Vakıfbank Düzenli Fatura Ödeme çekiliş kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vakıfbank Düzenli Fatura Ödeme çekiliş kampanyası… 01.04.2016 – 30.06.2016 tarihleri arasında Faturalarınız için düzenli ödeme talimatı verin, VakıfBank’tan Apple iPad Mini 4 (Wi-Fi 16 GB) kazanın!

DÜZENLİ FATURA ÖDEME ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kampanya kapsamında 10 adet Apple iPad Mini 4 (Wi-Fi 16 GB) ikramiyesi verilecektir.

Çekiliş halka açık şekilde 20/07/2016 tarihinde noter huzurunda yapılacaktır. Çekilişin kazanan talihlilerini 22/07/2016 tarihli Takvim Gazetesi’nden ve bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

EKSTRE TALİMATI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İNTERNET BANKACILIĞI AKTİVASYON ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MOBİL BANKACILIK AKTİVASYON ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kampanya Kuralları ve Önemli Bilgiler:(Yasal Metin)

Bankamız aracılığıyla Bankomat Hesaplarına veya Kredi Kartlarına
-İnternet ve Televizyon tahsilatları
-Elektrik ödemeleri
-Doğalgaz ödemeleri
-Su tahsilatları
-Telefon ödemeleri ( TTNET Mobil, Türk Telekom, Vodafone, Turkcell) için “Otomatik Fatura Ödeme Talimatı” veren müşterilerimiz, çekilişle 10 adet Apple iPad Mini 4 (Wi-Fi 16 GB) kazanacaklardır.

Düzenli Fatura Ödeme Kampanyası 01/04/2016-30/06/2016 tarihleri arasında geçerlidir.
Düzenli Ödeme Kampanyası’ndan Bankamız aracılığıyla Bankomat Hesaplarına veya Kredi Kartlarına yeni (kampanya döneminde var olan düzenli ödeme talimatlarını iptal ettirip tekrar açtırmamış olmaları kaydıyla) “Otomatik Fatura Ödeme Talimatı” veren müşterilerimiz yararlanabilecektir.
Müşteriler, kampanya döneminde Bankamız aracılığıyla verecekleri her otomatik fatura ödeme talimatı için 1 çekiliş hakkı kazanacaklardır.
Müşterilerin çekilişe katılmaya hak kazanabilmesi için Bankamızda veya Adres Paylaşım Sistemi’nde (APS) kayıtlı adres bilgisinin Türkiye’de bulunması gerekmektedir.
Kampanya kapsamında 10 adet Apple iPad Mini 4 (Wi-Fi 16 GB) (Her bir ürünün piyasa değeri: 1.349,00.-TL) ikramiyesi verilecektir.
Çekiliş aşamasında, kampanya döneminde fatura düzenli ödeme talimatı alınan müşterilere müşteri bazlı bir kura numarası atanacaktır.
Çekiliş halka açık şekilde 20/07/2016 tarihinde saat 11:00’da VakıfBank Bireysel Bankacılık Başkanlığı (toplantı odası), Sultan Selim Mah. Eski Büyükdere Cad. No:59 Kağıthane / İstanbul adresinde yapılacaktır.
Asil Talihlilerin son başvuru tarihi 06/08/2016, yedek talihlilerin son başvuru tarihi 21/08/2016 olup kampanya sonuçları ve ödül dağıtımları, 31/08/2016 tarihine kadar sonuçlandırılacaktır.
Milli Piyango Çekiliş Sonuçları, 22/07/2016 tarihli Takvim Gazetesi’nde, www.vakifbank.com.tr internet sitesinde ilan edilecektir. Ayrıca sonuçlar, kampanyanın yürütüldüğü VakıfBank Bireysel Bankacılık Başkanlığı, Sultan Selim Mah. Eski Büyükdere Cad. No: 59 Kağıthane / İstanbul adresinde de listeler asılmak suretiyle ilan edilecektir.
T. Vakıflar Bankası T.A.O kadrolu personeli ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
İkramiye kazanan kişilerin Kampanyanın bitiş tarihinde, çekiliş tarihinde ve kazandığı ürünü teslim aldıklarında kampanya kapsamında vermiş oldukları düzenli ödeme talimatlarını iptal ettirmemiş olmaları gerekmektedir. Bu şartı sağlayamayan müşteriye ikramiye kazanmış olsa bile ikramiyesi verilmez.
İş bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 29/12/2015 tarihli ve 40453693-255.01.02-3943-9274 sayılı izni ile düzenlenmiştir.
Kampanyadan sadece bireysel müşterilerimiz yararlanabilecektir.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.