Kentpark AVM yeni yıl BMW 420D Grand Coupe çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

05 Kasım 2014 – 08 Şubat 2015 tarihleri arasında Ankara ilinde bulunan Kentpark Alışveriş Merkezi içerisindeki mağazalardan aynı gün içerisinde toplamda 200 TL ve katları tutarında (her 200TL’ye 1 çekiliş hakkı), alışveriş yapanlar çekiliş hakkı kazanacaktır. Alışveriş yapıp danışma noktasına giderek kimlik ve iletişim bilgilerini kayıt etmeleri ve Winner Cardlarına yapılan alışveriş tutarını işletmeleri gerekmektedir. Çekilişte ikramiye olarak 1 kişi 2014 model BMW 420D Grand Coupe kazanacaktır.

KENTPARK BMW ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

14 Şubat 2015 tarihinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleşecek çekiliş sonuçlarını 17 Şubat 2015 tarihinde Akşam Gazetesinden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

Kampanya Kuralları Çekilişe Katılma Şartları;

*Bu kampanya Kentpark Alışveriş Merkezi İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 31.10.2014 tarihli 40453693-255.01.02/3362-8458 sayılı izni ile düzenlenmiştir.

*Kampanya 05 Kasım 2014 (10:00) – 08 Şubat 2015 (22:00) tarihleri arasında gerçekleşecektir.

*Çekilişte ikramiye olarak 1 kişi 2014 model BMW 420D Grand Coupe kazanacaktır.

* Ankara ilinde bulunan şirketimize ait Kentpark Alışveriş Merkezi içerisindeki mağazalardan kampanya tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 200 TL ve katları tutarında (her 200TL’ye 1 çekiliş hakkı), alışveriş yapıp danışma noktasına geldiklerinde kimlik ve iletişim bilgilerini paylaşacaklar, kampanya kayıt işlemi sonrasında Winner Cardlarına yapılan alışveriş tutarını işleteceklerdir.

*Kampanyaya katılan katılımcılar kampanya tarihleri arasında aynı günde yapılan (toplamda 200 TL ve katları tutarında) alışverişlerini kampanya bitimine kadar istedikleri tarihte danışma bankosundan işletebilirler.

* Katılımcıların Alışveriş Merkezi içinde danışma bankosuna giderek, kampanya ve kişisel bilgilerin yükleneceği Kentpark’a özel ve sadece başvuran kişiye ait Winner Card (chipli) başvuru formunu doldurarak imzalamaları gerekmektedir.

* Winner Card başvuru formunda bulunan bilgilerin eksiksiz dolduran katılımcının kendisine ait tüm kişisel bilgiler, alışveriş karşılığında aldığı fiş/faturadan kaynaklanan kampanya katılım hakları için verilen seri numaraları ve diğer alışveriş bilgileri detaylı olarak önce CRM programına sonrada kişiye özel Winner Carda yüklenecektir.

* Tüm bilgilerin Winner Carda yüklenmesinden sonra kişiye özel kart katılımcının kullanımına verilecektir.

* Katılımcı tekrar alışveriş yapması halinde, Winner Card başvuru formu doldurmadan, kendisine verilen kişiye özel Winner Cardını danışmadaki görevli personele fiş/fatura ile vermesi yeterli olacak, yeni fiş/faturadan kaynaklanan katılım hakları Winner Card yüklenecektir.

* Katılımcı sadece kendine ait olan Winner Card ile dijital kiosklardan topladığı kampanya katılım haklarını istediği zaman görebilecektir.

* Katılımcıların alışveriş karşılığında alınan fiş/faturalarını kampanya standında veya danışmada bilgisayar ortamında kayıt altına aldırması ve Winner Card fiş/fatura miktarına bağlı olarak çekilişe katılma haklarının girilmesini sağlamaları gerekmektedir.

* Noter huzurunda yapılan çekilişte çıkan seri numarasına sahip kişi otomobili kazanmaya hak kazanacaktır.

* Taahhüt edilen ikramiyenin adet, marka ve modeli 1 kişiye verilecektir.

* Kampanyaya sadece mülkiyeti Kentpark AVM ye ait Winner Card sahipleri katılacaktır.

* Katılımcıların kampanya sonuna kadar Winner cardını ,fiş/faturalarını ve çekiliş haklarının bulunduğu bilgisayar çıktılarını saklaması gerekmektedir.

* Kayıt altına alınan tüm kişisel ve fiş/fatura bilgileri Kentpark’ın CRM datasında toplanacak ve kampanya sonunda notere teslim edilecektir.

* Katılımcının kazanması halinde kampanya hediyesi otomobili alması için Winner Cardını beyan etmesi gerekmektedir. Bunlardan Winner Cardın,fiş/faturasının ve çekiliş haklarının bulunduğu bilgisayar çıktısının beyan edilmemesi halinde kampanya hediyeleri verilmeyecektir. Beyan edilen fiş/faturadaki bilgiler ile Winner Cardtaki bilgilerin eşleşmemesi halinde de kampanya hediyeleri verilmeyecektir. Çekilişe Kentpark AVM çalışanları, Kentpark AVM’de yer alan mağazaların sahipleri ve çalışanları katılamaz. Eğer katılır ve çekilişi kazanırsa hediyeleri kazanma hakkı olmayacaktır.

Çekiliş 14 Şubat 2015 günü saat 17.00’de Eskişehir Yolu 7. Km. No:164 Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya/Ankara adresinde bulunan Kentpark AVM içinde yapılacaktır. Çekiliş için toplam katılımcı sayısının rakam sayısının hanelerini oluşturabilecek kadar numaralı topların çekilmesi suretiyle noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleşecektir.

Çekiliş sonuçları 17 Şubat 2015 tarihinde Akşam Gazetesinde yayınlanacaktır. Ayrıca, çekiliş sonuçları www.kentpark.com.tr adresinden ilan edilecektir.Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.

Asil talihlilerin son başvuru tarihi: 04.03.2015,Yedek talihlilerin son başvuru tarihi: 19.03.2015’dir. İkramiyelerin son teslim tarihi 29.03.2015’dir.

*18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

*Kampanyaya katılmak için Türkiye’de ikametgah eden yabancı uyruklu vatandaşların ikametgah tezkeresi ibraz etmeleri zorunludur.

*İkramiyeye konu olan aracın bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

*Kampanya tarihleri arasında yapılan alışverişte alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda müşteri Winner Cardına yüklettiği çekiliş haklarını iade etmek zorundadır. Kontrol sonrasında iade edilmeyen katılım hakkına hediye çıkması halinde hediye verilmeyecektir.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.