Arankazan Mercedes çekilişi – www.arankazan.com

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

19.01.2014 – 31.3.2014 tarihleri arasında düzenlenen kampanya kampsamında 7.4.2014 tarihinde yapılacak çekilişle 1 kişi 1 adet Mercedes-Benz Otomobil kazanacak. Kazanan talihliler, 09.04.2014 tarihinde Star Gazetesi’nden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz. İkramiye kazanan asil talihlinin 25.04.2014, yedek talihlinin ise 09.05.2914 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.

9 NİSAN 2014 TARİHİNDE STAR GAZETESİNDE YAYINLANAN ARANKAZAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AranKazan, katılımcılarına cevaplı her bir aranma başına çekiliş hakkı kazandıran bir Çalarken Dinlet kampanyasıdır (Bundan böyle Kampanya olarak anılacaktır). Katılımcılar (Turkcell hattı kullanıcısı) KAZAN yazıp 2002’ye göndererek kampanya kapsamında Çalarken Dinlet’e (Turkcell Çalarken Dinlet Servisi) üye olabilir ve üyelikleri devam ettiği sürece kendisini arayanlara ‘dıt’ sesi yerine kampanya tonlarından birini dinleterek cevapladığı çağrılardan çekiliş hakkı kazanırlar.

Tıkla çekilişe katıl

NOT: BU ÇEKİLİŞ KAMPANYAVADİSİ.COM’U BAĞLAMAMAKTADIR. SADECE BİLGİ AMAÇLI YAYINLANMIŞTIR. KAMPANYAYA KATILIM İÇİN KATILIM ŞARTLARINI DİKKATLİ OKUYUNUZ!!!

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün 17/01/2014 tarih ve 58259698- 255.01.02-204-532 sayılı izni uyarınca düzenlenmektedir.

Katılım Şartları

1. AranKazan, katılımcılarına cevaplı her bir aranma başına çekiliş hakkı kazandıran bir Çalarken Dinlet kampanyasıdır (Bundan böyle Kampanya olarak anılacaktır). Katılımcılar (Turkcell hattı kullanıcısı) KAZAN yazıp 2002’ye göndererek kampanya kapsamında Çalarken Dinlet’e (Turkcell Çalarken Dinlet Servisi) üye olabilir ve üyelikleri devam ettiği sürece kendisini arayanlara ‘dıt’ sesi yerine kampanya tonlarından birini dinleterek cevapladığı çağrılardan çekiliş hakkı kazanırlar.

2. Kampanya’ya 18 (onsekiz) yaşından küçükler, M-lott, 4Play ve Turkcell çalışanları katılamaz.

3. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

4. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün 17/01/2014 tarih ve 58259698- 255.01.02-204-532 sayılı izni uyarınca düzenlenmektedir.

5. İkramiyelerin teslimatında faturasız hatlar için ücretlendirme yapılmış olması, faturalı hatlar için fatura bedelinin ödenmiş olması şartı aranacaktır.

6. Bir makineye veya sisteme bağlı olarak seri olarak katılımcının arandığının ve telefonun otomatik cevaplandığının tespit edilmesi halinde bu katılımlar geçersiz sayılacaktır.

7. Kazanan talihlilerin evraklarının incelenmesi sonucu hediye teslimi yapılır.

8. Kampanya, 19.01.2014 – 31.3.2014 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

9. Söz konusu tarihler arasında, Türkiye genelinde, MLOT Mobil Hizmetler ve Prodüksiyon Danışmanlık A.Ş. tarafından, katılımcılara yönelik; GSM yoluyla veya diğer tanıtım araçlarıyla tanıtım yapılacaktır. Katılımcıların, Turkcell 2002 kısa mesaj numarasına kampanya katılım kodunu yazarak gönderdikleri mesaj karşılığı bir günlük ÇalarkenDinlet servis aboneliği kazanacaklardır.

10. Katılımcı kısa mesaj göndererek kampanyaya katılım için bir günlük ÇalarkenDinlet aboneliği talep etmiş ve satın almış olur ve bu abonelik karşılığıhattına otomatik olarak kampanya tonu atanır. Katılımcı isterse, arankazan.com sitesi üzerinde bulunan tonlardan istediğini seçerek kendisini arayanlara dinletir.

11. AranKazan kampanyası kapsamındaki Çalarken Dinlet aboneliği yalnızca arankazan.com sitesi üzerindeki tonları kapsamaktadır ve diğer Çalarken Dinlet içerikleri kampanya kapsamında değildir. Katılımcılar yalnızca arankazan.com sitesi üzerindeki kampanya tonlarını kendisini arayanlara dinlettikleri sürece, cevapladıkları çağrılardan çekiliş hakkı kazanırlar.

12. Katılımcı Turkcell 2002 kısa numarasına KAZAN yazıp göndererek bir günlük ÇalarkenDinlet abonesi olduğunda, bir gün boyunca arankazan.com üzerindeki tonlardan birini kendisini arayanlara dinlettiği sürece, katılım yaptığı Turkcell hattına doğru gelen her bir cevaplı çağrı karşılığında 1 çekiliş hakkı kazanır.

13. Katılımcılar, katılım yaptığı hat başına bir gün içinde en fazla 100 çekiliş hakkı kazanabilir.

14. AranKazan tonu dinleten bir katılımcıyı arayan başka bir Turkcell kullanıcısı tonu dinlerken *1’i tuşlayarak kampanyaya katılım için bir günlük ÇalarkenDinlet aboneliği talep etmiş ve satın almış olur ve bu abonelik karşılığı arankazan.com sitesi üzerinde bulunan tonlardan istediğini seçerek kendisini arayanlara dinletir.

15. AranKazan kampanyası katılımı ile katılımcının Turkcell hattına tanımlanan ÇalarkenDinlet aboneliği, katılımcı istediği sürece günlük yenilenerek devam edecektir.

16. Günlük abonelik bedeli vergiler dahil 1,00-TL (Bir Türk Lirası)’dir.

17. Katılımcılar KAC yazıp Turkcell 2002 kısa numarasına göndererek toplam kaç çekiliş hakkı olduğunu ve toplam çekiliş hakkı en yüksek olanlar arasındaki sıralamalarını öğrenebilirler. Bu mesajda gönderilen sıra yalnızca en fazla çekiliş hakkı olanlar sıralamasındaki, mesajı gönderen katılımcının sırasıdır. Bu sıralama ve katılımcının sıralamadaki yeri çekiliş sonucunu direkt olarak etkileyen bir unsur olarak kabul edilemez.

18. Katılımcının toplam çekiliş hakkı sayısı ve en çok çekiliş hakkı sıralamasındaki yeri gibi bilgiler her saat başında güncellenir.

19. Katılımcı dilediği zaman IPTAL yazıp 2002 kısa numarasına göndererek aboneliklerinin yenilenmemesini talep edebilir. Katılımcının son satın aldığı aboneliğin süresi dolana kadar, hattına tanımlanan AranKazan kampanya tonunu kendisini arayanlara dinletmeye devam edebilir ve günlük en fazla çekiliş hakkı kazanma limiti dahilinde cevapladıkları çağrılardan çekiliş hakkı kazanabilirler. İptal talebinde bulunan katılımcı, abonelik yenilenme süresine kadar DEVAM yazıp Turkcell 2002 kısa numarasına mesaj göndererek tekrar abone olabilir.

20. Aboneliğini yenilemeyen katılımcıların daha önceden kazandığı çekiliş hakları saklı tutulur.

21. Bu hizmetten Turkcell hattı kullanan katılımcılar yararlanabilir.

22. Katılımcılar tüm operatörlerden kendilerine gelen çağrılar yanıtladıklarında çekiliş hakkı kazanır.

23. Çekiliş 7.4.2014 tarihinde, saat 10:00’da MLOTT, Büyükdere caddesi No 201 Loft Residence A-blok LEVENT / İSTANBUL adresinde Noter huzurunda Milli Piyango tarafından halka açık olarak gerçekleştirilecektir.

24. Çekiliş sonucunda; 1 adet Mercedes-Benz Otomobil talihlisi belirlenecektir.

25. Kazanan talihliler, 09.04.2014 tarihinde Star Gazetesi’nde ayrıca bu internet sitesinden ilan edilecektir.

26. İkramiye kazanan asil talihlinin 25.04.2014, yedek talihlinin ise 09.05.2914 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.

27. MLOT Mobil Hizmetler ve Prodüksiyon Danışmanlık A.Ş. ikramiye kazanan talihlinin ismini ve fotoğraflarını talihlinin izni ile tanıtım malzemelerinde her türlü yayınlama ve kullanma hakkına sahiptir.

28. Her kampanya dönemi için bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.

29. Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda yapılacak olan çekiliş; kayıtlı olduğu CD de belirtilen toplam katılımcı sayısının rakam hanelerini kapsayacak kadar numaralı toplarla çekilmesi suretiyle gerçekleştirilecektir. Çekilişte bir adet asil talihli belirlendikten sonra aynı şekilde asil talihli sayısı kadar yedek talihli belirlenecektir ve bir kişiye değerce farklı birden fazla ikramiye isabet etmesi halinde değerce büyük olan ikramiye kabul edilerek diğer ikramiye için değerce aynı iki ikramiye isabet etmesi halinde ise bir ikramiye kabul edilerek diğer ikramiye için çekiliş yenilecektir.

30. 2002 kısa numarasına mesaj göndererek bir günlük Çalarken Dinlet aboneliği satın almak isteyen kullanıcının hesabında yeterli bakiye olmaması durumda, ücretlendirme kullanıcıya belirtilen koşulda ve miktarda yapılmaya çalışılacaktır.

31. Web sitemizde yayınlanan resimler temsili olup, aslından farklılık gösterebilir.

32. Katılımcı, işbu katılımcı şartlarını onaylamakla, bu metni okuduğunu, anladığını ve bu metinde yer alan tüm hüküm ve şartları gayri kabili rücu olarak kabul etmiş olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Katılımcı Mlot ile paylaşmış olduğu verilerin Mlot tarafından mevzuat kapsamında işlenebileceğini ve kullanılabileceğini kabul eder.

33. Tüm katılımcılar, çekiliş haklarının geçerli olması için KAZAN yazıp aralarda boşluk bırakarak AD SOYAD DOĞUM TARİHİ ADRES bilgilerini ücretsiz olarak 2002’ye göndermek zorundadır.

34. Mlot yanlış iletişim bilgisi ile kampanyaya katılımdan dolayı olabilecek mağduriyetten sorumlu değildir.

35. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Mlot tarafından yapılacaktır.

o Mlot kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

o Mlot’un bu Kullanım Şartları’nın herhangi bir hükmünün uygulanmasında ısrar etmemesi bu hak yada hükümden feragat edildiği anlamına gelmez. İşbu Kullanım Şartları ve uygulanması, yorumlanması, hükümleri dahilinde doğan hukuki ilişkilerin yönetimi ve uyuşmazlıkların çözümü Türk Hukukuna tabi olacaktır. TARAFLAR, işbu Kullanım Şartları’nın uygulanmasından doğan uyuşmazlıklar için İstanbul Çağlayan Mahkemeleri’nin ve İcra Daireleri’ nin yetkili olduğunu kabul ederler

o Katılımcılar yukarıdaki hükümlerin ve http://www.arankazan.com adresinde yer alan kuralların tümünü okuduklarını ve içeriğinden haberdar olduklarını bilerek kabul ettiklerini beyan, kabul ve taahhüt eder.

 

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.