LC Waikiki’nin reklam yüzü olma ve 10.000 TL kazanma şansı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

LC Waikiki’nin reklam yüzü olma ve 10.000 TL kazanma şansı… En güzel mutluluk başkasını mutlu etmek. Sevdiğiniz bir kişiyi mutlu edin, paylaşın, kazanın! İçinde sizin de olduğunuz video ya da fotoğrafınızı, Katıl butonuna tıklayarak yükleyebilir ve kampanyaya katılabilirsiniz.

Siteye giriş yaptıktan sonra sevdiklerinizi mutlu ettiğiniz anın fotoğraf ya da videosunu yükleyip, yarışmaya katılabilirsiniz. Gönderdiğiniz fotoğraf ve videolar, yükleme işlemi sonrasında incelenecektir. Uygunsuz içerik bulunmazsa hemen yayına alınacak ve tarafınıza onay e-postası atılacaktır.

Yarışmaya sadece bir (1) video ve bir (1) fotoğraf ile katılabilirsiniz. Toplamda yarışmaya katılma hakkınız video için bir (1) ve fotoğraf için (1) olmak üzere, (2) ikidir. Kampanya dahilinde fotoğrafınızı veya videonuzu dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz. Değiştirildikten sonra en son yüklenen fotoğrafınız veya videonuz kampanyaya katılım için kullanılacaktır.

Başvurular, sadece www.lcwmutluyuz.com adresi üzerinden, 24 Haziran 2014 ile 20 Temmuz 2014 tarihleri arasında alınacaktır.

Tıkla kampanyaya katıl

KATILIM KOŞULLARI

Proje’ye her yaştan kişi, 18 yaşından küçük olması halinde yasal velisi veya vasisinin yazılı onayı dahilinde ve kısıtlı olmamak kaydıyla katılımcı olarak başvurabilir ve uygun bulunması halinde katılabilir. Proje’ye katılımcı olarak başvuran kişilerin tümü, gönderilen video ya da fotoğrafta yüzleri de dahil olmak üzere ve tanınabilecek şekilde görünmek zorundadır.

LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ve/veya bağlı şirketlerinin, iştiraklerinin, reklam ve tanıtım acentelerinin çalışanları ve bu kişilerin birinci dereceden aile fertleri (eş, kardeş, ebeveyn veya çocukları) ve/veya akraba olup olmadıkları dikkate alınmaksızın bu kişilerle aynı hanede yaşayan kişiler ve hazır giyim perakende sektörü çalışanları bu Proje’ye başvuramaz ve katılamaz. Bu şarta ragmen Proje’ ye başvuran ve katılan katılımcının bu şartları taşımadığının sonradan anlaşılması halinde katılımcı, LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ‘ nin bu nedenle doğmuş doğacak her nev’ i zararını derhal tazmin etmeyi Kabul ve tahhüt etmektedir. LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ‘ nin katılımı onaylaması bu haktan feragat ettiği anlamına gelmeyecektir.3. Başvurular, sadece www.lcwmutluyuz.com adresi üzerinden, 24 Haziran 2014 ile 20 Temmuz 2014 tarihleri arasında alınacaktır.
Eksik ve yanlış yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmaz.

Katılımcılar Proje ile ilgili LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ‘ nin bilgisi ve onayı olmadan hiçbir üçüncü kişi veya kuruluş ile yazılı veya sözlü ticari bir anlaşma içine girmediğini ve girmeyeceğini,işbu Proje öncesinde, süresince ve sonrasındaki 2 yıllık sürede, herhangi bir ajans vb. kurum ya da kişiyle tanıtım, cast, reklam vb. anlaşmalar yapmadığını / yapmayacağını, benzer projelerde yer almayacağını, LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ‘ nin bu kapsamda herhangi bir talep, ceza, tazminatla karşılaşmayacağını, aksi taktirde LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ‘ nin tüm doğrudan ve dolaylı zararını ve LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından kendisine ödenmiş olan tüm bedelleri LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ‘ye derhal ödeyeceğinibeyan, kabul ve taahhüt eder.

Katılımcılar, Proje’ ye katılmak için kullandığı kişisel bilgilerinin doğruluğunu taahhüt eder. Bu bilgilerin eksik ve/veya yanlış girilmesi, hatalı olması, yahut teknik sebepler nedeniyle Katılımcı’nın Proje’ ye katılamamasından veya 3. Kişilerin bilgilerinin yetkisiz olarak kullanılmasından doğabilecek doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan; LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
 . Kişilerin bilgilerinin yetkisiz olarak kullanılmasından doğacak sorumluluk doğrudan katılımcıya aittir.

Katılımcı, Proje’ ye katılırken vereceği her nev’i kişisel verilerinin LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından veri tabanlarına kaydedilmesine, istatistiki raporlama, kullanıcılarının genel eğilimlerini belirlenmesi, reklam, pazarlama, tanıtım ve anket faaliyetleri çerçevesinde kullanılmasına, bu amaçlarla sınırlı kalmak üzere, başka kurum ve kuruluşlarla da paylaşılmasına ve işbu maddede sayılı olanlarla sınırlı olmamak kaydıyla katılımcıların kişilik haklarına zarar vermeksizin süresiz ve ücretsiz olarak kullanılmasına muvafakat ettiğini kabul, beyan ve taahhüt eder

LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. savaş halleri (ilan edilmiş olsun ya da olmasın), doğal felaketler, hava, terörist eylemler, isyan veya sivil ayaklanma, uydu veya ekipman arızası, mevzuat hükümleri, halkta baş gösteren bir sağlık krizi, mahkeme veya yargı kararları, teknik nedenler gibi kontrolü dışında meydana gelebilecek Mücbir Sebeplerden dolayı gerçekleşebilecek iptaller, gecikmeler veya kesintiler nedeniyle Proje’nin gerçekleşememesi veya içeriğinin değiştirilerek gerçekleştirilmesinden sorumlu değildir.

LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş., Proje çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerde veya veri iletiminde meydana gelebilecek hatalar, atlamalar, kesintiler, silintiler, gecikmeler, yarışmacıların sosyal medyadaki tüm hesaplarına üçüncü kişilerce izinsiz olarak erişilmesi veya teknik, ağ ve telefon ekipmanlarındaki ve elektronik, bilgisayar, donanım veya yazılımla ilişkili olarak meydana gelebilecek herhangi bir arızadan, teknik problemler veya internetteki trafik sıkışıklığı nedenleriyle katılım bilgilerinin yanlış iletiminden veya bu bilgilerin iletilememesinden sorumlu değildir.

LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş., Proje’yı dilediği zamanda ve herhangi bir sebep göstermeksizin iptal etme, Proje’nin tarihini, koşullarını ve mali şartlarını değiştirme hakkı saklıdır. Katılımcı bu hususa herhangi bir itirazının bulunmadığını ve bulunmayacağını, LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’ den bu nedenlerle herhangi bir talepte bulunmayacağını, Proje’ nin bir taahhüt veya yarışma olmayıp bir süreç olduğunu ve LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş’ nin katılımcılardan hiçbirini veya bir kısmını uygun bulmama hakkının saklı olduğupeşinen beyan, kabul ve taahhüt eder.

Proje ve işbu Katılım Koşulları ile ilgili doğabilecek her türlü uyuşmazlıkta Türkiye hukuku uygulanacak olup, İstanbul (Çağlayan) Mahkeme ve İcra Daireleri Yetkilidir.

Katılımcılar, Proje’nın LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. veya yetkilendireceği 3. Şahıslar tarafından yapılacak seçmelerinde 20 (yirmi) ve/veya LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından belirlenebilecek sayıdaki katılımcıdan biri olmaya hak kazanması halinde, Proje öncesinde LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından belirlenecek yer ve tarihlerde gerçekleştirilecek olan seçimlere, uygulamalara veya deneme çekimlerinekatılacak ve Proje’nin sona erdiği an’a (final elemesinin gerçekleştiği tarihe) kadar LC Waikiki’nin yetkilendirdiği veya hizmet aldığı üçüncü kişilerin gözetiminde seçmelere uygulamalara veya deneme çekimlerine tüm giderleri ve sorumluluğu kendisine ait olmak üzere iştirak edecektir. Herhangi bir sebeple, seçmelere uygulamalara veya deneme çekimlerine geç katılan veya hiç katılmayan katılımcı, Proje kapsamından çıkarılacak ve yerine yedek katılımcılar alınacaktır.
 Yapılacak seçmelerin kriterlerini belirleme ve/ya herhangi bir zamanda değiştirme hakkı münhasıran LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’ ye ait olup katılımcı bu hususu bildiğini ve bu kapsamda Proje’ ye katıldığını Kabul beyan ve tahhüt eder.

Proje kapsamında LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından uygun bulunan Katılımcılar, LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’ nin hizmet aldığı cast ajansı veya diğer 3. kişiler ile sözleşme yapmak suretiyle bu Proje’ ye dahil olabileceklerdir ve bu husus Proje’ nin ön şartlarındandır. Katılımcının herhangi bir nedenle sözleşme yapmaması halinde LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’ nin herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır ve katılımcı Proje’ ye katılmayacaktır. Katılımcının cast ajansı ile yapacağı sözleşme tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süresince LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’nin her türlü reklam, event, tanıtım, çekim ve benzeri faaliyetlerinde yer alacağını, LC Waikiki’nin belirleyeceği tüm dizi, reklam, tanıtım ve benzeri etkinliklerde, sinema filmi, tv show, yarışma ve benzeri her nevi programlarda, tv ile ilgili olsun ya da olmasın her nevi etkinlik, faaliyet, organizasyon ve benzerinde LC Waikiki’nin belirleyeceği şekilde ve şartlarda görev alacağını, kabul, beyan ve taahhüt eder. LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından Proje tanıtımlarında belirtilen ücret işbu maddede sayılan tüm faaliyetleri kapsamakta olan 1 yıllık toplam ücret olup katılımcının yer alacağı etkinlik, faaliyet, organizasyon vb. karşılığında ve katılımcının sözleşme yapacağı cast ajansı veya diğer 3. kişiler tarafından katılımcıya ödenecektir. Katılımcı, Proje tanıtımlarında belirtilen ücretin değiştirilmesi ve /veya azaltılması hususunda herhangi bir itirazının olmadığını, ücret katılımcının yer alacağı etkinlik, faaliyet, organizasyon vb. karşılığında ödeneceğinden, ücretin etkinlik, faaliyet, organizasyon v.b. içerikleri ve süreleri kapsamında azaltılabileceğini bildiğini kabul beyan ve taahhüt eder.

Yarışmaya sadece bir (1) video ve bir (1) fotoğraf ile katılabilirsiniz. Toplamda yarışmaya katılma hakkınız video için bir (1) ve fotoğraf için (1) olmak üzere, (2) ikidir. Kampanya dahilinde fotoğrafınızı veya videonuzu dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz. Değiştirildikten sonra en son yüklenen fotoğrafınız veya videonuz kampanyaya katılım için kullanılacaktır.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.