Samsung Galaxy S6 kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kablosuz şarj hediyeli Samsung Galaxy S6 veya Samsung Galaxy S6 Edge cep telefonu ön alım kampanyası, Samsung tarafından belirlenen kanallardan alınan ilk 8000 adet ürün için geçerlidir. Hediye adetleri kanal bazlı değişmektedir ve Samsung tarafından belirlenen kanal bazlı hediye adetleri gerektiğinde Samsung tarafından değiştirilebilir. Hediye teslimatı, tüketiciye satış esnasında yapılabileceği gibi, satış noktasının satış esnasında uygun olmaması durumunda, satıştan sonra tüketicinin belirttiği adrese kargo yoluyla da gönderilebilir. Telekom operatörleri ve zincir marketlerin uyguladığı ön alım kampanya koşulları farklılık gösterebilir, Samsung bunlardan sorumlu değildir.

Tıkla kampanyaya katıl

www.samsung.com/tr adresinde tanımlı bulunan Samsung mağazalarındaki Samsung Galaxy S6 ön alım kampanyasından 23 Mart – 9 Nisan 2015 tarihleri arasında yararlanılabilir. 9 Nisan’dan sonraki talepler işleme alınmayacaktır. Başvuru yapmak için aşağıdaki form eksiksiz şekilde doldurulmalıdır. Bunun karşılığında tüketiciye SMS ve e-mail olarak gönderilecek mesajdaki link tıklanarak, açılan seçeneklerinden biri seçilmeli ve ürünün satın alınacağı il/ilçe ve ilgili Samsung mağazası belirtilmelidir.

Formu dolduran tüketici ardından 9 Nisan 2015 tarihine kadar, formda seçtiği Samsung mağazasına giderek, 100 TL tutarında kampanya ön alım bedelini mağazaya ödemelidir. Mağaza tarafından tüketiciye verilen dekont tüketici tarafından saklanmalı ve satış esnasında ürün bedelinden düşülmek üzere, aynı mağazaya ibraz edilmelidir. Son olarak tüketici 12 Nisan 2015 tarihine kadar seçtiği ve ön alım bedelini ödediği mağazaya giderek, formda belirttiği modeli satın almalıdır. Yapılacak isim kontrolü ardından hediyeli ürün teslimatı yapılacaktır. Hediye teslimatı, tüketiciye satış esnasında yapılabileceği gibi, satış noktasının satış esnasında uygun olmaması durumunda, satıştan sonra tüketicinin belirttiği adrese kargo yoluyla da gönderilebilir. Ürün model, renk ve hediye adetleri mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Samsung başvuru adımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Başvuru adımları hakkında güncel bilgi www.ilks6benim.com adresinde yer alır.

Kampanyaya aynı kişi en fazla bir kez katılımda bulunulabilir. Gönderilen SMS’ler, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir. Kayıt formunun doldurulması sırasında servis sağlayıcı veya operatör veri kullanım ücreti yansıtabilir. destek@galaxy2me.com adresi üzerinden kampanya hakkındaki sorularınızı sorabilirsiniz. Kampanyamız son kullanıcılara yönelik olarak düzenlenmiş olup, bayi ve bayi çalışanları katılamaz. Ürün hediyesinden sadece ön alım yapan kişinin kendisi yararlanabilir. Kampanyaya katılım doğruluğu başvurudaki isim üzerinden teyit edilecektir

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.