Dolphin Sports Spor Temalı Fotoğraf Yarışması

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dolphin Sports Center Ödüllü “Spor Temalı Fotoğraf” Yarışması Katılım Şartları Facebook/spordolphinankara sayfası üzerinden gerçekleştirilecek, “Spor Temalı Fotoğraf” isimli yarışma 24.01.2015 (21.00) tarihinde başlayıp 25.02.2015 (01.00) tarihinde sona erecektir.

Yarışma sonunda, Ankara’dan katılan ve en yüksek puanı alan yarışmacı Dolphin Sports Center’dan “Çift Kişilik 1 yıllık” üyelik ile ödüllendirilir. Ankara dışından katılan ve en yüksek puanı alan yarışmacı “Canon PSA810 Powershot” fotoğraf makinesi ödülünü almaya hak kazanır.

Kazananlar ve yedek liste 28 Şubat Cumartesi günü Facebook/Spordolphinankara sayfasından ve www.spordolphin.net adresinden duyurulacaktır.

Yasal Metin

Dolphin Sports Center Ödüllü “Spor Temalı Fotoğraf” Yarışması Katılım Şartları Facebook/spordolphinankara sayfası üzerinden gerçekleştirilecek, “Spor Temalı Fotoğraf” isimli yarışma 24.01.2015 (21.00) tarihinde başlayıp 25.02.2015 (01.00) tarihinde sona erecektir.

1. Yarışma, Facebook Sitesi ile alakalı değildir ve yaşanabilecek problemlerden Facebook Sitesi sorumlu tutulamaz.

2. Yarışmaya katılmak için katılımcıların yarışma süresinin başında kendi isimlerine kayıtlı Facebook hesabına sahip olmaları gereklidir. Yarışmaya katılacak katılımcılar bu genel koşullara uymayı kabul ederler.

3. Yarışmaya katılmak için Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında içinde ikamet etmek şarttır.

4. 18 yaşından küçük olanlar ve Dolphin Sports Center çalışanları bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.

5. Yarışmaya katılım ücretsizdir.

6. Yarışma kurgusu gereği, kullanıcılar kendilerine ait, eşleriyle birlikte göründükleri (sevgili veya evli olmaları fark etmez) sportif aktivite içeren fotoğraflarını sisteme yüklerler, içeriği onaylanan fotoğraflar oylamaya açılır. En yüksek oyu alan fotoğrafın sahibi ödülü kazanır.

7. Yarışmacıların yükledikleri fotoğraflar kendilerine ait değilse veya telif hakkı bir başkasına ait fotoğraf kullanılmışsa, tespiti halinde kazansalar bile ödül verilmez.

8. Telif hakkı üçüncü kişilere ait fotoğraf kullanılması halinde Dolphin Sports Center sorumluluk kabul etmez.

9. Yarışmaya katılacaklar, ad, soyad, telefon numarası, doğum tarihi ve açık adres bilgilerini paylaşmak zorundadır.

10. Yarışma sonunda, Ankara’dan katılan ve en yüksek puanı alan yarışmacı Dolphin Sports Center’dan “Çift Kişilik 1 yıllık” üyelik ile ödüllendirilir. Ankara dışından katılan ve en yüksek puanı alan yarışmacı “Canon PSA810 Powershot” fotoğraf makinesi ödülünü almaya hak kazanır. Ödülü kargo ile yollanacaktır.

11. Kazananlar ve yedek liste 28 Şubat Cumartesi günü Facebook/Spordolphinankara sayfasından ve www.spordolphin.net adresinden duyurulacaktır.

12. Kazanan yarışmacıların ödüllerinin gönderim tarihi sayfamızdan duyurulacaktır. Kazananın sorumluluğunda olan edimlerin zamanında ve olması gerektiği şekilde yerine getirilmemesi durumunda “Dolphin Sports Center” hiçbir şekilde sorumlu olmayıp bu halde “Dolphin Sports Center” tarafından belirlenen yedek kişi ödüle hak kazanacaktır. Bu halde kazanan, hiçbir nam ve isim altında talepte bulunamaz..

13. Dolphin Sports Center; kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanılan puanları tespit etmesi durumunda yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve/veya katılımcıyı diskalifiye etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.

14. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

15. Ödül kazanabilmek için yarışmacının yarışma kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak bildirmesi gerekir. 16. Katılımcılar, yarışma süresince verdikleri tüm bilgilerin doğru olduğunu kabul ederler. Uygulama süresince, katılımcıların yarışma ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle Dolphin Sports Center hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin ve/veya her türlü verinin, bilginin zarar görmesi, ortadan kalkması veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya uygulamasının zarar görmesi sebebiyle Dolphin Sports Center hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dolphin Sports Center katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan verilerde olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. Dolphin Sports Center, hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan, kendi ve/veya 3.kişilerin bilgisayar ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine 3.şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır. 17. Dolphin Sports Center, yarışmayı herhangi bir anda iptal etme veya kısaltma, değiştirme, durdurma veya geçersiz kılma hakkını hiçbir sorumluluk altında kalmadan veya tazminat istemsiz saklı tutar. 18. Dolphin Sports Center ve bağlı şirketleri, bu kampanyaya katılan herkese tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkına sahiptir. 19. Bu kampanya Milli Piyango idaresince belirlenen çekiliş ve kampanya kapsamı dışındadır. 20. İhtilaf vukuunda Ankara (merkez) mahkeme ve icra daireleri yetkilidir. 21. Bu yarışmaya katılan herkes yukarıda tanımlanan Katılım Şartları’nı okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.