Snickers 100 iPad Air çekiliş sonuçları

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Snickers 100 iPad Air çekiliş sonuçları 07.11.2014 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle belli oldu. 14.09.2014 – 31.10.2014  tarihleri arasında Snickers ürünlerinin tanıtımı amacıyla Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti ‘ye ait www.snickers.com.tr (ücretsiz) internet sitesine girip karşılarına çıkacak olan katılım formuna ad, soyad, adres, telefon, e-posta bilgilerini eksiksiz giren kullanıcılar kendilerine ait yüz fotoğraflarını yükleyerek ekrana gelecek olan 3 karakterden 1’ini seçip 1 çekiliş hakkı kazandılar.

SNICKERS AÇKEN SEN KİMSİN İPAD ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekiliş sonucunda 100 kişi iPad Air Wi-Fi 16 GB MD788TU/A + iPad Cover ikramiyesi verildi.

Kampanya şartları gereği 07.11.2014 tarihinde noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen çekiliş sonuçlarını 12.11.2014 tarihinde Takvim gazetesi Türkiye Baskısı’ndan ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

Katılım Koşulları

1. www.snickers.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanya 14.09.2014 (saat 00:01) – 31.10.2014 (saat 23:59) tarihleri arasında Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. tarafından düzenlenmektedir.

Çekiliş sona erdi

2. Kampanya tarihleri arasında Snickers ürünlerinin tanıtımı amacıyla Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti ‘ye ait www.snickers.com.tr (ücretsiz) internet sitesine girip karşılarına çıkacak olan katılım formuna ad, soyad, adres, telefon, e-posta bilgilerini eksiksiz giren kullanıcılar kendilerine ait yüz fotoğraflarını yükleyerek ekrana gelecek olan 3 karakterden 1’ini seçip 1 çekiliş hakkı kazanacaklardır. Kampanyaya katılım 3 ile sınırlıdır. Aynı kişiye ait 3 katılım kabul edilecek, diğer katılımlar elenecektir.

3. Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekiliş sonucunda 100 kişi iPad Air Wi-Fi 16 GB MD788TU/A + iPad Cover ikramiyesi kazanacaktır. iPad Cover, katılımcının katılım yaptığı sırada yüklediği fotoğrafı ve seçtiği karaktere göre özel olarak hazırlanacaktır. Katılım sırasında fotoğraf yüklemeyen ya da yüklediği resim uygun olmayan katılımcının iPad Cover ikramiyesi Snickers’ın 3 karakterinden herhangi biri olarak hazırlanacaktır. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. İkramiye son teslim tarihi 01.02.2015 tir.

4. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

5. Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, Mars Gıda Ürünerli Tic. Ltd. Şti kullanıcılarının ad, soyad, adres bilgilerinin uygulama için kullanım hakkında sahip olur.

6. Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Katılımlarda, ad, soyad, adres ve bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. sorumlu değildir.

7. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanamamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir.

8. Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılır.

9. Çekiliş, 07.11.2014 tarihinde saat 11:00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Gülbahar Sokak Cemal Sururi Sokak Halim Meriç İş Merkezi No:25 Daire: 37 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda ve noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Çekiliş sonuçları 12.11.2014 tarihinde Takvim gazetesi Türkiye Baskısı’nda duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. veya Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz.

10. Asıl talihliler, ikramiye teslimi için en geç 27.11.2014 tarihine kadar, yedek talihliler ise ikramiye teslimi için en geç 12.12.2014 tarihine kadar kimlikleri, fiş / faturası ve ürün paketi ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri ‘ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği, fiş/faturası ve ürün paketi ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

11. Kampanyaya Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.

12. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari koşul aranmamaktadır.

13. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.

14. Kampanyaya yurtdışından katılımda bulunanlar ödül kazanamaz.

15. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

16. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV ve ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler taraıfndan ödenir.

17. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

18. Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti.  kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklılardan oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

19. Çekiliş neticesinde kazananlar, isimlerinin Takvim Gazetesi Türkiye Baskısı’nda açıklanmasını kabul etmiş olurlar.

20. Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. sorumlu değildir.

21. Kampanya’ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. kampanya katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

22. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti’ nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

23. Bu çekiliş Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti. tarafından Milli Piyango İdaresinin 22.08.2014 tarihli 5825968-255.01.02/2573-6763 sayılı izni ile düzenlenmektedir.

24. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Mars Gıda Ürünleri Tic. Ltd. Şti .tarafından yapılacaktır. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı (snickers kampanya sayfasını) düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

25. Koşullar ve Kurallar’ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak adledilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliliğini etkilemeyecektir.

26. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi hafta içi mesai saatlerinde 0212 212 40 30 numaralı U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.