2014 Nescafe Mercedes A180 çekiliş kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

2014 Nescafe Mercedes A180 çekiliş kampanyası… Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. tarafindan 15.01.2014(Saat 00.01) ile 15.04.2014(saat 23.59) tarihleri arasinda düzenlenen kampanyanin internet katilimlari www.nescafe.com.tr/kampanya sayfasi üzerinden gerçeklestirilecektir. Türkiye genelinde Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S.’ye ait NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Orijinal, NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Bol Kahveli, NESCAFÉ 2’si 1 Arada veya NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Sütlü Köpüklü ürünlerinin herhangi birinden satin aldiklarinda ürün ambalaji içerisindeki özgün katilim sifresini ad-soyad, adres bilgileri ile birlikte kelime aralarinda birer bosluk birakarak 3222 kampanya hattina eksiksiz kisa mesaj olarak gönderen tüm GSM operatörü kullanicilari veya www.nescafe.com.tr/kampanya ücretsiz internet adresine sifre, ad-soyad, adres ve GSM no bilgilerini eksiksiz dolduran tüm katilimcilar çekilise katilacaklardir.

25 HAZİRAN 2014 TARİHİNDE AÇIKLANAN NESCAFE MY CAFE KAHVE MAKİNESİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

26 MAYIS 2014 TARİHİNDE AÇIKLANAN NESCAFE MY CAFE KAHVE MAKİNESİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

25 NİSAN 2014 TARİHİNDE AÇIKLANAN NESCAFE MY CAFE KAHVE MAKİNESİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

24 NİSAN 2014 TARİHİNDE AÇIKLANAN NESCAFE MERCEDES ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu kampanyaya katilanlar arasinda yapilacak olan çekiliste 3 kisi Mercedes-Benz A180 Prime 2013 Model Otomobil, 333 kisi Sony Play Station 4 Oyun Konsolu ikramiyesi kazanacaktir. Kazananları, 24.04.2014 tarihinde Radikal Gazetesi’nden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

Bu çekilis Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. tarafindan Milli Piyango Idaresinin 30.09.2013 tarih ve 24951361-255.01.02/3576-9005 sayili izni ile düzenlenmektedir.

Tıkla çekilişe katıl

3IN 1 KATILIM KOSULLARI:

1. Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. tarafindan 15.01.2014(Saat 00.01) ile 15.04.2014(saat 23.59) tarihleri arasinda düzenlenen kampanyanin internet katilimlari www.nescafe.com.tr/kampanya sayfasi üzerinden gerçeklestirilecektir.

2. Türkiye genelinde Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S.’ye ait NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Orijinal, NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Bol Kahveli, NESCAFÉ 2’si 1 Arada veya NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Sütlü Köpüklü ürünlerinin herhangi birinden satin aldiklarinda ürün ambalaji içerisindeki özgün katilim sifresini ad-soyad, adres bilgileri ile birlikte kelime aralarinda birer bosluk birakarak 3222 kampanya hattina eksiksiz kisa mesaj olarak gönderen tüm GSM operatörü kullanicilari veya www.nescafe.com.tr/kampanya ücretsiz internet adresine sifre, ad-soyad, adres ve GSM no bilgilerini eksiksiz dolduran tüm katilimcilar çekilise katilacaklardir.

3. Kampanyaya tüm Avea, Turkcell ve Vodafone hatlariyla katilim yapilabilecektir ve katilim, her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilecektir. (KDV,ÖIV dahil) Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Teyit için geri dönüs veya benzeri amaçlarla düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katilimcidan ayrica ücret talep edilmeyecektir. Kampanyaya kisa mesajla katilim ücretinde degisiklik yapma hakki operatörlerde saklidir.

4. Mükerrer katilimlar elenip, ilk gönderilen sifre dikkate alinacaktir.

5. Bu kampanyaya katilanlar arasinda yapilacak olan çekiliste 3 kisi Mercedes-Benz A180 Prime 2013 Model Otomobil, 333 kisi Sony Play Station 4 Oyun Konsolu ikramiyesi kazanacaktir.

6. Bir kisi birden fazla ikramiye kazanamaz.

7. Ikramiye tesliminde SIFRELI ÜRÜN AMBALAJI ve FIS/FATURA ibrazi zorunludur.

8. Kisa mesajda sifre, ad soyad ve adres bilgisi, internet katilimlarinda sifre, ad soyad, adres ve GSM no bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilis hakki verilmeyecektir. Bilgilerin eksik veya yanlis olmasi nedeniyle yasanacak olan aksakliklardan Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. sorumlu degildir.

9. Tam ve dogru bilginin verilmemis oldugunun tespiti halinde, kampanya katilimi tamamlanmamis sayilir ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katilimcilar herhangi bir hak iddia edemezler. Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. katilimcilarin kampanyaya katilim uygunlugunu dogrulama ve kampanyaya katildiklari profillerini teyit etme hakkini sakli tutar.

10. Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. katilimcinin e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsaminda iletilen tüm mobil telefon numaralarina Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S.ile ilgili bilgi vermek amaciyla iletisime geçme hakkini sakli tutar. Katilimcilar bu hususu pesinen kabul etmis sayilirlar.

11. Çekilis 21.04.2014 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanitim ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Sirketi’nin Gülbahar M. Cemal Sururi Sokak Halim Meriç Is Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy-Istanbul adresinde yapilacaktir. Kazananlar, 24.04.2014 tarihinde Radikal Gazetesi Türkiye baskisinda ve www.nescafe.com.tr/kampanya web sitesinde duyurulacaktir.

12. Kampanyaya Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S., ile U2 Tanitim ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Sti. çalisanlari kampanyaya katilamaz, katilmis ve kazanmis olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S.’nin bundan dolayi herhangi bir sorumlulugu dogmaz.

13. 18 yasindan küçükler kampanyaya katilamaz, katilmis ve kazanmis olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.

14. Yarismaya yurt disindan katilimda bulunanlar, ödül kazanamazlar.

15. Kazanilan ödül degistirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüstürülemez.

16. Ikramiyeye iliskin KDV ve ÖTV hariç diger yasal yükümlülükler talihliler tarafindan ödenir.

17. Uygulamada çesitli yöntemlerle haksiz avantaj saglamaya çalisan katilimcilarin belirlenmesi durumunda bu katilimci ödüle hak kazanamayacak olup, Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S.’nin yasal islem baslatma ve varsa bundan dogan tüm zararlarinin da tazminini talep etme hakki saklidir.

18. Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. kampanyaya katilim esnasinda, katilimcilarin kisisel bilgisayarlari ve internet erisimlerinden ve her türlü teknik aksakliklardan (Internet hizinin düsük olmasi, baglantinin kopmasi, uygun programa sahip olunmamasi vb…) olusabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erisim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayi sorumluluk kabul etmez.

19. Kampanya neticesinde yapilacak olan çekilis ile belirlenecek talihliler, isimlerinin Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. sayfasi araciligiyla açiklanmasini kabul etmis olurlar.

20. Asil talihliler 09.05.2014 tarihine kadar, yedek talihliler 24.05.2014 tarihine kadar kimligi, ikramiye kazandigi sifreli ürün paketi ve fis/fatura ile U2 Tanitim ve Promosyon Hizmetleri’ne basvurmalari halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardir. Bu tarihlere kadar kimligi, ikramiye kazandigi sifreli ürün paketi ve fis/faturasi ile basvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Kampanyaya katilim sirasinda eksik veya yanlis verilen iletisim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayi ödülün ulasmamasindan Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. sorumlu degildir.

21. Kampanya’ya katilanlar isbu Kampanya Katilim Kosullari’ni kabul etmis sayilirlar. Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. kampanya Katilim Kosullari’na uygun davranip davranilmadigini diledigi sekilde degerlendirme ve denetleme hakkini sakli tutmaktadir.

22. Katilimcilarin kampanya kapsaminda verecekleri bilgiler, kampanya ile sinirli kalmak üzere arayüz dahil ilgili teknik destek ve diger hizmetleri saglayan üçüncü kisi/kisilerle Avea, Turkcell ve Vodafone tarafindan paylasilacaktir. Katilimcilar bu bilgi paylasimini simdiden kabul etmis sayilir

23. Kampanya kapsaminda ortaya çikan her türlü uyusmazlikta Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S.’nin her türlü kayitlari esas alinacaktir.

24. Bu Kampanya’ya katilan herkes yukaridaki sartlari gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmis sayilir.

25. Bu çekilis Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. tarafindan Milli Piyango Idaresinin 30.09.2013 tarih ve 24951361-255.01.02/3576-9005 sayili izni ile düzenlenmektedir.

26. Kampanyaya katilan herkes, kampanya sartlarini okuyup anlayarak pesinen kabul etmis sayilir. Katilimcilarin kampanya sartlarina uyup uymadiklarinin denetim ve degerlendirilmesi, katilimcilarin beyanina dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasiran Nestle Türkiye Gida Sanayi A.S. tarafindan yapilacaktir.

27. Kosullar ve Kurallar’in herhangi bir maddesi hukuka aykiri, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrilabilir olarak sayilacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliligini ve uygulanabilirligini etkilemeyecektir.

Share.

9 yorum

  1. ŞİFREYİ GÖNDEREMİYORUM NE YAPSAM EKSİK BİLGİ GÖNDERDİN DENİYOR

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.