Genpa bu caps çok konuşulacak note 3 kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

24.10.2014 (saat 10:00) – 24.11.2014 (saat 23:59) tarihleri arasında, “Öğretmenler Günü – En Yaratıcı Caps’ini Yarat” Yarışması, GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. tarafından https://yarisma.genpa.com.tr web sayfasında düzenlenmektedir.

Katılımcılar, https://yarisma.genpa.com.tr (ücretsiz) adresli Genpa yarışma sayfasına girerek öğretmenler günü ile ilgili ilginç, esprili veya yaratıcı sözler ile birlikte hazırlamış oldukları Caps’ini (Caps ifadesi Capture yani yakalamak) resim şeklinde yükleyip sayfa içinde bulunan formu doldurduktan sonra yarışmaya katılım yapabilirler. Sosyal medya platformları üzerinde yazılan mesajlar ve yüklenen resimler yarışmaya dahil değildir. Yarışmaya katılabilmek için katılımcının formu doldurup, mesajı (söz, hikaye vb…) yazması ve resmi yüklemesi gerekmektedir. Yarışmaya katılan kullanıcıların Genpa Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/GenpaOnline) beğenmiş olması gerekmektedir.

Tıkla yarışmaya katıl, note3 kazan

Yarışma sonunda on (10) gün içinde, yarışma özel jürisi tarafından tüm sözler başarı kriterlerine göre değerlendirilecek, en başarılı üç (3) hikâyeye Samsung Galaxy Note 3 ve Samsung Note 3 Kılıf ödülü verilecektir.

Ödül kazananlar, jüri değerlendirme süresi bitiminde yedi (10) gün içinde belirtilen tarihte yarışma internet adresinde ilan edilecektir.

Katılım Koşulları

1- “Öğretmenler Günü – En Yaratıcı Caps’ini Yarat” Yarışması, GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Yarışma, 24.10.2014 (saat 10:00) – 24.11.2014 (saat 23:59) tarihleri arasında, 1 aylık dönem için https://yarisma.genpa.com.tr web sayfasında duyurularak uygulanacaktır.

2- Katılımcılar, https://yarisma.genpa.com.tr (ücretsiz) adresli Genpa yarışma sayfasına girerek öğretmenler günü ile ilgili ilginç, esprili veya yaratıcı sözler ile birlikte hazırlamış oldukları Caps’ini (Caps ifadesi Capture yani yakalamak) resim şeklinde yükleyip sayfa içinde bulunan formu doldurduktan sonra yarışmaya katılım yapabilirler. Sosyal medya platformları üzerinde yazılan mesajlar ve yüklenen resimler yarışmaya dahil değildir. Yarışmaya katılabilmek için katılımcının formu doldurup, mesajı (söz, hikaye vb…) yazması ve resmi yüklemesi gerekmektedir. GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.

3- Yarışma katılım formu içine yüklenen resimler web sitelerinden alıntı olmamalıdır. Kullanılan görseller bir ünlü ya da ünlülü temsilen kullanılmamalıdır. Sadece kendinize ait hazırlayacağınız resimler “Jüri” değerlendirilmesinde kullanılacaktır.

4- Yarışma ve sitedeki işlemler ücretsizdir, https://yarisma.genpa.com.tr üzerinden isteyen herkes katılabilir (isteyen herkes, ücretsiz Genpa kullanıcısı olabilir). Ticari bir koşul yoktur. Yarışmaya sunulan sözler, modülasyon yetkililerince yapılacak inceleme ile yarışma konusuna uygun, dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan sözler yarışmaya esas alınacaktır. Her kullanıcı yarışmaya sadece bir (1) kez katılabilir.

5- Yarışmaya katılan kullanıcıların Genpa Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/GenpaOnline) beğenmiş olması gerekmektedir.

6- Yarışma sonunda on (10) gün içinde, yarışma özel jürisi tarafından tüm sözler başarı kriterlerine göre değerlendirilecek, en başarılı üç (3) hikâyeye Samsung Galaxy Note 3 ve Samsung Note 3 Kılıf ödülü verilecektir.

7- Ödül kazananlar, jüri değerlendirme süresi bitiminde yedi (10) gün içinde belirtilen tarihte yarışma internet adresinde ilan edilecektir. Bir kişi bir kere ödül kazanabilir, birden fazla ödül kazanamaz. Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez.

8- Yarışma jürisi, Genpa yetkililerinden (Pazarlama Müdürü, Elektronik Satış Kanalları Yöneticisi ve Dijital Pazarlama, Reklam/Sosyal Medya Uzmanı,) Halkla İlişkiler Yöneticisi ve İşletmecisinden oluşmaktadır.

9- Ödül kazanana ayrıca, form doldururken izin vermiş olduğu telefon veya e-postal adresinden iletişime geçilerek ulaşılacak ve kişisel ve adres bilgileri teyidi yapılacaktır. Katılımda sunulan kimlik bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Ödül kazanabilmek için katılımcının kişisel ve iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olması zorunludur. Ödüller, kendisine ulaşılan veya başvuruda bulunan kazananlara ücretsiz olarak sunulacaktır. Başvuru süresinde başvurmayan ya da katılım, üyelik bilgilerinde katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle ödül kazananlara ulaşılamaması ve benzeri yaşanacak aksaklıklardan GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz.

10- Ödülleri teslim alabilmek için, yarışma kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla, üzerinde TC Kimlik Numarasının bulunduğu geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı gereklidir. Kimlik ibraz etmeyen katılımcılar ödül kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ödül haklarını kaybedeceklerdir.

11- Cep telefonu numaralarının hatalı olması ya da üç defa aranılmasına rağmen katılımcıya ulaşılamaması durumunda internet sitesinde yayınlanan ilan kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.

12- Ödülleri kazanan yarışmacıların hediyeleri, Genpa tarafından yarışmacının adresine kargo ile gönderilecektir. Yanlış veya hatalı adres veya adreste bulunmama gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde, kargo firmasından Genpa’ya iade işlemi yapıldıktan sonra kazananlar hak iddia edemezler.

13- Katılımcı, yarışmaya sunduğu içeriklerin kendisine ait özgün içerikler olduğunu kabul ve taahhüt eder. Katılımcı, kendisinden başka izin almadığı hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir içerik iletemez. (Web sitesinden kopyalanmış içerikler, görseller kabul edilmez.) Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, söz konusu içeriği yazan kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Hakları kendisine ait olmayan bir içerik ile başvuran katılımcı diskalifiye edilir, ödül kazansa dahi ödül hakkını kullanamaz, ödül hakkı iptal edilir.

14- Katılımcılar, yarışmaya ilişkin katılım ve kazananların değerlendirilmesinde yarışma internet sayfası nihai sistem kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar.

15- Farklı isim ve/veya e-posta adresleriyle aynı kişi tarafından yapılan kayıtlar, tespiti halinde hiçbir uyarıda bulunmaksızın silinecektir.

16- GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.

17- Yarışma ve jüri değerlendirmesi süreci ile ilgili olarak, katılımcıların yazacakları içerikler ve yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da İnternet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, SMS gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile yarışmanın uygulamasının zarar görmesi sebebiyle GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic .A.Ş. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

18- GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş., ödül kazananların açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş., hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
19- GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. yarışmaya katılarak https://yarisma.genpa.com.tr sayfasından e-postasını bırakan ve http://www.facebook.com/GenpaOnline beğenen kullanıcılara gerektiğinde pazarlama ve bilgi amaçlı e-posta gönderme hakkına sahiptir.

20- GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. ve bağlı şirketleri, bu yarışmaya katılan herkese tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkına sahiptir.

21- ‘’Bu yarışma GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresinin 10.10.2014 tarihli ve 24951361-255.05.02/3123-7901 sayılı izni ile kapsamı dışında düzenlenmektedir.’’

22- Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

23- “Genpa’nın kampanyaları, duyuruları vb. bilgilendirmelerinden haberdar olmak istediğimi, bu kapsamda formda verdiğim bilgilerimin Genpa tarafından bu amaçlarla kullanılabileceğini, bu amaçları gerçekleştirmek için 3. Kişilerle paylaşılabileceğini kabul ve beyan ederim..

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.