World Aygaz otogaz hediye kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

AYGAZ’DA YAZ FIRSATI: 20 TL OTOGAZ HEDİYE

Aygaz, Yapı Kredi World işbirliğinde gerçekleştirilen kampanyayla kart sahiplerine hediye otogaz kazanma fırsatı sunuyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen otogaz markası Aygaz Otogaz, Worldcard ile düzenlediği kampanya kapsamında, 15 Ağustos’a kadar farklı günlerde üç defa 50 TL ve üzeri otogaz alan tüketicilere 20 TL’lik hediye otogaz kazandırıyor.

 

Aygaz, düzenlediği kampanyalarla tüketicilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen otogaz markası Aygaz Otogaz, Yapı Kredi World işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanyayla tüketicilere ekstra fırsatlar sağlıyor. 15 Ağustos’a kadar üç farklı günde, tek seferde 50 TL ve üzeri otogaz alan kart kullanıcılarına 20 TL’lik hediye otogaz kazandırıyor.

 

Kampanya, Paro üyesi olan Aygaz otogaz istasyonlarında geçerli olacak.

 

Otogaz ekonomiktir

 

Gelişmiş ülkelerden çok kabul görmüş otomobil yakıtlarından biri olan otogaz, Türkiye’de ekonomik olması ile ön plana çıkıyor. LPG kullanıcıları yakıt masraflarında ortalama % 40’a varan tasarruf ediyor, bu da araç başına yılda yaklaşık 1000TL’nin üzerinde tasarruf demek.

 

Otogaz yüksek performans sağlar

 

Performanstan ödün vermeyen, başta arazi araçları olmak üzere, tüm araç sürücülerinin tercihi haline gelen otogaz, yüksek oktan değeri ile tüm araçlarda üstün performans sağlıyor. TS EN 589 standardına uygun üretilen Aygaz otogaz, motorda sağladığı verimli yanma ile performans kaybını engelliyor. Otogaz, yüksek performansın yanı sıra sürekli kullanıldığında emisyonu da düşürüyor.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.