Ülker Golf Maraşım dondurma çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bu kampanya 30.06.2014(00:01)– 18.07.2014 (23.59) tarihleri arasında Türkiye genelinde www.dondurmaninhasi.com (ücretsiz) adresli web sitesinde gerçekleşecektir. Çekiliş ile kampanya sonunda 1 kişi Samsung UE-40F6340 40″ (Çift Çekirdek) Uydu Alıcılı UsbMovie SMART 3D FULL HD LED TV + 2 Adet 3D Gözlük, 1 kişi Apple iPhone 5c 16 GB White, 1 kişi Apple iPad Mini 16 GB Wi-Fi Beyaz Tablet, 10 kişi NewKube 2 GB Kırmızı MP3 Çalar, 20 kişi Kidzania Etkinlik Bileti, 20 kişi dondurma kupu ikramiyesi kazanacaktır.

GOLF MARAŞIM DONDURMA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çekiliş ile kazanan seçimi 23.07.2014 tarihinde gerçekleşecek, kazanan kişileri 25.07.2014 günü www.dondurmaninhasi.com web sitesinden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirisiniz.

Katılım Koşulları

1. Bu kampanya Ülker Golf tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 40453693-255.01.02/2074-5352 sayılı izni 30.06.2014(00:01)– 18.07.2014 (23.59) tarihleri arasında Türkiye genelinde www.dondurmaninhasi.com (ücretsiz) adresli web sitesinde gerçekleşecektir. Çekiliş ile kazanan seçimi 23.07.2014 tarihinde gerçekleşecek, kazanan kişiler 25.07.2014 günü www.dondurmaninhasi.com web sitesi üzerinden açıklanacaktır.

çekiliş sona erdi

2. 18 yaşından küçükler yarışmaya kesinlikle katılamazlar. Katılsalar dahi ödül kazanamazlar.

3. Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.

4. Ülker Golf verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini yarışma süresinde dilediği zamanda ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

5. www.dondurmaninhasi.com adresinde bulunan yazılımı kullanan herkes bu katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.

6. Kampanya kapsamında, kullanıcılar Türkiye genelinde, www.dondurmaninhasi.com (ücretsiz) adresli web sitesindeki yarışmaya giriş yaparak oyunu oynayabilirler. Oyun sırasında beliren çekiliş haklarını toplayarak çekilişe katılmaya hak kazanırlar. Belirtilen tarihte yapılacak çekilişle toplamda 53 kişi ödüllendirilecektir.

7. Her bir kullanıcı söz konusu site üzerindeki oyunu dilediği kadar oynayabilir. Ancak her bir kullanıcı toplamda maksimum 10 (on) çekiliş hakkı ile sınırlandırılır. Kazanılan çekiliş haklarının geçerli olması için, oyun sonunda çıkacak form kullanıcı tarafından eksiksiz olarak doldurulmalıdır.

8. Kampanya sonunda kazananlarla formda verdikleri bilgiler aracılığıyla iletişime geçilecektir. Kazanan yarışmacıların hediyeleri, Ülker Golf tarafından yarışmacıların site üzerindeki forma yazdıkları adrese kargo ile gönderilecektir. Yanlış veya hatalı adres veya adreste bulunmama gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde, kargo firmasından Ülker Golf’e iade işlemi yapıldıktan sonra kazananlar hak iddia edemezler.

9. Katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb…) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı Ülker Golf ve Kollektif ajansı sorumluluk kabul etmez.

10. Çekiliş ile kampanya sonunda 1 kişi Samsung UE-40F6340 40″ (Çift Çekirdek) Uydu Alıcılı UsbMovie SMART 3D FULL HD LED TV + 2 Adet 3D Gözlük, 1 kişi Apple iPhone 5c 16 GB White, 1 kişi Apple iPad Mini 16 GB Wi-Fi Beyaz Tablet, 10 kişi NewKube 2 GB Kırmızı MP3 Çalar, 20 kişi Kidzania Etkinlik Bileti, 20 kişi dondurma kupu ikramiyesi kazanacaktır.

11. Katılımcılar, kampanya kapsamında verdiği kişisel bilgilerin, görüşlerin ve materyallerin Ülker Golf tarafından kayıt ve muhafaza edilmesine, bilgi, görüş ve fikirlerin tamamının ya da bunlardan Ülker Golf’ün seçeceği bir kısmının aynen ya de değiştirilmek suretiyle Ülker Golf’ün dilediği şekilde kullanılmasına ya da kullanılmamasına muvafakat ettiklerini ve bunlara itiraz etmeyeceklerini ve bunun karşılığında her ne ad altında olursa olsun hiçbir bedel talep etmeyeceklerini, kesin olarak ve geriye dönülemez surette kabul ve taahhüt ederler.

12. Tüm katılımcılara eşit koşullarda yarışma hakkı sağlamak amacıyla kullanıcılar, aynı cep numarası, e-posta adresi ve isim ve soyadı ile yarışmaya katılamazlar. Aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının kampanya katılımları iptal edilebilir.

13. Kampanya için hizmet veren firmaların çalışanları ve Ülker Golf çalışanları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.

14. Ülker Golf’ün kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, ilgili katılımların hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

15. Yarışma boyunca ve sonrasında öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan elde edilen her türlü işlem veya kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının bütün yarışma verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme, kazananı değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

16. Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımda, kampanya sayfası sistem kayıtları esas alınır.

17. Yarışmada belirlenen mekanizma dışında kalan ve kazananı haksız yolla etkilemeye çalışan herhangi bir işlem tespit edildiğinde, ilgili tüm kullanıcılar bu kampanya özelinde ve diğer tüm Ülker Golf kampanyaları için katılım hakkını kaybedecektir. Ülker Golf veya ilgili ajans yetkilileri tespit ettikleri bu haksız işlemle ilgili kullanıcıya herhangi bir bilgi vermek ve açıklama yapmak zorunda değillerdir. Bu haksız işlemlere örnek olarak sahte veya asılsız profillerden form doldurulması, oyun oynanması sayılabilir.

18. Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Ülker Golf’e aittir.

19. Kampanyaya katılanlar yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

20. Ülker Golf katılım koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

21. Ülker Golf ve Kollektif ödüllerin açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. Ülker Golf ve Kollektif katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

22. Ülker Golf’ün kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkı saklıdır. Ülker Golf ayrıca, kampanyayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.

23. Ülker Golf ve Kollektif, bu kampanyaya katılan herkese kampanya ile ilgili ve tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkına sahiptir.

24. Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Ülker Golf’e aittir. Kampanyaya katılan herkes yukarıda geçen şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

25. 30.06.2014 (Saat:00:01) – 18.07.2014 (Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde NATURA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’ne ait, NATURA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ürünlerinin tanıtımının yapıldığı www.dondurmaninhasi.com adresi üzerinden ücretsiz giriş yaparak açılan uygulamadaki oyunu oynayıp (oyunda başarı şartı aranmamaktadır) açılan forma ad, soyad, telefon ve adres bilgilerini girenlere 1 çekiliş hakkı verilecektir. (Kampanyaya katılım;kampanya süresi boyunca 10 çekiliş hakkı ile sınırlıdır)

26. Talihliler 23.07.2014 tarihinde saat:11:30’da ESTABOOM REKLAM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. (Estaboom Toplantı Salonu) Fulya Mah. Ali Sami Yen Sok. Gün Apt. No:4 K:1 D:5 Gayrettepe/İSTANBUL adresinde noter huzurunda halka açık olarak çekilişle belirlenecektir.

27. Kazanan talihliler, 25.07.2014 tarihli Star Gazetesi’nde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 09.08.2014 tarihleri mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 24.08.2014 tarihleri mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez.

28. Çekilişe NATURA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. çalışanları, ESTABOOM REKLAM DAN. HİZM. LTD. ŞTİ çalışanları, YILDIZ HOLDİNG A.Ş. çalışanları, KOLLEKTİF DİJ. PAZ. VE REK. A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İnternet katılımında ad-soyad, telefon ve adres bilgilerini eksik girenlere çekiliş hakkı verilmeyecektir. -Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcı sorumluluğundadır. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

29. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 258 88 50 nolu ESTABOOM Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.