MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi borçu sorgulama – Tıkla öğren

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

2016 yılı MTV ödemeleri ilk taksidi bu ay içinde yapılması gerekiyor. Bankalar MTV ödemesi için birbirinden cazip kampanyalar başlattı.

Banka Banka Motorlu taşıt vergisi ödeme kampanyalarını sizler için derledik. İşte otomobil sahipleri için bankaların düzenlemiş olduğu MTV kampanyaları…

MTV Motorlu Taşıt Vergisi borçu sorgulama – Tıkla öğren

Motorlu Taşıt Verginizin ne kadar olduğunu öğrenmek için tıklayınız

MTV sorgusunu ve ödemesini Gelir İdaresi Başkanlığı İnternet Vergi Dairesi’nden adresinden ödemek için aşağıdaki tıklayınız…

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV

İŞTE BANKA BANKA KAMPANYALAR

Garanti’de MTV ödemesine Piranha tablet sadece 119,90 TL!

1 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini garanti.com.tr Hızlı Ödemeler alanından, İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Paramatikler (kartlı-kartsız menü) ve 444 0 333 Alo Garanti’den yapanlara Piranha tablet sadece 119,90 TL!

Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet / Vergi adımı veya Cep Şubesi IOS ve Android uygulamalarından Bankacılık İşlemleri menüsü Ödemeler adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak MTV ödemenizi yapın, 119,90 TL’ye Piranha tablet fırsatını kaçırmayın!

Garanti.com.tr, İnternet Şubesi, Cep Şubesi veya 444 0 333 Alo Garanti’den kredi kartı ile yapacağınız ödemeleri 3 taksit seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz.

1 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini garanti.com.tr, Internet Şubesi, Cep Şubesi, 444 0 333 Alo Garanti veya Paramatikler’den (kartlı-kartız menü) yapan müşterilerimiz Piranha tableti 119,90 TL’ye satın alabilecek. (Piranha Zoom IV Tab 7.0 119,90 TL’ye, Aristo Q Tab 7.0 ise 159 TL’ye satın alınabilecektir.) Üstelik Internet ve Cep Şubesi’ne artık müşteri numarasına ihtiyaç duymadan sadece T.C Kimlik numarası ve parola ile giriş yapabilirsiniz.
İnternet Şubesi, Cep Şubesi ve 444 0 333 Alo Garanti’den kredi kart ile yapılan tüm MTV ödemelerinde 3’e varan taksit seçeneği sunulacaktır. garanti.com.tr’den yapılan ödemeler 3 taksite bölünecek olup, Paramatikler’den yaplan MTV ödemelerinde taksit seçeneği bulunmamaktadır.
Kampanya indirim kodları, MTV ödemesinin ardından en geç 2 Şubat 2016 tarihine kadar kısa mesaj ile gönderilecektir. SMS ile gönderilecek olan kampanya kodunun store.piranha.com.tr adresinde kullanılması gerekmektedir.
Kişiye özel üretilen kampanya kodlar, en geç 29 Şubat 2016 tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirir.
Kampanya dahilinde 1 kişi en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilir ve kullanabilir.
Kampanya indirim kodları sadece Zoom IV Tab 7.0, Aristo Q Tab 7.0 (3G) tabletlerinde geçerlidir. Zoom IV Tab 7.0 119,90 TL’ye, Aristo Q Tab 7.0 ise 159 TL’ye satın alınabilmektedir.
İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez.

****************************************************************************

[ad id=’28943′ ]

****************************************************************************

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi için Akbank’a Gelin, Autowax’tan İndirim Kazanın!

1 – 31 Ocak MTV kampanya tarihleri arasında Akbank’tan motorlu taşıtlar vergisini ödeyenler kazançlı çıkıyor.

MTV sorgulama ve ödeme işleminizi Akbank ile yapın, seçili* Autowax hizmetlerinde %55’e varan indirim kazanın. Kampanyadan yararlanmak için, MTV ödeme işleminize ait Vergi Dekontunuzu veya Ödeme Alındı Belgenizi Autowax bayilerinde ibraz etmeniz yeterli.

MTV ödemenizi Akbank hesabınız veya Akbank kredi kartınız ile;

Akbank Direkt​’ten
Akbank Telefon Şubesinden,
Size en yakın Akbank Şube ve ATM’lerinden yapabilirsiniz.
Üstelik Akbank kredi kartınız ile yapacağınız 300 TL üstü MTV ödemelerinizde 3 taksit fırsatı da sizi bekliyor!**

Axess, Wings ve Free kredi kartınız ile ödemenizi www.gib.gov.tr adresi üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

*****************************************************************************

Deniz Bonus ile MTV ödemeleriniz tam 6 taksit!

Motorlu Taşıt Vergisi resmi son ödeme tarihi 31 Ocak 2016 olup, DenizBank 6 taksit kampanyasının geçerli olduğu son tarih 07 Şubat 2016’dır. 31 Ocak’tan sonra ödeme yapan müşterilerimiz gecikme zammından etkilenecek ancak DenizBank 6 taksit kampanyasından faydalanabilecektir.

01 Ocak – 07 Şubat 2016 tarihleri arasında Tüm DenizBank Bireysel kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr , 4440800, DenizBank internet şubesi ve DenizBank şubelerinden yapılan Motorlu Taşıtlar ödemelerine 6 taksit fırsatı sunulacaktır.

ATM’den yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecek olup hesap özetine peşin işlem olarak yansıyacaktır.
Kampanyaya Netcard’lar ile sanal Bonus Card’lar da dahildir.
Kampanyaya PTT bonus kartlar dahil değildir.
DenizBank A.Ş. mersis numarası: 0292-0084-4960-0341
Size özel indirim ve kampanyalarımızla ilgili iletişim tercihlerinizi değiştirmek için 444 0 800’den talebinizi iletebilirsiniz. Genel koşullar ve bilgi için de 444 0 800’den ulaşabilirsiniz
*******************************************************************

MTV ödemesini Yapı Kredi’den yapanlara HGS ile ilk 3 geçiş bedava!

Verginizi Worldcard’ınızla yapikredi.com.tr, Yapı Kredi İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil Şube’den veya www.gib.gov.tr’den 3 taksitle ödeyebilirsiniz.

Üstelik MTV ödemesini bu kanallardan herhangi biri üzerinden Yapı Kredi kredi kartı ile ödeyen veya şubelerimizdeki hesapları ile veya ATM’den ödeme yapanlara 1 Ocak – 29 Şubat tarihleri arasında HGS ile yaptıkları ilk 3 geçiş bedava!

Bireysel internet/mobil şube şifreniz yoksa ya da şifrenizi unuttuysanız Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre alabilir, kullanıcı kodunuzu unuttuysanız T.C. Kimlik Numaranızla giriş yapabilirsiniz.

1 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında http://www.gib.gov.tr/, http://www.yapikredi.com.tr, http://www.worldcard.com.tr adresinden veya Yapı Kredi İnternet ya da Mobil Şube üzerinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır.

Taksit kampanyasına tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka ve Anadolu Bank Worldcard’lar dahil olup, TEB Worldcard, Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

MTV ödemesine taksit yapmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.

************************************************************

İş Bankası’nda MTV ödemelerine 3 taksit

İş Bankası Maximum Kart’ınızla www.isbank.com.tr/İnternet Şubemiz veya İşCep uygulamamız üzerinden ya da www.gib.gov.tr’ den 1 Ocak – 1 Şubat 2016 tarihleri arasında yapacağınız 200 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı! Üstelik Bosch Car Service bayilerinde %30 indirim avantajı!

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanabilecektir.
2- Kampanyamız 1 Ocak – 1 Şubat 2016  tarihleri arasında geçerli olacaktır.
3- Taksitlendirme kampanyamız 200 TL ve üzeri işlemler için geçerlidir.  Gib.gov.tr üzerinden yapılan 200 TL ve üzeri MTV ödemeleri 3 taksite bölünecek; İnternet Şubemiz ve İşCep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır.
4- Ödemesini İş Bankası Maximum Özellikli kredi kartları ile taksitli olarak gerçekleştiren  müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
5- 1 Şubat 2016 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra kampanyaya dahil Bosch Car Service bayilerinde 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanılmak üzere %30 periyodik bakım ve ücretsiz check-up avantajı sunan bir indirim kodu sms yoluyla gönderilecektir. Müşterilerimiz bu indirim kodunu göstererek indirim ve ücretsiz check-up fırsatından yararlanabileceklerdir.
6- İndirim kodları işlem başına gönderilecek olup, müşterilerimize her MTV ödemesi için ayrı olarak gönderilecektir. Her bir kod tek kullanımlıktır.
7- Ödemeler Bankamatik Kartları ile de yapılabilecektir. Bankamatik Kartları ile ödemelerini gerçekleştiren müşterilerimiz Bosch Car Service avantajlarından yararlanabileceklerdir ancak Bankamatik kartlarıyla yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecektir.
8- Kampanyamıza başvurmak adına sms gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.

*******************************************************************

MTV CardFinans ile 4 Taksit
1-31 Ocak 2016 arasında CardFinans kredi kartınızla www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr,  İnternet/Cep Şubemiz veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 4 taksit fırsatı!

lgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 4 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.

Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.

İnternet/Cep Şubemiz ve tüm Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacaktır.

Bireysel ve ticari banka kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit  kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

*********************************************************************

Ziraat Bankası MTV Kampanyası

​​MTV’yi 3 taksitte ödeyin yola Ziraat Maximum ile devam edin!

​ ​Kampanya Koşulları:01 -31 Ocak 2016 tarihleri arasında Ziraat Maximum kartlarla ATM,  GİB ve internet bankacılığından yapılacak 75 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit sizi bekliyor.
75 TL ve üzeri işlemlere 3 taksit yapılacaktır.
Ziraat Maximum ile MTV ödemesi yapan müşterilerimiz mtv.goldmaster.com.tr adresinin içerisindeki  ürünlerde %30 indirim kazanacaklardır.
Kampanya dahilinde müşterilerin cep telefonlarına şifre gönderimi yapılacaktır. Müşteriler cep telefonlarına SMS ile gelecek şifreyi mtv.goldmaster.com.tr sitesine girerek indirimli satış fırsatından yararlanabileceklerdir.
Müşterilerin kampanya kodları ile mtv.goldmaster.com.tr sitesinden alışveriş yapabilmeleri için son tarih 29 Şubat 2016’dır.
Ziraat Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

*******************************************************************

Halk Bank Paraf ile Motorlu Taşıtlar Verginizi gib.gov.tr’ den 3 veya 5 taksit fırsatıyla ödeyin!

1 Ocak- 08 Şubat 2016 tarihleri arasında gib.gov.tr’ den  gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 500 TL’ ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit olarak gerçekleşecektir.
Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacak ve taksitlendirme ücretsiz olarak sunulacaktır.
Kampanyaya Parafly ve  Business kartlar dahildir.
İptal /iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

KAMPANYAVADİSİ

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.