DenizBank iPhone iPad çekiliş kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Banka Kartlarınızla 30 iPhone veya 30 iPad kazanma fırsatı!  9 Kasım 2015 – 15 Ocak 2016 tarihleri arasında, Paracard, DenizBank Banka Kartı, TED Üniversitesi Kampüs Kart ve Marmara Üniversitesi Kampüs Kart ile yapacağınız tek seferde 50 TL’lik alışverişlerinize 1 çekiliş hakkı kazanacaksınız!

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

09.02.2016 tarihinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle 30 kişi Apple iPhone 6 16 GB Space Gray (Hat ve Kart Hariçti), 30 kişi Apple iPad MGNR2TU/A MİNİ3 Wİ-Fİ 16 GB SPACE GRAY (iPad 3G ile çalışmayacaktır) kazanacaktır.

Kazanan talihlileri 12.02.2016 tarihli Güneş gazetesinden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com)  öğrenebilirisiniz.

Kampanya Detayları:
Kampanyaya dahil olmak için, Paracard, DenizBank Banka Kartı, TED Üniversitesi Kampüs Kart, Marmara Üniversitesi Kampüs Kart, ve PTT Debit Kart ile tek seferde 50 TL ve katları tutarında (Her 50 TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapanlara çekiliş hakkı verilecektir. (örnek : 240 TL harcama için 4 adet çekiliş hakkı kazanılır)
Kampanya sadece Paracard, DenizBank Banka Kartı, , TED Üniversitesi Kampüs Kart, Marmara Üniversitesi Kampüs Kart, ve PTT Debit Kart müşterilerini kapsamaktadır
Talihliler, 09.02.2016 saat: 11:30’da Mucize Tanıtım Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.
Çekiliş sonucunda ödül olarak; 30 kişi Apple iPhone 6 16 GB Space Gray (Hat ve Kart Hariçti), 30 kişi Apple iPad MGNR2TU/A MİNİ3 Wİ-Fİ 16 GB SPACE GRAY (iPad 3G ile çalışmayacaktır) kazanacaktır.
Kazanan talihliler, 12.02.2016 tarihli Güneş gazetesinde ilan edilecektir.
Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır.
27.02.2016 tarihinde mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 13.03.2016 tarihinde mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez.
Kampanya bitiş tarihi itibariyle DenizBank A.Ş. ödemelerinde veya işlemlerinde yasal takipte olanlar bu kampanya kapsamı dışında tutulacaktır.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
PTT A.Ş, DenizBank A.Ş ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. Çalışanları ile 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve çekilişe katılamaz,katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.
Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
Fatura ödemeleri, şans oyunları/iddia ve kuyum harcamaları kampanyaya dahil değildir.
Ek kart harcamaları kampanyaya dahildir.
Bonus kullanımları ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.