Frito Lay Transformers çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

01 Nisan 2014 – 30 Haziran 2014 tarihler arasında Lays, Ruffles, Doritos ve Cheetos midi boy(0,50 TL * tavsiye edilen satış fiyatı) ürünleri için 1 çekiliş hakkı, Cheetos aile boy(1,00 TL * tavsiye edilen satış fiyatı) ürünleri için 2 çekiliş hakkı ve Cheetos Super boy (2,00 TL * tavsiye edilen satış fiyatı) ürünleri için 4 çekiliş hakkı verilecektir. Dilediğin kadar şifre girip çekilişe katılabilirsin, sınır yok! Ne kadar çok şifre girersen o kadar çok çekiliş hakkın ve elbette kazanma şansın olacak.

9 TEMMUZ 2014 FRİTO LAY TRANSFORMES ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

04.07.2014 tarihinde yapılan çekilişin kazanan talihlileri 09.07.2014 tarihli  Birgün gazetesi Türkiye baskısından ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirisiniz.

Tıkla çekilişe katıl

Türkiye genelinde kampanyaya katılan satış noktalarından üzerinde promosyon duyurusu olan Lays, Ruffles, Doritos ve Cheetos midi boy ile Cheetos aile boy ve Cheetos Super boy ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı satın alarak ambalaj içerisindeki kartta bulunan şifreyi Frito Lay’e ait www.tytz.com internet sitesinde ekrana gelecek kayıt formuna gir. Her kodu sadece bir kere kullanabilirsin. 18 yaşın altındakiler kampanyaya katılamayacağından kayıt olurken velinin adını ve soyadını, doğum tarihiyle cep/ev telefonunu yazmayı sakın unutma.

Bu kampanya Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 18.03.2014 tarihli ve 58259698-255.01.02/874-2402 sayılı izni yürütülmektedir.

Fritolay “Transformers” Katılım Koşulları

Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan kampanya Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş. (Frito Lay) tarafından düzenlenmektedir.

Uygulama, 01 Nisan 2014 tarihinde saat 00.01’de başlayıp, 30 Haziran 2014 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.

Katılımcılar; Promosyonlu Frito Lay ürün ambalajı içerisindeki kartta bulunan şifreyi www.tytz.com ücretsiz internet sitesinde şifre ad, soyad, adres, GSM no ve e-mail bilgileri ile birlikte eksiksiz doldurarak çekiliş hakkı kazanacaktır. Mükerrer katılımlar elenip, ilk gönderilen şifre dikkate alınacaktır.

Çekiliş Hakkı Kazanma Kriteri

Lays, Ruffles, Doritos ve Cheetos midi boy(0,50 TL * tavsiye edilen satış fiyatı) ürünleri için 1 çekiliş hakkı, Cheetos aile boy(1,00 TL * tavsiye edilen satış fiyatı) ürünleri için 2 çekiliş hakkı ve Cheetos Super boy (2,00 TL * tavsiye edilen satış fiyatı) ürünleri için 4 çekiliş hakkı verilecektir.

Kullanıcılar, yukarıda belirlenmiş olan kritere göre kazandıkları çekiliş hakları ile yapılacak çekilişe katılacaklardır.

Çekiliş sonucunda;

5 kişiye çift kişilik Amerika Universal Studios Seyahati

20.08.2014-25.09.2014 tarihleri arasında Frito-Lay’in belirleyeceği 4 gece 5 gün çift kişilik(8-15 yaş arası bir çocuk+bir yetişkin) Amerika Universal Studios seyahati,

4*’lı otelde oda kahvaltı konaklama,

İstanbul/Amerika/İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti,

Havaalanı/Otel/Havaalanı transferleri,

Universal Studios giriş biletleri,

Şehir turu,

Seyahat İstanbul’da başlar ve biter, İstanbul’a kadar olan ulaşım, vize ve pasaport masrafları ayrıca yukarıda yer alanlar dışında Amerika’da talihli tarafından yapılacak diğer masraflar talihliye aittir,

Yukarıda belirtilmeyen öğünler ve diğer özel harcamalar dahil değildir.

Seyahat 1 kişi ve yanında getireceği 8-15 yaşlarında 1 çocuk için geçerlidir. Talihlinin yanında getireceği kişinin 8-15 yaşları arasında kendi sorumluluğunda bulunan nüfus kayıtlarından da doğrulanacak şekilde kendi çocuğunun olması gerekmektedir.

Talihlinin seyahate katılabilmesi için Amerikan Vizesine sahip olması gerekmektedir. Talihli, Amerikan vizesi alamaması halinde ve/veya herhangi bir nedenle seyahata katılamamaması halinde ödül hakkını kaybedecektir.

Talihlinin eşyalarının kaybolmasından, çalınmasından, zarar görmesinden seyahat sırasında yaralanmasından, kaza geçirmesinden, can, mal kaybına neden olan herhangi bir durumla karşılaşmasından, tutuklanmasından, ilgili ülkenin kanunlarını ihlal etmesinden vs ancak bunlarla sınırlı olmayacak şekilde herhangi bir durum meydana gelmesinden dolayı Frito Lay sorumlu olmayacaktır.

45 kişiye Apple iPad 4 Retina Ekran 16 GB wifi- 4GC Tablet Pc

2 kişiye Transformers Ultra Spark Hero Oyuncak

100 kişiye Apple iPad Shuffle 2 GB Mp3 Çalar

ikramiyesi verilecektir. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ve verilen ikramiyenin özellik ve renkleri farklılık gösterebilir.

Ayrıca Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında yapılacak çekiliş sonucunda;

100 kişiye Transformers Kre-o Optimus Prime Oyuncak

5 kişiye Transformers Flip & Change Oyuncak

100 kişiye Transformers Kre-o Şehirde Kapısma Oyuncak

100 kişiye Transformers Kre-o Bumblebee Gizli Görevde Oyuncak

100 kişiye Transformers Kre-o Bumblebee Oyuncak

100 kişiye Transformers Power Attackers Oyuncak

100 kişiye Transformers Jousters Oyuncak

100 kişiye Transformers Bh Figür Oyuncak

100 kişiye Transformers Scout Oyuncak

100 kişiye Transformers Kre-o Tra Totor Rage Oyuncak

100 kişiye Transformers One-Step Magic Oyuncak

100 kişiye Transformers Bh Küçük Figür Oyuncak

100 kişiye Transformers Kre-o Basic Optimus Prime-90 Oyuncak

100 kişiye Transformers Mini Figür Oyuncak

100 kişiye Transformers Bh Mini Figür Oyuncak

100 kişiye Transformers Kre-o Energon Başlangıç Seti Oyuncak

ikramiyesi verilecektir. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ve verilen ikramiyenin özellik ve renkleri farklılık gösterebilir.

18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Şifre ad, soyad ve adres bilgilerinin herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.

Kazanılan ödül başkasına devredilemez veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.

Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredemez ve nakde çevrilemez.

Ödül hakkı kazanan kullanıcılara, üyelik formu aracılığıyla bildirdikleri e-posta adresi ve/veya cep telefonu numarası aracılığıyla ulaşılamadığında sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. , ve Markera Çekiliş ve Org. Hiz. Tic.Ltd.Şti., çalışanları, kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. uygulama boyunca, uygulama sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda ilgili katılımcının önerilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., bu kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızı, bağlantının kopması, siteye ve site içeriğine erişememe vb…) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğa sahip değildir.

Kampanya katılımında katılımcı tarafında bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumlu tutulamaz.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

İkramiye tesliminde şifreli kart ibrazı zorunludur. Şifreli kart teslim edilememesi halinde katılımcı ödül hakkını kaybeder.

Kampanya koşullarını www.tytz.com web sitesi üzerinden takip etmek katılımcının sorumluluğundadır.

Bu kampanyaya katılan tüm kullanıcılar, yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Uygulama şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ ye aittir.

Bu kampanya Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 18.03.2014 tarihli ve 58259698-255.01.02/874-2402 sayılı izni yürütülmektedir.

Çekiliş 04.07.2014 tarihinde, saat 11.00’da Markera Çekiliş ve Promosyon Hiz. Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sok. No: 30 D: 1 Şişli/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 09.07.2014 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumlu tutulamaz.

Kapsam dışı ikramiyeler 09.07.2014 tarihinde www.tytz.com adresinde duyurulacaktır. Kazanan talihlilerin 0212 266 54 03 nolu Markera kampanya danışma hattını aramaları gerekmektedir.

Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 24.07.2014 tarihine kadar, yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 08.08.2014 tarihine kadar kimlikleri ve şifreli kartları ile Markera Çekiliş’e başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ve şifreli kartları ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 266 54 03 No’lu Markera Kampanya Danışma Hattı’ndan ve www.tytz.com’dan öğrenebilirsiniz. Bu kampanyaya katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Kampanyada yer alan hediyelerin tüketici hakları ile ilgili her türlü sorumluluğu; üretici ve ithalatçı firmalara aittir. Frito Lay’in bu konularda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanyaya katılan herkes yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılır.

 

Share.

319 yorum

  1. mehraba umarım kazan mış olurum çünkü ben tytz.com,ma girdim ve şifreyi nereye yazıcağımı bilmiyorum şimdilik hoşçakal.

  2. çok iyi iyiki almışım yani oyle bir güzel ki ama anlatamıyorum herkez bundan almalı bence cheetos çipsisi de güzel ffffıuu

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.