TTNET Online Alışveriş Festivali çekiliş sonuçları

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

TTNET Online Alışveriş Festivali çekiliş sonuçlar belli oldu. 17.01.2014 tarihinde yapılan çekiliş sonuçları kampanya koşulları gereği 20.01.2014 tarihli Posta Gazetesi’nde ve aynı gün bu sayfada olacak.

TTNET ONLİNE ALIŞVERİŞ FESTİVALİ MERCEDES ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

02.12.2013(00.01)–02.01.2014(23.59) tarihleri arasında Türkiye genelinde TTNET A.Ş.’ne ait www.ttnetonlinealisverisfestivali.com internet sitesine ücretsiz girerek, TTNET A.Ş. tarafından sunulan ürün ve fırsatları izledikten ve TTNET tarafından abonelik, kullanım bilgilerinin işlenmesine izin verdikten sonra karşılarına çıkan forma internet hizmeti aldığı ev telefon numarası ya da internet hizmet numarası,adı,soyadı,cep telefon numarası,e mail adresi ve ikamet adresi bilgilerini eksiksiz girerek, var olan bilgilerini güncelleyen bireysel, aktif TTNET abonelerine 1 çekiliş hakkı verilecektir. Ayrıca aboneler ücretsiz olarak Türk Telekom ofis ve TTNET bayilerinde sistem üzerinden bilgilerini güncelleyerek de kampanyaya katılabilir. Kampanyaya katılım her bireysel TTNET abonesi için 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Çekilişte 1 kişi Mercedes-Benz CLA 45 AMG 4 Matic 2013 Model otomobil ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler 20.01.2014 tarihli Posta Gazetesi Türkiye baskısında  ve aynı gün bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

çekiliş sona erdi

Kullanım Koşulları
Bu kampanya TTNET A.Ş tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 28.11.2013 tarihli ve 24951361-255.01.02/4381-10877 sayılı izni ile 02.12.2013(00.01)–02.01.2014(23.59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde TTNET A.Ş.’ne ait www.ttnetonlinealisverisfestivali.com internet sitesine ücretsiz girerek, TTNET A.Ş. tarafından sunulan ürün ve fırsatları izledikten ve TTNET tarafından abonelik, kullanım bilgilerinin işlenmesine izin verdikten sonra karşılarına çıkan forma internet hizmeti aldığı ev telefon numarası ya da internet hizmet numarası,adı,soyadı,cep telefon numarası,e mail adresi ve ikamet adresi bilgilerini eksiksiz girerek, var olan bilgilerini güncelleyen bireysel, aktif TTNET abonelerine 1 çekiliş hakkı verilecektir. Ayrıca aboneler ücretsiz olarak Türk Telekom ofis ve TTNET bayilerinde sistem üzerinden bilgilerini güncelleyerek de kampanyaya katılabilir. Kampanyaya katılım her bireysel TTNET abonesi için 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Çekilişte 1 kişi Mercedes-Benz CLA 45 AMG 4 Matic 2013 Model otomobil ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri açıklanan içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

Çekiliş 17.01.2014 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 20.01.2014 tarihli Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden TTNET A.Ş sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 04.02.2014 tarihine kadar; yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 19.02.2014 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Bu çekilişe TTNET A.Ş. bayileri, TTNET A.Ş., U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanyaya sadece bireysel TTNET aboneleri katılabilir.

Çekilişe katılmak için çekiliş tarihi itibari ile katılımcıların yasal takipte veya fatura edilmiş ve ödeme tarihi geçmiş borçlarının bulunmaması gerekir. Çekiliş tarihine kadar aboneliğine iptal eden müşteriler kampanyaya katılamazlar. Çekiliş tarihine kadar TTNET tarafından abonelik kullanım bilgilerinin işlenmesine verdiği onayı , onaylamıyorum statüsüne çekenler kampanyaya katılamazlar. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.