Bozuk Yol bildirim yarışması – www.bozukyol.com

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bozuk Yol projesiyle hem yollarda bulunnan yol bozukluklarından kurtulmak, hem de eğlenerek kazanmak ister misin?

O halde hemen yarışmaya katıl ve birbirinden güzel ödülleri kazanmaya başla! Yarışma 11.08.2014 ile 14.09.2014 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Yarışmacılar Bozuk Yol uygulamasını araçlarında bindiklerinde çalıştırarak en az 300 KM. yol yapmanız, en az 3 saat uygulamayı başlatıp kullanmanız ve en az 200 Bozuk Yol bildiriminde bulunmuş olmanız gerekmektedir.
Belirlenen kullanım limitlerini dolduran yarışmacılar arasında yapılan sıralamada en çok Bozuk Yol bildirimi ileten 1. (birinci), 10.cu (onuncu), 100. (yüzüncü) ve 1000. (bininci) olan yarışmacılar ödül almaya hak kazanacaktır.

1. Aşama sonunda sıralamada 1. ve 10. olan yarışmacılara 1 adet Turkcell T40 akıllı telefon, 100. ve 1000. olan yarışmacılara 1 adet Media Markt 50 TL’lik hediye kartı hediye edilecektir.
2. Aşama sonunda 1 kişiye Apple iPad Air tablet ve 3 kişiye 50 TL’lik Media Markt hediye kartı hediye edilecektir.
3. Aşama sonunda 1 kişiye Sony PlayStation 4 oyun konsolu ve 3 kişiye 50 TL’lik Media Markt hediye kartı hediye edilecektir.

Tıkla yarışmaya katıl, ödüller kazan

Yarışma Süreci
1 – Bozuk Yol uygulamasını Google Play’den yükleyin
Önce Google Play’den Bozuk Yol Android uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyin ve uygulamayı çalıştırın. Uygulama sizin için yollardaki bozuklukları otomatik tespit edip ilgililere iletecek ve çözüme kavuşturulmasını takip edecek.

2-Bozuk Yol uygulamasını çalıştırıp yarışmaya kayıt olun
Bozuk Yol uygulamasını akıllı telefonunuzdan çalıştırın. Yarışma sürecine katılmak için Twitter hesabınızla giriş yapın, kayıt formunu doldurun ve yarışma kurallarını onaylarak kaydınızı tamamlayın. Uygulamada yer alan ‘BozukYol Tespitini Başlat’ butona tıklayın ve yola çıkın.

3-Ödül kazanmaya başlayın!
11.08.2014 ile 14.09.2014 tarihleri arasında uygulamayı kullanarak en az 300 KM. yol yapmanız, en az 3 saat uygulamayı başlatıp kullanmanız ve en az 200 Bozuk Yol bildiriminde bulunmuş olmanız gerekmektedir. (Bozuk Yol bildirimleri, uygulamayı başlatıp yola çıktığınızda, yol bozukluğu tespit edildiğinde otomatik olarak gerçekleştirilmektedir)

4-Unutmayın! Aracınıza her bindiğinizde çalıştırın..
Aracınızla yola çıkmadan önce, Bozuk Yol uygulamasını başlatmayı unutmayın. Yoksa ödül sürecine dahil olmak için gereken minimum kullanım limitlerini dolduramazsınız.

5-Bonus! Google Play’de Bozuk Yol uygulamasına 5 verin!
Özel bir ödülün sahibi olmak ister misiniz? Google Play’de Bozuk Yol uygulamasına 5 veren ve en etkileyici yorum yazanlar arasından belirlenecek bir kişi özel ödülün sahibi olacak. O halde hemen Google Play’de Bozuk Yol uygulamasını indirin ve 5 verin ve etkileyici yorumu siz yazın!

Yarışma Kuralları

Yarışmaya katılmak için Bozuk Yol Android uygulamasını Google Play’den indirip, uygulama içerisinden kayıt olmanız gerekmektedir.
Kayıt esnasında kendinize ait Twitter hesabı ile giriş yapmanız ve kayıt formunda yer alan Ad Soyad, Eposta, Cep Telefonu ve Şehir bilgilerini eksiksiz doldurmanız ve yarışma kurallarını kabul etmeniz gerekmektedir.
Yarışmaya katılacak kişilerin 18 yaşını doldurmuş olması, Bozuk Yol projesi çalışanları ve 1.derece yakını olmaması gerekmektedir. Bu kişiler, yarışmaya katılmış ve ödül kazanmış olsalar dahi ödülleri verilmez.
Bu uygulama Türkiye Cumhuriyeti’nde ikamet eden kişilere açıktır. Bu ülkede ikamet etmeyen katılımcılar, yarışmaya katılamazlar, katılıp ödül kazansalar dahi ödülleri verilmez.
Ödülü alabilmek için, yarışmacıların yarışma şartlarına ve kurallarına başvuru sürecinden başlamak üzere tam olarak uymuş olması gerekir. Aksi takdirde ödül haklarını yitirirler.
Yarışma başvuru formunda doldurulması zorunlu kişisel bilgilerinde yanlış beyanda bulunan yarışmacılar ödül alma hakkını kaybederler.
Ödül hakkını kaybeden yarışmacının hakkı, yarışma sonucunda oluşan sıralamada kendisinden sonra gelen, yarışmacıya geçer.
Verilen ödüllerden doğan tüm vergi, ek ücret ve diğer kanuni yükümlülüklerden yarışmacı sorumludur.
Bozuk Yol Ekibi, internet sitesine devamlı, kesintisiz veya güvenli erişim sağlamayı garanti edememektedir ve teknik problemlerden ve makul kontrolünün dışında gelişen olaylardan dolayı yarışmada veya internet sitesinde meydana gelen aksamalardan dolayı sorumlu olmayacaktır.
Ödül karşılığının nakit olarak ödenmesi söz konusu değildir. Ödül değiş tokuş edilemez ya da nakde dönüştürülemez. Bozuk Yol Projesi ödül olarak listelenen ürünleri tedarik etmek için elinden geleni yapacaktır, fakat herhangi bir sebeple tedarik edemezse; ödül olarak verilecek ürünün markasını değiştirme hakkını saklı tutar. Ödül, katılımcı dışında başka kişilere devredilemez. Kazananlar ve yedek kazananlar, Bozuk Yol Projesi sayfasında ilan edilecek, Bozuk Yol Twitter sayfasında paylaşılacak ve kazananlara e-posta yolu ile ulaşılacaktır. Sonuçlar nihaidir ve sonuca itiraz edilemez. Bozuk Yol Projesi tarafından gönderilen e-posta’nın Bozuk Yol Projesi tarafından yollandığı an Katılımcı’ya ulaştığı kabul edilecektir.
Sonuç, kazananlara e-postayla bildirilecektir ve kazananların Bozuk Yol Projesi ile bağlantıya geçerek ödülü kabul ettiğini bildirmesi, adres ve iletişim bilgilerini iletmesi mecburidir. Şayet kazanan Bozuk Yol Projesi ile bağlantıya geçmezse, bildirim yapıldıktan 21 gün sonra ödül haklarını kaybederler. Bu durumda Bozuk Yol Projesi , ödülleri yedek kazananlara vermek üzere e-postayla bildirilecektir ve yedek kazananların Bozuk Yol Projesi ile bağlantıya geçerek ödülü kabul ettiğini bildirmesi, adres ve iletişim bilgilerini iletmesi mecburidir. Şayet Yedek kazanan Bozuk Yol Projesi ile bağlantıya geçmezse, bildirim yapıldıktan 21 gün sonra ödül haklarını kaybederler.
Düzenleyici, her zaman katılımcının kurallardan birini ihlal etmesi veya uygulamada istismar, dolandırıcılık ya da haksız katılım sağlaması nedeniyle veya kanıtlanamasa bile böyle bir şüphe duyması nedeniyle kişinin katılımını tek taraflı olarak iptal edebilir.
Yarışmaya her kullanıcı en fazla bir kez katılım gösterebilir.
Katılımcılar, yarışmaya ilişkin katılım ve kazananların değerlendirilmesinde yarışma internet sayfası nihai sistem kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
Bozuk Yol Projesi, bu yarışmaya katılan kullanıcılara iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar. Yarışmacılar, işbu yarışmaya katılmak ile kendilerine iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta gönderimi yapılmasını kabul etmiş sayılır.
Katılımcılar, yarışmaya ilişkin katılım ve kazananların değerlendirilmesinde yarışma internet sayfası nihai sistem kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
Katılım için hiçbir satın alma ya da katılım ücreti gerekli değildir. Çekiliş değildir. Çekiliş veya benzeri yöntemler kazananı belirlemez. Bu uygulama Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında kalmaktadır.
Bozuk Yol Projesi Ekibi, önceden haber vermeksizin yarışma koşullarında değişiklik yapabilir ya da yarışmayı iptal edebilir.
Yarışmaya katılan herkes, yarışma şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.
Yarışma Aşamaları
BozukYol.com’un organize etmiş olduğu ödüllü yarışma 3 aşamadan oluşmaktadır.
1.Aşama 11.08.2014 ile 14.09.2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
2. ve 3. aşama yarışma tarihleri daha sonra duyurulacaktır.
Kazananların Seçimi
1. Aşama yarışma için Kullanım Limitleri: Yarışmacılar Bozuk Yol uygulamasını araçlarında bindiklerinde çalıştırarak en az 300 KM. yol yapmanız, en az 3 saat uygulamayı başlatıp kullanmanız ve en az 200 Bozuk Yol bildiriminde bulunmuş olmanız gerekmektedir.
Belirlenen kullanım limitlerini dolduran yarışmacılar arasında yapılan sıralamada en çok Bozuk Yol bildirimi ileten 1. (birinci), 10.cu (onuncu), 100. (yüzüncü) ve 1000. (bininci) olan yarışmacılar ödül almaya hak kazanacaktır.
Yarışma kapsamında Google Play’de yüklü olan Bozuk Yol uygulamasına 5 yıldız veren ve en etkileyici yorum yazan katılımcılar arasından belirlenecek 1 (bir) kişi jüri özel ödülünü kazanacaktır.
2. ve 3. Aşama için kazananların belirlenmesinde kullanılacak kriterler 2. ve 3.aşama tarihlerinin ilanıyla birlikte duyurulacaktır.
Ödüller
1. Aşama sonunda sıralamada 1. ve 10. olan yarışmacılara 1 adet Turkcell T40 akıllı telefon, 100. ve 1000. olan yarışmacılara 1 adet Media Markt 50 TL’lik hediye kartı hediye edilecektir.
2. Aşama sonunda 1 kişiye Apple iPad Air tablet ve 3 kişiye 50 TL’lik Media Markt hediye kartı hediye edilecektir.
3. Aşama sonunda 1 kişiye Sony PlayStation 4 oyun konsolu ve 3 kişiye 50 TL’lik Media Markt hediye kartı hediye edilecektir.
Kişisel verilerin işlenmesi ve yarışmacıların isim ve görüntülerinin yayınlanması
İşbu ödüllü yarışmanın her türlü medya organında yayın ve reklam hakkı Bozuk Yol Projesi Ekibi’ne aittir. Bu bağlamda katılımcılar yarışmaya katılarak Bozuk Yol Projesi Ekibi’ye verdikleri her türlü bilginin (ad, soyadı, e-mail adresi, vb.) Bozuk Yol Projesi Ekibi tarafından kullanılabileceğine onay vermiş olurlar.
Kazanan talihlilerden hediyenin kullanımı sırasında bu kullanımına ilişkin kendisinin de gözüktüğü en az 5 (beş) adet fotoğraf ve yine kazanılan hediyenin kullanımı sırasında yaşanan deneyimi metin halinde yazılı olarak paylaşması Bozuk Yol Projesi tarafından istenebilir. Bu fotoğraflar ve metinler Bozuk Yol Projesi tarafından gerek kampanya sayfasında ve gerekse Bozuk Yol Projesi’nin web sitesinde, twitter sayfasında vb. yayınlanabilecektir. Katılımcı bu fotoğraf ve metin yayınına herhangi bir karşılık beklemeksizin açıkça muvafakat etmektedir.
Diğer Hususlar
Yarışma süresince ve başvuru süresinde haksız fayda elde etmek amacıyla bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin tespiti durumunda, bu kişilerin kayıtları sistemden hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecektir. Yarışmacı statüleri ellerinden alınacaktır.
Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar belirlendiğinde ödüle hak kazanamayacaklardır. Ayrıca bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
Yarışmacı ve/veya başvuru sahipleri bilgi@bozukyol.com mail adresini kullanarak şikâyetlerini iletebilirler.
Yarışmaya katılarak, yarışmanın bu kural ve koşullarını kabul ettiğinizi göstermiş olursunuz. Yetkili mahkemeler dahil her türlü yasal başvuru seçim dışı bırakılmıştır.

Share.

Comments are closed.