Starcity Outlet Center Volvo V40 çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

10 Ocak 2014 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Starcıty Outlet Center Alışveriş Merkezi’den alışveriş yapın, kampanya süresince yapacağınız KDV dahil her 75 TL’lik alışverişinize bir çekiliş hakkı kazanın. Kampanya sonunda yapılacak çekilişle; 1 kişiye Volvo V40 – D2 1.6 Standart Powershift 2013 Model Araç ikramiyeleri verilecektir. 22.05.2014 tarihinde yapılacak çekilişin kazanan talihlileri 28.05.2014 tarihinde Star Gazetesinden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.

VOLVO ÇEKİLİŞİNİN SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat ikramiye tesliminde katılımda verilen bilgisayar çıktısı ve alışveriş belgesi (fiş/fatura) ibrazı zorunludur, bunları 10.07.2014 tarihine kadar saklayınız.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI :

18 yaşından küçükler katılamaz, İkramiye tesliminde katılımda verilen bilgisayar çıktısı ve alışveriş belgesi (fiş/fatura) ibrazı zorunludur, bunları 10.07.2014 tarihine kadar saklayınız.

Bu kampanya, Merkür İnşaat Ticaret A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 26.12.2013 tarihli ve 58259698-255.01.02/4837-11953 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir. Kampanya, 10.01.2014 (Saat 10:00)- 10.05.2014 (Saat 22:00) tarihleri arasında, İstanbul ilinde bulunan Starcity Outlet Center Alışveriş Merkezi’nde geçerlidir.

Kampanya tarihleri arasında, İstanbul ilinde bulunan Starcıty Outlet Center Alışveriş Merkezi bünyesindeki mağazalardan (Bankalar, Gayrimenkul Tanıtım Ofisi, Döviz işlemleri, kontör satışları, telefon faturası ödemeleri hariç) kampanya süresince toplamda kdv dahil 75 TL ve katları tutarında (her 75 TL için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaptıklarında alışveriş merkezi içindeki kampanya katılım noktalarına gidip fiş/fatura ibraz eden müşterilere ad, soyad, adres, telefon, e-mail adresi, alışveriş tutarı ve alışveriş yapılan mağaza adı bilgilerini kayıt ettirdiklerinde üzerinde çekilişe katılım sıra numarası ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilecektir.

Kampanya sonunda yapılacak çekilişle; 1 kişiye Volvo V40 – D2 1.6 Standart Powershift 2013 Model Araç ikramiyeleri verilecektir.

Çekiliş 22.05.2014 tarihinde saat 13:00’da, Starcıty Outlet Center Alışveriş Merkezi içinde -1. kat, ortak alanda, Köyaltı Mevkii Merkez Mah. Değirmenbahçe Cad. Kavak Sok. No:2 Yenibosna//İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. ,

Kazanan talihliler 28.05.2014tarihinde Star Gazetesinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. Posta ulaşımında meydana gelebilecek aksamalardan ve gecikmelerden, Merkür İnşaat Ticaret A.Ş., Starcıty Outlet Center Alışveriş Merkezi ve DenizAjans sorumlu tutulamaz. İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlinin son başvuru tarihi 12.06.2014 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 27.06.2014 tarihine kadardır. İkramiyenin teslimi 10.07.2014 tarihine kadar yapılacaktır. Asil ve yedek son başvuru tarihine kadar gerekli belgeler ile başvurmayan asil ve yedek talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Merkür İnşaat Ticaret A.Ş., Starcıty Outlet Center Alışveriş Merkezi, Starcıty Outlet Center mağazalarında çalışanlar, DenizAjans çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. İkramiye tesliminde, katılımda verilen bilgisayar çıktısı ve fiş/fatura ibrazı zorunludur. Üzerinde tahrifat yapılmış katılım bilgisayar çıktısı ve alışveriş belgesi kabul edilmez. Ürün iadesinde, alışveriş belgesi (kasa fişi/fatura) ve bilgisayar çıktısı iptal edilecektir ve kaydına da iptal bilgisi girilecektir.

Bankalar, Gayrimenkul Tanıtım Ofisi, Döviz işlemleri, kontör satışları, telefon faturası ödemeleri kampanyaya dahil edilmeyecektir. Katılımı alınarak bilgisayar çıktısı verilen fiş/faturalar kampanya yetkilileri tarafından kaşelenir ve kampanyada tekrar kullanılamaz, sonradan yapılan alışverişlerin fiş/faturaları ile birleştirilerek de kullanılamaz. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanya katılımında, katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez.

İkramiyeye dahil ÖTV ve KDV hariç, diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. İkramiye görselleri temsilidir. İkramiyeler, yasal metinde belirtilen şekilde sunulacaktır, renk ve herhangi bir seçim yapılamaz. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.