Adese 22. yıl 2. dönem Hyundai İ20 çekiliş sonuçları

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Adese 22. yıl 2. dönem Hyundai İ20 çekiliş sonuçları… Adese Temmuz ayı talihlileri belli oldu!…  Adese’nin Temmuz Talihlileri Hediyelerine Kavuştu… Adese kampanyası devam ederken Temmuz ayı talihlileri Noter huzurunda yapılan çekilişle belli oldu.

Adese’nin, 22’nci yılına özel olarak gerçekleştirdiği ‘22. yılda 22.222 hediye’ kampanyasının Temmuz ayı talihlileri belirlendi. 12 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilen çekilişle 4.444 hediye sahibini buldu.  Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucu Konya ilinden Ahmet Olgun ve Mustafa Tosuntaş 2013 model Hyundai İ20 otomobil kazanırken yine Konya’dan Bekir Yıldırım, Sanem Uğur ve Ahmet Gürbüz ile İstanbul’dan Şehmuz Acun ise Acer Laptop Bilgisayar kazandı.

TEMMUZ AYI KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI – TAM LİSTE

 

Perakendenin yükselen değeri Adese, 22’nci yılını müşterileriyle paylaşacağı 22.222 hediye ile taçlandırıyor. Haziran ayında başlayan ve 5 ay boyunca devam edecek olan 22’nci yıl kampanyası süresince Adese Kart’larıyla alışveriş yapan Adese müşterileri her 25 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkı elde ediyor. Kampanya kapsamında Adese müşterileri her ay 2 adet HYUNDAI İ20 başta olmak üzere birbirinden özel hediyeler kazanma şansı elde ediyor.

 

DÖNEM DÖNEM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

EKİM AYI KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI – TAM LİSTE

EYLÜL AYI KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI – TAM LİSTE

AĞUSTOS AYI KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI – TAM LİSTE

TEMMUZ AYI KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI – TAM LİSTE

HAZİRAN AYI KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI- TAM LİSTE

 

TEMMUZ KAMPANYASININ ÇEKİLİŞİ 12 AĞUSTOS’TA KULESİTE’DE GERÇEKLEŞTİ

adese999

 

Adese müşterilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan kampanyanın ikinci dönemi 31 Temmuz 2013 tarihinde sona erdi. 12 Ağustos 2013, Pazartesi günü saat 14.00’te Kulesite Adese’de gerçekleştirilen Temmuz çekiliş sonucu toplam 4.444 hediye için şanslı Adese müşteri belirlendi. Noter huzurunda ve halka açık şekilde yapılan çekiliş sonucu Konya’dan Ahmet Olgun ve Mustafa Tosuntaş 2013 model Hyundai İ20 otomobil kazanan isimler olurken yine Konya’dan Bekir Yıldırım, Sanem Uğur ve Ahmet Gürbüz ile İstanbul’dan Şehmuz Acun ise Acer Laptop Bilgisayar kazanan şanslı Adese müşterileri oldular.

 

Toplam 4.444 Adese müşterisinin hediye kazandığı çekilişin sonuçlarına ve hediye teslim detaylarına 19 Ağustos 2013 tarihinden itibaren 444 0 237 numaralı müşteri danışma hattından, www.adese.com.tr adresinden ve Adese – Adesem marketlerinden ulaşılabilmekte.

 

AĞUSTOS KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

 

Ağustos Eylül ve Ekim döneminde de devam edecek kampanya kapsamında şanslı Adese müşterileri Ağustos döneminde; 2 adet 2013 Model HYUNDAI YENİ İ20 1.2 JUMP Otomobil, 4 adet VESTEL NO-FROST BUZDALABI, 4 adet ACER LAPTOP, 4 adet VESTEL LCD TELEVİZYON, 4 adet REGAL SPLİT KLİMA, 4 adet SAMSUNG CEP TELEFONU, 44 adet ASUS TABLET PC, 44 adet SAMSUNG FOTOĞRAF MAKİNESİ ve binlerce elektrikli ev aleti kazanma şansı yakalayacak.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.