İzmir Optimum Outlet AVM Mercedes C180 çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

İzmir Optimum’dan alışverişlerinize, Mercedes C180 hediye! Aynı gün içinde toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapın, Mercedes C180 kazanma şansını yakalayın!

26/09/2014 -Saat 10:00 -31/12/2014- Saat  20:00 tarihleri arasında İzmir ilinde bulunan Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi içindeki mağazalardan  aynı gün içerisinde toplamda 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL’ye 1 çekiliş hakkı ) alışveriş yaparak kampanya bankosuna  gelip fiş/faturalarını ibraz ettiklerinde kendilerine verilen Optimum Club Üyelik başvuru formunu dolduran (üyelik ücretsizdir)veya önceden üye olmuş Optimum Club üyelerine üzerinde çekilişe katılım numarası, ad, soyad, doğum tarihi, telefonu, adres ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilecektir.

İZMİR OPTİMUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ANKARA OPTİMUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ADANA OPTİMUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL OPTİMUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapılacak çekiliş sonucunda, 1 adet 2014 Model Mercedes Benz Marka C180 Fascination Otomobil       verilecektir.

13/01/2015 tarihinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekiliş sonuçlarını 16/01/2015 tarihinde Güneş gazetesinden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

Katılım Koşulları

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 24/09/2014 tarih ve 40453693-255.01.02/2946-7591
sayılı izni ile Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.tarafından  düzenlenmektedir.

Kampanya 26/09/2014 -Saat 10:00 -31/12/2014- Saat  20:00 tarihleri arasında İzmir Optimum
Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi ‘inde geçerlidir.

Kampanya tarihleri arasında, İzmir ilinde bulunan Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi içindeki mağazalardan  (Optimum AVM içerisindeki Bankalardan yapılan işlemlere ait makbuzlar, her türlü hediye çeki ile yapılan alışverişler, Avea, Turkcell, Turk Telekom, TTNet, Vodafone mağazalarından yapılan telefon (sabit veya mobil hatlı) ve adsl fatura ödemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün ve tütün mamulleri ile alkollü içecek harcamaları hariç ) aynı gün içerisinde toplamda 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL’ye 1 çekiliş hakkı ) alışveriş yaparak kampanya bankosuna  gelip fiş/faturalarını ibraz ettiklerinde kendilerine verilen Optimum Club Üyelik başvuru formunu dolduran (üyelik ücretsizdir)veya önceden üye olmuş Optimum Club üyelerine üzerinde çekilişe katılım numarası, ad, soyad, doğum tarihi, telefonu, adres ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilecektir.

Yapılacak çekiliş sonucunda, 1 adet 2014 Model Mercedes Benz Marka C180 Fascination Otomobil       verilecektir. Kampanya Optimum Club üyelerine yöneliktir.

Çekiliş 13/01/2015 tarihinde  Saat: 14:00’de İzmir Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi Giriş Katı Akçay Cad. No.101 Gaziemir/İzmir,  adresinde halka açık olarak yapılacaktır.

Çekiliş sonuçları 16/01/2015 tarihinde Güneş gazetesinde , www.optimumoutlet.com ve  www.kimkazandi.com internet adresinde ilan edilecektir.

Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., Rönesans Yönetim A.Ş. ,Optimum  Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi içindeki mağaza, Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri Sanayi A.Ş., Siteplus Entegre Tesis Profesyonel Site Yönetimi ve Temizlik Hizmetleri Tic. A.Ş., Tüzel Kişiler, Omega İleri Teknoloji Çözümleri Yazılım Ltd. Şti. ve Akro Tanıtım çalışanları ,18 yaşından küçükler, kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. İkramiye tesliminde bilgisayar çıktısı ve  fiş/fatura ibrazı zorunludur. Kampanya başlangıç tarihinden önce Optimum Club üyeliği bulunanların başvuru formunu doldurmasına gerek yoktur. Kampanyaya katılım için Optimum Club başvuru formunun kampanya boyunca 1 kez doldurulması gerekmektedir. Üyelik bilgilerinden (ad,soyad,adres )herhangi biri eksik olan Optimum Club üyeleri çekilişe katılamaz. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Kampanya tarihleri arasında katılımcıların alışverişlerini iptal etmesi halinde verilen bilgisayar çıktısı iptal edilecektir. Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Kazananlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.