Tchibo yılbaşı Volkswagen Beetle çekilişi – www.tchiboyilbasicekilisi.com

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Türkiye genelinde tüm Tchibo mağazalarından yapılan tek seferde 100,00 TL ve katları tutarında (her 100,00 TL için bir çekiliş hakkı) alışverişlerde kasadan verilecek olan üstü kapalı katılım kartındaki şifreyi ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte 3818 nolu kampanya hattına eksiksiz olarak kısa mesaj gönderen tüm operatörlerin aboneleri; www.tchiboyilbasicekilisi.com ücretsiz internet adresine şifre, ad-soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini eksiksiz dolduran tüm katılımcılar veya www.tchibo.com.tr internet sitesinden tek seferde 100,00 TL ve katları tutarında (her 100,00 TL için bir çekiliş hakkı) alışveriş yapanlar fatura no, ad, soyad, telefon ve adres bilgilerinin sisteme aktarılmasıyla kampanyaya katılacaklardır.

TCHIBO VOLKSWAGEN BEETLE ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu kampanyaya Avea, Turkcell ve Vodafone’un bütün aboneleri 3818 mesaj numarasına bilgilerini kısa mesaj ile göndererek katılabilir. Kampanyaya başarılı ya da hatalı tüm kısa mesaj katılımları Avea için KDV, ÖİV dahil 0,60 TL, Turkcell için KDV, ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone için KDV, ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Başarılı ya da hatalı katılımlara dönecek cevap mesajları Tchibo Kahve Mam. Dağ. ve Paz. Tic. Ltd. Şti tarafından karşılanacaktır.

Çekilişle belirlenecek 1 kişi Volkswagen Beetle 1.2 TSI 105 PS TIPTR 2014 model otomobil, 10 kişi Tchibo Dağ Bisikleti, 20 kişi iPad Mini 16 GB Wifi Beyaz Renk ve 30 kişi Cafissimo Latte kapsüllü kahve makinesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ve verilen ikramiyenin özellik ve renkleri farklılık gösterebilir.

Çekiliş 09.01.2015 tarihinde noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek çekilişin kazanan talihlileri 13.01.2015 tarihli Milliyet gazetesi Türkiye baskısından ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

KATILIM KOŞULLARI
Bu kampanya Tchibo Kahve Mam. Dağ. ve Paz. Tic. Ltd. Şti. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 30.10.2014 tarihli ve 52739871-255.01.02/3341-8403 sayılı izni ile 05.11.2014(00:01)-31.12.2014(23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Çekiliş sona erdi

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm Tchibo mağazalarından tek seferde 100,00 TL ve katları tutarında (her 100,00 TL için bir şifreli katılım kartı) alışveriş yaptıklarında kasalardan verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi ad, soyad ve adres bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 3818 nolu kampanya hattına eksiksiz olarak kısa mesaj gönderen tüm operatörlerin kullanıcıları; www.tchiboyilbasicekilisi.com (ücretsiz) internet adresine giriş yapıp kayıt formuna şifre, ad-soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini eksiksiz dolduran tüm katılımcılar veya www.tchibo.com.tr (ücretsiz) internet sitesinden tek seferde 100,00 TL ve katları tutarında (her 100,00 TL için bir çekiliş hakkı) alışveriş yapanlar fatura no, ad, soyad, telefon ve adres bilgilerinin sisteme aktarılmasıyla çekilişe dahil edilecektir.

Kampanyaya kısa mesaj ile tüm katılımlar KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,60 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır. Teyit için geri dönüş veya benzeri amaçlarla düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir.

Çekilişte 1 kişi Volkswagen Beetle 1.2 TSİ 105 PS TIPTR 2014 model otomobil, 10 kişi Tchibo dağ bisikleti, 20 kişi iPad mini 16 GB WiFi beyaz renk ve 30 kişi Cafissimo Latte kapsüllü kahve makinesi ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ve verilen ikramiyenin özellik ve renkleri farklılık gösterebilir.

Çekiliş 09.01.2015 tarihinde, saat 11:00’de Markera Çekiliş ve Org. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk. No:30 D:1 Şişli /İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 13.01.2015 tarihli Milliyet gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Tchibo Kahve Mam. Dağ. Ve Paz. Tic. Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 28.01.2015 tarihine kadar, yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 12.02.2015 tarihine kadar; internet üzerinden katılımlarda fiş/faturaları ve kimlikleri; mağaza alışverişlerinde fiş/fatura, şifreli kartları ve kimlikleri ile Markera Çekiliş ve Org. Hiz. Tic. Ltd. Şti.’ ye başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.

Bu tarihlere kadar internet üzerinden katılımlarda fiş/faturası, mağaza alışverişlerinde fiş/fatura, şifreli kartı ve kimliğini ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. 18 yaşından küçükler ile Tchibo Kahve Mam. Dağ. Ve Paz. Tic. Ltd. Şti. ve Markera Çekiliş ve Org. Hiz. Tic. Ltd. Şti., Narkoz İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Mükerrer şifre gönderimleri elenecek ve ilk gönderilen şifre geçerli kabul edilecektir. Kısa mesaj ile katılımlarda şifre ad, soyad ve adres; www.tchiboyilbasicekilisi.com (ücretsiz) internet sitesi katılımlarında şifre, ad-soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. İkramiye tesliminde www.tchibo.com.tr (ücretsiz) internet üzerinden yapılan alışverişlerde fiş/fatura, mağaza alışverişlerinde ise fiş/fatura ve şifreli kart ibrazı zorunludur. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Katılım sırasında bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Tchibo Kahve Mam. Dağ. Ve Paz. Tic. Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye, hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında 0212 266 54 03 nolu Markera Kampanya Danışma Hattı’ndan ulaşabilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.