Lovelet Outlet AVM Citroen C-Elysee kazanan talihli

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve tek outlet alışveriş merkezi Lovelet AVM, Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 araç kazanan talihlilere otomobillerini teslim etti.  Sürpriz kampanya ve hediyelerle müşterilerinin yüzünü güldüren ‘Fiyatları Küçülten Outlet’ Yaşam Merkezi Lovelet, bu kez de araba sahibi yaptı. Karadeniz’in en çılgın Outlet Alışveriş Merkezi Lovelet, 1 Kasım’da Lovelet kartı sahibi müşterilerine özel araba kampanyası başlatmıştı. Citroen C-Elysee marka iki adet araç, VM içinde sergilenerek 1 Kasım’dan itibaren talihlerini bekledi.

 

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nin başlattığı ‘Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 aracın talihlileri sahiplerini buldu. Çekilişsiz kurasız gerçekleşen kampanyada Lovelet müşteri kartı sahibi Muzaffer Ak ve Çetin Saltık, yaptıkları alışveriş sonunda seçtikleri anahtar arabaların kilidini açınca 35 bin TL değerindeki Citroen c-Elysee’nin sahibi oldu.

 

İLK ARABANIN SAHİBİ

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nin başlattığı ‘Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 araçtan ilki talihlisini buldu. Çekilişsiz kurasız gerçekleşen kampanyada Lovelet müşteri kartı sahibi Muzaffer Ak isimli vatandaş, 240 TL’lik alışveriş sonucu deneme hakkı kazandığı 8 anahtardan 3.sü arabanın kilidini açınca 35 bin TL değerindeki Citroen c-Elysee’nin sahibi oldu.

 

100 TL’lik alışveriş yapıyorsunuz, danışmaya başvuran ilk 500 kişiden biri oluyorsunuz. Anahtarınızı seçip, anında, oracıkta iki adet Citroen C-Elysee’den birisinin kapısında deniyorsunuz. Doğru anahtarı seçtiyseniz, arabanızı anında kazanıyorsunuz. Kupon yok, çekiliş yok, bekleme yok!

Share.

Comments are closed.