Ankara Ticaret Odası (ATO) otomobil çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ankara Ticaret Odası (ATO) otomobil çekilişi… Ankara Ticaret Odası’ndan (ATO) #AnkarayıSeviyorum kampanyası ile 3 Mercedes ve 40 Fiat Egea otomobil kazanma fırsatı…

ATO ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

6 Mayıs-6 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenen olan #AnkarayıSeviyorum kampanyası boyunca, Ankara ili sınırları içinde, kredi kartı ya da banka kartı ile tek seferde en az 25 TL ve/veya katları tutarında (akaryakıt, vergi, harç, ceza ödemeleri ile sigara ve alkollü ürün alım harcamaları hariç) alışveriş yapan herkes, ATO’nun hediye edeceği 3 Mercedes ve 40 Fiat otomobilden birini almak üzere çekiliş hakkı elde edecek.

Kampanyaya katılmak için herhangi bir fiş bilgisi ya da kayıt yaptırmak gerekmeyecek. Bankalararası Kart Merkezi tarafından kampanya kapsamında yapılan tüm harcamalar, her 25 TL’lik harcama ayrı bir sıra numarası ile otomatik olarak listelenecek. 6 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek kampanyanın talihlilerinin belirlenmesi için Milli Piyango İdaresi tarafından, 13 Temmuz 2016 tarihinde saat 10.00’da Ankara Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Toplantı Salonu, 2. Kat Söğütözü Mah. 2180. Cad. No.5/A Söğütözü/Ankara adresinde noter huzurunda halka açık şekilde çekiliş yapılacak.

Çekilişle; 3 kişiye 2016 model Mercedes-Benz marka CLA, 40 kişiye de 2016 model Fiat Egea otomobil hediye edilecek. Kazananların listesi 19.07.2016 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nde yayımlanacak. Çekiliş sonuçlarını bu sayfadan da öğrenebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.