2016 Magnum Maserati araç çekiliş kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Magnum çekilişi. Magnum Maserati kazandırıyor! Magnum şifre giriş Magnum Maserati çekilişi ne zaman? Magnum çekilişinde hangi otomobil verilecek? Magnum Maserati çekilişi ne zaman açıklanacak? Magnum Maserati çekilişi ne zaman bitiyor?

MAGNUM MASERATİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Magnum Maserati kazandırıyor! Magnum Maserati Ghibli çekiliş kampanyası detayları ve katılım şifre giriş sayfası bilgileri burada. Lamborghini, Porsche ve Aston Martin gibi lüks otomobil kazandıran Magnum’un bu yıl ki çekiliş kampanyasında 2 kişi Maserati Ghibli Dizel 2015 Model Otomobil kazanacak.

15 Mayıs 2016 -04 Eylül 2016 tarihleri arasında  Türkiye genelindeki satış noktalarından Magnum ürünlerinden satın aldıklarında, ürün içindeki çubukların üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler veya www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesinde ya da Magnum iPhone uygulamasında ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.

 çekiliş sona erdi

Çekilişle 2 kişi Maserati Ghibli Dizel 2015 Model araç ikramiyesi kazanacaktır. Kampanya sonunda çekiliş, 10.09.2016 tarihinde isteyen herkesin katılımına açık olarak noter huzurunda yapılacaktır. Çekilişin kazanan talihlilerini ise 17.09.2016 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısından ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz. 17 Eylül 2016 tarihli Hürriyet Gazetesi Magnum Maserati çekiliş sonuçları burada

Dikkat! Kısa mesaj, internet ve iPhone uygulaması katılımlarında şifre, ad soyad, adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir.

Kısa mesaj ile başarılı ya da hatalı tüm katılımlar Turkcell, Türk Telekom(Avea) ve Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. https://www.magnum.com.tr/maserati

 

KATILIM KOŞULLARI
Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş(Unilever) tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 10.02.2016 tarih ve 24951361-255.01.02/301-1540 sayılı izni ile 15.05.2016(00:01)-04.09.2016(23:59) tarihleri arasında düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından Magnum (Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Double Fıstık Ezmesi, Tiramisu, Crème Brulee, Tarçın, Portakal ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı; Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Double Fıstık Ezmesi-Karadut&Böğürtlen, Mini Kisses, Mini Kış Serisi ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı) ürünlerinden satın aldıklarında, ürün içindeki çubukların üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler veya www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesinde ya da Magnum iPhone uygulamasında ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır. Kısa mesaj, internet ve iPhone uygulaması katılımlarında şifre, ad soyad, adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir.

Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.

Kısa mesaj ile Turkcell, Türk Telekom(Avea), Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapabilir. Kısa mesaj ile başarılı ya da hatalı tüm katılımlar Turkcell, Türk Telekom(Avea) ve Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır.

Web sitesi ve Magnum iPhone uygulamasından katılımlar ücretsizdir, internete bağlantı ücreti katılımcıya aittir. Gönderilen kısa mesaj, internet ve iPhone uygulaması katılımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir.

Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte 2 kişi Maserati Ghibli Dizel 2015 Model Otomobil(her bir aracın değeri: 495.000 TL) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

Çekiliş, 10.09.2016 tarihinde saat 11.30’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Gülbahar M. Cemal Sururi S. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 17.09.2016 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacaktır.

Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Asil talihliler, başvuru için en geç 02.10.2016; yedek talihliler ise, en geç 17.10.2016 tarihine kadar kimlikleri ve ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubuğu ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne (U2) başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.

Bu tarihlere kadar sunmazlarsa ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibrazı zorunludur. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemleri tamamlandıktan sonra taahhüt edildiği şekilde verilecektir. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda; ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur.

Bu çekilişe Unilever, U2 ve Narkoz İletişim çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

Ayrıntılı bilgi için: www.magnum.com.tr, 444 25 19 veya 0212 212 40 30. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.