Forum Kayseri Mercedes CLA 200 çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

27 Aralık 2013-6 Nisan 2014 tarihleri arası her 100 TL ve üzeri alışverişinize,Mercedes CLA 200 AMG kazanma fırsatı!

Forum Kayseri, ziyaretçilerini 2013 model Mercedes CLA 200 kazanmaya davet ediyor. Forum Kayseri’de 27 Aralık 2013-6 Nisan 2014 tarihleri arasında devam edecek kampanyaya katılan ziyaretçiler, yapacakları her alışverişle kazanma şanslarını daha da artıracak.

MERCEDES ÇEKİLİŞİNİN SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kampanyaya katılmak için; ziyaretçilerin 27 Aralık 2013 – 6 Nisan 2014 tarihleri arasında Forum Kayseri’den yapacakları her 100 TL ve üzeri alışveriş fişleri ile birlikte Danışma masasına giderek şifre almaları gerekecek. Verilecek şifreyi ad, soy isim ve adres bilgileri ile birlikte 5899’e eksiksiz kısa mesaj göndererek ya da www.facebook.com/ForumKayseriAlişverişMerkezi adresindeki ilgili alanı doldurarak çekiliş için kayıt işlemlerini tamamlayabilecekler.

19 Nisan 2014 tarihinde Forum Kayseri Alışveriş Merkezi’nde yapılacak çekilişin sonuçları, 24 Nisan 2014 tarihinde POSTA Gazetesinden ve bu sayfadan www.kampanyavadisi.com‘dan öğrenebilirsiniz. Ayrıca sonuçlar, www.forumkayseri.com web adresinden ve www.facebook/ForumKayseriAlişverişMerkezi facebook adresinden ilan edilecektir.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

· Bu Kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 24.12.2013 tarih ve 40453693-255.01.02/4795-11838 sayılı izni ile MULTI YÖNETİM HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

· Kampanya 27 Aralık 2013 (10:00) – 06 Nisan 2014 (23:00) tarihleri arasında gerçekleşecektir.

· Yapılacak olan çekilişle 1 kişiye 2013 model Mercedes CLA 200 AMG otomobil hediye edilecektir.

· Kayseri ilinde bulunan Forum Kayseri Alışveriş Merkezi içerisindeki mağazalardan kampanya tarihleri arasında toplam 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak danışmaya gelen ziyaretçiler, fatura/fişlerini ibraz ederek POS cihazından üzerinde her 100 TL için 1 adet şifre bulunan çıktı alacaktır. Bu çıktı üzerindeki şifreyi ad, soyad ve iletişim bilgileri (aralarında birer boşluk bırakarak) ile birlikte tüm GSM operatörlerinden 5899 no’lu hatta eksiksiz gönderenler veya www.facebook/ForumKayseriAlişverişMerkezi ücretsiz adresine kayıt edenler bu kampanyaya katılacaktır.

· Yazarkasa fişi ile fatura haricinde hiçbir döküman kabul edilmeyecektir.

· Kampanya katılımında, katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.

· Mükerrer katılımlarda ilk gönderilen şifre ve katılım kabul edilecektir. Kısa mesajda şifre, ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir.

Katılımcıların kampanya sonuna kadar, ibraz ettikleri fiş/faturaları ve Danışma noktasından aldıkları çıktıları saklamaları gerekmektedir. Katılımcının kazanması halinde kampanya hediyesi otomobili almak için tüm bu evrakları beyan etmesi gerekecektir. KDV ve ÖTV hariç tüm yasal yükümlülükler talihli tarafından ödenecektir.

· Bu çekilişe Multi Yönetim Hizmetleri A.Ş. ve Forum Kayseri Alışveriş Merkezi çalışanları, TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Zuma Bilişim ve İletişim Hizmetleri Tic. A.Ş. çalışanları, Forum Kayseri Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağaza sahipleri ile mağaza çalışanları ve tüm bu kişilerin 1. derece yakınları katılamaz. Çekilişe katılmış ve kazanmış olsalar dahi hediyeleri alamazlar.

Çekiliş 19 Nisan 2014 günü saat 16:00’da Forum Kayseri Alışveriş Merkezi – Hunat Mah. Sivas Cad. No: 24/1 Melikgazi Kayseri adresinde Danışma noktasında noter huzurunda ve halka açık şekilde yapılacaktır. Çekiliş, toplam katılımcı sayısının hanelerini oluşturacak kadar numaralı topların çekilmesi suretiyle yapılacaktır.

Bu kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. Kampanyaya katılım, her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir. (Operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 SMS; Avea için 0,50 TL (KDV, ÖİV dahil), Vodafone için 0,40 TL (KDV, ÖİV dahil) ve Turkcell için 0,65 TL (KDV, ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir.)

Asil ve yedek talihliler, 24 Nisan 2014 tarihinde POSTA Gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca sonuçlar, www.forumkayseri.com web adresinden ve www.facebook/ForumKayseriAlişverişMerkezi facebook adresinden ilan edilecektir.

Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta yoluyla tebligat yapılacaktır.

Asil talihlinin son başvuru tarihi 09 Mayıs 2014, Yedek talihlinin son başvuru tarihi 24 Mayıs 2014 olacaktır.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi hediyeleri verilmez.

Bu hususlar, kampanya ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır.

Share.

Comments are closed.