOLA ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

4 KASIM 2016 COCA COLA TAKIMLA KOL KOLA ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çekiliş sonucunda 300 kişi 187,62 TL değerinde Forma ikramiyesi kazanacaktır.

04.11.2016 tarihinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişin kazanan talihlilerini, 09.11.2016 tarihli Posta Gazetesinden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

KATILIM KOŞULLARI
Bu kampanya COCA – COLA Meşrubat Pazarlama ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından MPİ’nin 20.09.2016 tarih ve 58259698-255.01.02/2233-7038 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.

22.09.2016 SAAT:00:01–30.10.2016 SAAT:23:59 tarihleri arasında, Türkiye Genelindeki tüm satış noktalarından COCA-COLA ürünlerinden (COCA-COLA 250ml, COCA-COLA 330ml, COCA-COLA ZERO 250ml, COCA-COLA ZERO 330ml, COCA-COLA 1 L, COCA-COLA ZERO1 L, COCA-COLA ZERO 1.5L, COCA-COLA 1,5 L, COCA-COLA 2L, COCA-COLA ZERO 2L, COCA COLA 2.5L, COCA-COLA ZERO 2.5L, satın alarak ürün kapak altlarından çıkan şifreyi ad, soy ad, GSM no ve adres bilgileriyle birlikte www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesine girenlere her şifre için 1 çekiliş hakkı verilecektir. Talihliler, 04.11.2016 tarihinde 19 Mayıs Cad. UBM Plaza (Hedef toplantı salonu) No.37 KAT:5 Fulya-Şişli/ İSTANBUL adresinde saat 10:00 da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Çekiliş sonucunda 300 kişi 187,62 TL değerinde Forma (Formalar talihlilerin talep ettikleri takıma ve bedene göre teslim edilecek olup tüm takımlar için geçerlidir.) ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler, 09.11.2016 tarihli Posta Gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. Kampanya katılımında katılımcı tarafından belirtilen bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımlarda şifre, ad, soy ad ve adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımlarda mükerrer şifre gönderimleri elenerek ilk gönderilen şifre kabul edilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiye tesliminde şifreli kapak ibrazı zorunludur. Hedef Çekiliş ve Organizasyon LTD ŞTİ., COCA – COLA MEŞRUBAT PAZARLAMA DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Çekiliş Sürecinden Bağımsız Olarak:

22 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında Türkiye ve KKTC genelinde, kampanyaya dahil COCA-COLA ürünlerinin (COCA-COLA 250ml(1,50 TL), COCA-COLA 330ml(1,70 TL), COCA-COLA ZERO 250ml (1,50 TL), COCA-COLA ZERO 330ml(1,70 TL) TL),COCA-COLA 1 L (2,5 TL), COCA-COLA ZERO1 L (2,5 TL), COCA-COLA ZERO 1.5L(2,70 TL), COCA-COLA 1,5 L (2,70 TL), COCA-COLA 2L (2,85 TL), COCA-COLA ZERO 2L (2,85 TL), COCA COLA 2.5L (2,90 TL), COCA-COLA ZERO 2.5L (2,80 TL) kapaklarının veya açma halkalarının altındaki kod www.takiminlakolkola.com adresindeki ilgili bölüme girildiğinde; Coca-Cola, taraftarı olduğunuz takıma sizin adınıza 1 TL destek olur.

Bu destek www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesi üzerinden veya Turkcell veya Vodafone aboneleri için 2262’ye kısa mesaj yolu ile (ücretsiz) kodu göndererek yapılabilir.

www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesi üzerinden verilen her destek sonrasında katılımcı, online takım mağazasından anında %10 indirim, Digitürk Haftalık Maç Paketi veya tuttuğu takımın lisanslı tişört, atkı, top ürünlerinden birini de anında kazanabilir.

Kısa mesaj yolu ile yalnızca takıma 1TL destek yapılabilir. Kısa mesaj yolu ile hediye kazanılamaz veya çekilişe katılınamaz. Ancak, kısa mesaj yolu ile 1TL destek için kullanılmış kampanya kodu www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesine girilerek, aynı kod ile hediye kazanmak ve çekilişe katılmak mümkündür.

Kazanan talihlilere hediyeleri ortalama 15 iş günü içinde kargo ile ücretsiz gönderilecektir. Talihliye belirttiği adreste ulaşılamadığında, katılım formunda belirtilen telefon numarasından ulaşılarak bilgi verilecektir.

Promosyona katılarak kampanyaya dahil Spor Toto Süper Lig takımlarından dilediğinize destek olabilir, aynı zamanda hediye kazanma şansına sahip olursunuz. Takıma destek olmak amacıyla gönderilen kısa mesajlar ücretsizdir. Ayrıca, internet sitesi üzerinden takıma destek olmak ve hediye kazanmak için kampanyaya katılmak tamamen ücretsizdir.

Promosyon Katılım Koşulları:

Coca-Cola, internet sitesi üzerinden veya SMS yoluyla girilen her başarılı katılım kodunda, belirtilen takıma 1 TL destek olacaktır. Hediye kazanma hakkı, yalnızca internet sitesi üzerinde yapılan başvurular için geçerli olup, SMS ile katılımlarda tüketiciye hediye kazanma veya çekilişe katılma hakkı verilmemektedir. Kısa mesaj yoluyla gönderilen kodlarla, aynı zamanda internet sitesi üzerinden hediye kazanılabilir.

Kazanılan hediyelerle ilgili değişiklik yapılması mümkün değildir.

Kampanyaya katılmak için www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) sitesine giriş yapılmalı, destek olunması istenilen takım seçilmeli ve sonrasında paketten elde edilen kampanya kodu girilmelidir. Ayrıca kişiye ait istenen bilgiler girilmeli ve “Tamam” tuşuna basılmalıdır. İnternet sitesinden girilerek takımına destek olunan kodun tekrar SMS yoluyla gönderilmesine gerek yoktur.

Yalnızca kısa mesaj yoluyla tuttuğu takıma destek olmak isteyen kullanıcılar, kapak / açma halkası altındaki kodu ve tuttuğu takımın kodunu (www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesinden öğrenebilirsiniz) [KOD] [TAKIM ADI] kelime aralarında birer boşluk bırakarak Turkcell ve Vodafone operatörlerden ücretsiz 2622 kısa mesaj servis numarasına gönderebilirler. Kısa mesaj ile takıma destek olunduğu durumda hediye kazanma veya çekilişe katılma hakkı elde edilmez. Hediye kazanmak ve çekilişe katılmak için, aynı kampanya kodunun www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesi üzerinden gerekli adımları takip ederek girilmesi gerekmektedir. Kısa mesaj yoluyla takıma destek olunması durumunda oluşan geçerli mesajlaşmalara ilişkin ücretlendirmeler Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından karşılanacaktır. Kısa mesaj yoluyla takıma destek olmak sadece Turkcell ve Vodafone operatörleri üzerinden mümkündür.

Katılımcının gönderdiği kısa mesajın kısa mesaj merkezine geç ulaşması veya ulaşmaması durumunda Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. sorumlu tutulamaz.

Kampanya boyunca her kapak / açma halkası altı kodu yalnızca 1 (bir) kez geçerlidir. Takıma destek olunan ve çekiliş hakkı kazanılan aynı kodun birden fazla gönderilmesi ile yapılacak katılımlarda ilk gönderilen katılımlar geçerli olacak, mükerrer katılımlar elenecektir.

Kısa mesaj yoluyla takıma destek olmak için aynı cep telefonu numarasından gönderilen destek SMS’leri haftalık 20 (yirmi) adet ile sınırlıdır. Haftalık destek SMS katılım limiti dolduktan sonra SMS üzerinden takımına destek sağlanamayacaktır. Limit aşımından sonra SMS ile girilen kodlar, kampanyaya dâhil edilmediğinden dolayı kampanya dönemi boyunca gönderiminin tekrar yapılması mümkün olup, bu katılım mükerrer katılım sayılmayacaktır. Haftalık 20 (yirmi) adet SMS hakkını dolduran katılımcı istenirse www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesi üzerinden takımına destek olmaya devam edilebilir aynı zamanda çekilişe de katılabilir.

www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) internet sitesindeki iletişim formunun alt kısmında yer alan “Kampanya ve duyurulardan haberdar olmak istiyorum.” Kutucuğunu işaretleyen kullanıcılara, kampanya dönemi boyunca bilgilendirici SMS veya e-posta gönderimleri yapılabilir. Bu gönderimleri daha sonra almak istemeyen kişiler, gönderilen SMS’in ve e-posta’nın sonunda bulunan “İPTAL” / “Almak istemiyorum” bağlantılarını kullanarak bu aboneliklerini sonlandırabilirler.

Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıca bu kampanya gerekli görülmesi durumunda herhangi bir neden gösterilmeksizin Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından durdurulabilir veya sona erdirilebilir. Kampanyaya ilişkin değişiklikler www.takiminlakolkola.com (ücretsiz) web sayfası üzerinden duyurulacaktır.

Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. ve/veya Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş, Coca-Cola İçecek A.Ş. şüpheli bulunulan durumlarda hangi noktadan ürün alındığı bilgisini sorma hakkına sahiptir. Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. teyit için talep edilen bilgi ve belgelerin ibraz edilmediği veya şüpheli bulunduğu durumlarda hediye vermeme hakkını saklı tutar. Promosyona Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret A.Ş, Coca-Cola İçecek A.Ş, Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. çalışanları ile 1. derece yakınları katılamazlar, katılsalar dahi hediye alamazlar.

Promosyon kurallarının tümünü, promosyonlu Coca-Cola ve Coca-Cola Zero şişe etiketlerinin arkasından, promosyona katılan satış noktalarından, Coca-Cola İletişim Merkezi’nin 444 30 40 veya 0 850 201 30 40 numaralı hatlarından ve www.takiminlakolkola.com ‘dan (ücretsiz) öğrenebilirsiniz. Promosyondan yararlanmak isteyen herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır. Bu promosyon 15 Eylül 2016 ile 31 Aralık 2016 tarihleri arasında, T.C. ve KKTC sınırları içerisinde geçerlidir.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.