24 Eylül 2015 Vodafone otomobil çekiliş sonuçları

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vodafone Faturasız hat BMW çekiliş sonuçları açıklandı. 04.08.2015 -04.09.2015 tarihleri arasında aboneler Vodafone Cep Merkezleri, Express Bayiler, Silver Bayiler , Altbayiler, Süper Noktalar,Alternatif Yükleme Kanalları(Bankalar-İnternet Bankacılığı,mobil uygulama, ATM, Call Center-, Ulusal ve Yerel Marketler, PTT Şubeleri, YaySat Noktaları, Anlaşmalı Internet Siteleri ve Fatura Ödeme Noktaları, TEMPO Çağrı Merkezi ve Vodafone Cep Cüzdan Uygulaması), vodafone.com.tr üzerinden yaptıkları yüklemeler ile çekilişe hak kazandılar.

Çekilişle 1 kişi BMW marka otomobili 100 kişi Vodafone Smart Tab, 100 kişi  Vodafone Smart 6 akıllı telefon kazandı.

Çekilişten hediye kazananların tam listesini görmek için tıklayınız

21.09.2015 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin kazanan talihlileri 24.09.2015 tarihli Birgün Gazetesi Türkiye baskısından duyuruldu. (www.kampanyavadisi.com)

Kampanya Esasları

Kampanyaya katılım sınırlaması yoktur.
Aboneler Vodafone Cep Merkezleri, Express Bayiler, Silver Bayiler , Altbayiler, Süper Noktalar,Alternatif Yükleme Kanalları(Bankalar-İnternet Bankacılığı,mobil uygulama, ATM, Call Center-, Ulusal ve Yerel Marketler, PTT Şubeleri, YaySat Noktaları, Anlaşmalı Internet Siteleri ve Fatura Ödeme Noktaları, TEMPO Çağrı Merkezi ve Vodafone Cep Cüzdan Uygulaması), vodafone.com.tr üzerinden yaptıkları yüklemeler ile çekilişe hak kazanırlar.
Sadece Türkiye genelinde tüm Vodafone bireysel faturasız abonelerine yönelik olup, 04.08.2015(00:01)-04.09.2015(23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Kampanyadan 18 yaş üzeri Vodafone çalışanı olmayan tüm bireysel Vodafone Faturasız aboneler yararlanabileceklerdir.
Aynı kişi birden fazla farklı Vodafone bireysel faturalı hat aboneliği olan GSM No ile kampanyaya katılabilir.
Çekilişe katılabilmek için kampanya bitiş tarihine kadar aktif Vodafone abonesi olmak bir önşarttır.
Kampanya bitiş tarihi itibarı ile, katılımcıların, yasal takipte veya fatura edilmiş ve ödeme tarihi geçmiş borçlarının bulunmaması halinde çekiliş listesine dahil edilir.
İkramiye hat sahibine verilir.
Çekiliş 21.09.2015 tarihinde, saat 11.00’da Yeni Markera Çekiliş Org. Ve Pro. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sok. No: 30/1 Şişli/İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kazanan talihliler 24.09.2015 tarihli Birgün Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.
BMW için 1 asil 1 yedek, cihazlar için 100’er asil; 50’şer yedek talihli belirlenecek olup, talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
İkramiye teslimi için asil talihlilerin en geç 09.10.2015 tarihine kadar, yedek talihlilerin ise en geç 24.10.2015 tarihine kadar kimlikleri ile Yeni Markera Çekiliş Org. ve Pro. Hiz. Tic. Ltd. Şti.’ye başvurmaları gerekmektedir.
İkramiyelerin son teslimi 08.11.2015 tarihine kadar yapılacaktır.
Vodafone ve Yeni Markera çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Hediyelere hak kazanan abonelerin adres bilgilerinin sistemimizde olmaması durumunda kendileri aranarak adres bilgileri istenecektir.
Abonelik bilgilerinin güncelliği, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır
KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir
Vodafone Smart 6 telefonun teknik ürün ismi Vodafone Smart Ultra 6, Vodafone Smart Tab 6 tabletin teknik ürün ismi Vodafone Tab Prime 6’dır.
Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi: hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında 0212 266 54 03 nolu Markera Kampanya Danışma Hattından ve www.vodafone.com.tr den alınabilir.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.