VakıfBank İnternet Bankacılığı iPad Air çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

VakıfBank İnternet Bankacılığını kullanın, iPad Air kazanın! 02/01/2015-31/03/2015 tarihleri arasında müşterilerin ilk defa “VakıfBank İnternet Bankacılığı” müşterisi olmaları ve internet şubesine giriş yapmış olmaları veya kampanya döneminden önceki 3 ay boyunca internet şubesine giriş yapmayıp kampanya döneminde en az bir defa internet şubesine giriş yaparak aktif hale gelmeleri durumunda, çekilişle 10 adet Apple iPad Air (Wi-Fi 16 GB) kazanacaklardır.

17 NİSAN 2015 TARİHLİ VAKIFBANK E-EKSTRE ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

16 NİSAN 2015 TARİHLİ VAKIFBANK ÖDEME TALİMATI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

15 NİSAN 2015 TARİHLİ VAKIFBANK İNTERNET BANKACILIĞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

14 NİSAN 2015 TARİHLİ VAKIFBANK MOBİL BANKACILIK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kampanya Kuralları ve Önemli Bilgiler:

Kampanya kapsamında, kampanya döneminde müşterilerin ilk defa “VakıfBank İnternet Bankacılığı” müşterisi olmaları ve internet şubesine giriş yapmış olmaları veya kampanya döneminden önceki 3 ay boyunca internet şubesine giriş yapmayıp kampanya döneminde en az bir defa internet şubesine giriş yaparak aktif hale gelmeleri durumunda, çekilişle 10 adet Apple iPad Air (Wi-Fi 16 GB) kazanacaklardır.

İnternet Bankacılığı Aktivasyon Kampanyası 02/01/2015-31/03/2015 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan sadece kampanya dönemlerinde ilk defa “VakıfBank İnternet Bankacılığı” müşterisi olan ve internet şubesine giriş yapmış olan veya kampanya döneminden önceki 3 ay boyunca internet şubesine giriş yapmayıp kampanya döneminde en az bir defa internet şubesine giriş yapmış olan müşterilerimiz yararlanabilecektir.
İnternet Bankacılığı Kampanyası ile her kampanya döneminde ilk defa “VakıfBank İnternet Bankacılığı” müşterisi olan ve internet şubesine giriş yapmış olan veya kampanya döneminden önceki 3 ay boyunca internet şubesine giriş yapmayıp kampanya döneminde en az bir defa internet şubesine giriş yapmış olan müşterilere 1 çekiliş hakkı verilecektir.
Kampanya kapsamında çekilişle 10 adet Apple iPad Air (Wi-Fi 16 GB) verilecektir.
Çekiliş aşamasında, ilk defa “VakıfBank İnternet Bankacılığı” müşterisi olan ve internet şubesine giriş yapmış olan veya kampanya döneminden önceki 3 ay boyunca internet şubesine giriş yapmayıp kampanya döneminde en az bir defa internet şubesine giriş yapmış olan müşterilere müşteri bazlı bir kura numarası atanacaktır.
Kampanya talihlileri,15/04/2015 tarihinde yapılacak Milli Piyango çekilişi ile belirlenecektir.
Çekiliş halka açık şekilde 15/04/2015 tarihinde saat 11:00’da VakıfBank Bireysel Bankacılık Başkanlığı, Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Güler Sokak No: 51 Kat: 1 Kağıthane – İSTANBUL adresinde gerçekleştirilecektir.
Milli Piyango Çekiliş Sonuçları, 17/04/2015 tarihli Takvim Gazetesi’nde, www.vakifbank.com.tr internet sitesinde ilan edilecektir. Ayrıca sonuçlar, kampanyanın yürütüldüğü VakıfBank Bireysel Bankacılık Başkanlığı, Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Güler Sokak No: 51 Kat: 1 Kağıthane – İSTANBUL adresinde de listeler asılmak suretiyle ilan edilecektir.
Kampanya sonuçları ve ödül dağıtımları, 29/05/2015 tarihine kadar sonuçlandırılacaktır.
VakıfBank Personeli ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Bir kişiye 1’den fazla ödül verilmeyecektir.
Tanıtım afişlerinde kullanılan görseller temsilidir.
İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
İkramiye kazanan kişilerin Kampanyanın bitiş tarihinde, çekiliş tarihinde ve kazandığı ürünü teslim aldıklarında internet bankacılığı müşterisi olmaları gerekmektedir. Bu şartı sağlayamayan müşteriye ikramiye kazanmış olsa bile ikramiyesi verilmez.
İş bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 30/12/2014 tarihli ve 24951361-255.01.02/4198-10450 sayılı izni ile düzenlenmiştir.

Share.

Comments are closed.