Lassa En Sağlam Macera oyunu çekiliş kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

22.09.2014 (13:00) – 29.10.2014 (15.00) tarihleri arasında Lassa En Sağlam Macera uygulamasına katılan kullanıcılar arasından oyunu tamamlayanlar ve kayıt formunu eksiksiz dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 10 kişi Nikko Hummer H2 uzaktan kumandalı off road aracı kazanacaktır.

Oyunda amaç zar atarak (gaz pedalına basarak) konvoyun ilerleyeceği rota üzerinden gidip tüm etapları tamamlamaktır.

Çekiliş sona erdi.

Çekiliş sonuçları Lassa’nın internet sitesinden (http://www.lassaensaglammacera.com) duyuruldu. İşte hediye kazanan talihliler..

lassa_cekilis

Yarışma Kuralları

1. Lassa En Sağlam Macera uygulamasına kullanıcılar 22.09.2014 (13:00) – 29.10.2014 (15.00) tarihleri arasında www.lassaensaglammacera.com sayfasından erişebileceklerdir.

2. Oyunda amaç zar atarak (gaz pedalına basarak) konvoyun ilerleyeceği rota üzerinden gidip tüm etapları tamamlamaktır.

3. Kullanıcılar gaz pedalına her bastıklarında zar atmış olurlar ve attıkları sayı kadar arazi üzerinde ilerleme şansı elde ederler.

4. Oyun arazisi 81 kareden oluşur.

5. Oyunda 3 farklı kart vardır; 21 adet şans, 25 şanssızlık ve 12 enerji kartı. Şans kartları kullanıcıyı 1-3 kare ileri, şanssızlık kartları geri götürür. Enerji kartları ise 1-3 birim arası enerji verir.

6. Kartlar kullanıcıların zar atmaları durumunda açılır. Şans, şanssızlık veya mini oyunlar ile ilerlenen karelerdeki kartlar açılmaz.

7. Kullanıcılar oyuna 30 birimlik enerji ile başlarlar. Kullanıcılar her zar atışlarında atılan zardaki sayı kadar enerji kaybederler.

8. Kullanıcıların enerjileri sıfıra düştüğünde enerji yeniden tamamlanana kadar kamp kurmaları gerekir.

9. Kullanıcının oyuna başlaması için enerjisinin tam dolması gerekir ve enerji 2,5 saat sonunda dolar.

10. Uygulamada arazi içine yerleştirilmiş 3 adet mini oyun ve 3 adet özel etap yer alır.

Mini oyunlar;
– Zorlu Nehir: Kullanıcının 45 saniye içerisinde sağ sol ok tuşlarına senkron basarak kano ile parkuru tamamlaması gerekir.
– YapBoz Ustası: Kullanıcının puzzle şeklinde karıştırılmış En Sağlam Macera logosunu 1 dakika içinde doğru şekilde yerleştirmesi gerekir.
– Sağlamlık Testi: Kullanıcının karşısına çıkan basit ve çoktan seçmeli 3 adet soruyu doğru cevaplaması gerekir.
Kullanıcılar mini oyunları kazanma veya kaybetme durumlarına göre arazi üzerinde ilerler veya geri giderler.

Özel Etap’lar;
– Dere geçişi: Kullanıcının bu etabı tamamlayabilmesi için atılan zarların toplamının 12 olması gerekir. Başarılı arkadaş daveti ile kullanıcı tek zar atışıyla etabı geçebilir.
– Dağ tırmanışı: Kullanıcı bu etabı tamamlayabilmesi için 3 kere 4 ve altı zar atması gerekir. 4’ün üstündeki zarlar kullanıcının ilerleyemeden enerji kaybetmesine neden olur. Başarılı arkadaş daveti ile zar sınırı ortadan kalkar.
– Bataklık geçişi: Kullanıcının bu etabı tamamlayabilmesi için 3 kere 4 ve üstü zar atması gerekir. 4’ün antındaki zarlar kullanıcının ilerleyemeden enerji kaybetmesine neden olur. Başarılı arkadaş daveti ile zar sınırı ortadan kalkar.
Kullanıcılar her özel etap için bir arkadaşını oyuna davet edebilir. Başarılı arkadaş daveti kullanıcıların o etaptaki sınırlarını ortadan kaldırır.

11. Kullanıcılar oyunu tamamladıktan sonra isterlerse oyuna tekrar başlayabilirler. Kullanıcıların oyuna tekrar başlamaları durumunda önceki oyunlarına ait başarılı arkadaş davetleri geçerli olur. Ayrıca kullanıcıların en iyi oyun süreleri silinmez.

12. Oyunu tamamlayanlar ve kayıt formunu eksiksiz dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 10 kişi Nikko Hummer H2 uzaktan kumandalı off road aracı kazanacaktır.

13. Kampanya boyunca bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.

14. Kazananlar 31.10.2014 (15.00) tarihinde Lassa En Sağlam Macera uygulamasından açıklanacaktır.

15. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San.ve Tic.A.Ş ve 41? 29!, kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.

16. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San.ve Tic.A.Ş ve 41? 29!, bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb…) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

17. Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San.ve Tic.A.Ş ve 41? 29! sorumlu tutulamaz.

18. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San.ve Tic.A.Ş ve 41? 29! Çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

19. Talihliler ikramiyelerini nakit karşılığı talep edemez, kazandığı ikramiyeyi değiştiremez, hakkını devredemez ve satamaz.

20. Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

21. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San.ve Tic.A.Ş ve 41? 29! önceden belirtmeksizin kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

22. Bu kampanya MPİ’nin 19.09.2014 tarihli 40453693-255.05.02/2771-7231 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.