Kale Outlet Center AVM tatil çekiliş sonuçları

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Aracın Kaç Günde Çıkacağını Bilin, Tatile Gidin!” kampanyasında, ilk arabanın 21 günde çıkacağını doğru tahmin eden Salih Kocadağ, Tatil.com’dan Stella Beach Hotel’de Her Şey Dahil Konaklama ödülünü kazandı.

 

http://www.facebook.com/kaleavm?fref=ts

 

Katılım Koşulları

 

Danışmada doldurulacak anketle “Bu araba kaç günde gider?” sorusunun cevabını doğru tahmin eden ilk kişi Vera Hotel Mare’de çift kişilik, 2. Kişi Hotel Stella Beach’de çift kişilik sabah, öğle, akşam yemekleri ve içecekler dahil konseptte 15 Eylül – 7 Ekim arasında 7 gece 8 gün konaklama kazanacaktır. Belirtilen haklar dışındaki ekstralar tamamen müşteriye aittir.

 

Tatil kazananların ulaşım masrafları kendilerine ait olup, sadece belirtilen konseptlerde konaklamaları tatil.com tarafından karşılanacaktır.

 

Ankete 18 yaşın üstündeki ziyaretçiler katılabilir.

Hediyeyi kazanan kişi kullanabilir, devredilemez.

 

Kazanılan hediyelerle ilgili 1 hafta içerisinde dönülmemesi durumunda hediye bir sonraki doğru tahmin eden kişiye geçer.

 

Kale Outlet Center mağaza çalışanları, 3S Kale Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş., 3S Kale Yapı ve Ticaret A.Ş., Kale Outlet Center yönetimi ,Omega ileri Teknoloji çözümleri ve yazılım Ltd. Şti ve KDM Avm Ltd.Şti., TM Motivasyon ve Eğlence Hizmetleri Ajansı çalışanları ve birinci derece yakınları bu kampanyaya katılamaz.

 

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.