Avea Justin Bieber konser justinegidenyol çekilişi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Seni bu yolda 3 aşama bekliyor Avealı! Avea Justin Bieber konser justinegidenyol çekilişi

 

Bu 3 aşamayı başarıyla bitirip Justin Bieber konserine gidebilir ve hatta onunla tanışma fırsatı yakalayabilirsin!

 

İŞTE HEDİYE KAZANAN KATILIMCILAR

 

Kampanya 29 Nisan 2013 saat 22:00’da sona erecektir. Kampanya’ya katılmak isteyen kullanıcılar, 16.04.2013 ve 29.04.2013 tarihleri arasında https://www.justinegidenyol.com adresli sayfada “Facebook ile Bağlan” butonunu tıklayarak ve Avea Facebook sayfasını beğenerek “Justin’e Giden Yol” uygulamasına katılım gerçekleştireceklerdir. Bu işlemden sonra kullanıcıları ilk yarışma etabı olan Belieber Testi karşılamaktadır. Bu etapta her doğru cevap 100 puan kazandıracaktır. Verilen 60 saniye süre içerisinde en az 6 soruyu doğru bilen kullanıcıların, AVEA hatlı cep telefonundan JUSTIN yazıp 5060’a SMS gönderdikten sonra cevap olarak gelen kodu Avea SMS doğrulaması ekranına telefon numaraları ile birlikte yazarak Avea aboneliklerini doğrulatmaları gerekmektedir. SMS doğrulama ardından kullanıcılar diğer etaplara geçmeye hak kazanırlar. “Şarkıyı Bil” aşamasında çalan Justin Bieber şarkılarını 60 saniyede doğru bilen yarışmacılar her sorudan 100 puan kazanacaklardır. Soruları yanıtlayan yarışmacıların bölüm sonunda kalan zamanları 1 saniye 1 puan şeklinde hesaplanıp puanlarına eklenecektir. Bir sonraki aşamaya geçebilmek için bu bölümde kullanıcıların en az 6 şarkıyı doğru bilmeleri gerekmektedir. “İkna Et” aşamasında kullanıcıların bilgisayar kameraları ile 19 saniyelik bir video çekmeleri gerekmektedir. Video çekildikten sonra onay aşamasına geçecektir.Videolar, bütün katılımcılar tarafından oylanabilmekte ve her kullanıcı bir videoya kampanya boyunca sadece tek bir oy verebilmektedir. Oylamalar katılımcıların kendi zevk ve beğenilerine göre yapılacaktır. Küfür, hakaret, yasalara aykırı içerik barındıran videolar veya herhangi bir sebeple Avea tarafından uygun bulunmayan videolar moderasyondan onay almayacak, silinecektir. Onaylanan videolar kullanıcılara 1000 puan kazandıracaktır. Video onaylandıktan sonra “Justin’e Giden Yol” mikro sitesinde yayınlanacak olup puanlandırılmaya açılacaktır. Videoya verilen her oy kullanıcıya 10 puan kazandıracaktır.

Katılım Koşulları

TIKLA ÇEKİLİŞE KATIL

  1. İşbu Şartname konusu “Justin’e Giden Yol!” uygulaması sadece AVEA kullanıcılarına açıktır. Kampanya’ya Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları, Avea bayileri; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar.
  2. Kampanya 29 Nisan 2013 saat 22:00’da sona erecektir. Kampanya’ya katılmak isteyen kullanıcılar, 16.04.2013 ve 29.04.2013 tarihleri arasında https://www.justinegidenyol.com adresli sayfada “Facebook ile Bağlan” butonunu tıklayarak ve Avea Facebook sayfasını beğenerek “Justin’e Giden Yol” uygulamasına katılım gerçekleştireceklerdir. Bu işlemden sonra kullanıcıları ilk yarışma etabı olan Belieber Testi karşılamaktadır. Bu etapta her doğru cevap 100 puan kazandıracaktır. Verilen 60 saniye süre içerisinde en az 6 soruyu doğru bilen kullanıcıların, AVEA hatlı cep telefonundan JUSTIN yazıp 5060’a SMS gönderdikten sonra cevap olarak gelen kodu Avea SMS doğrulaması ekranına telefon numaraları ile birlikte yazarak Avea aboneliklerini doğrulatmaları gerekmektedir. SMS doğrulama ardından kullanıcılar diğer etaplara geçmeye hak kazanırlar. “Şarkıyı Bil” aşamasında çalan Justin Bieber şarkılarını 60 saniyede doğru bilen yarışmacılar her sorudan 100 puan kazanacaklardır. Soruları yanıtlayan yarışmacıların bölüm sonunda kalan zamanları 1 saniye 1 puan şeklinde hesaplanıp puanlarına eklenecektir. Bir sonraki aşamaya geçebilmek için bu bölümde kullanıcıların en az 6 şarkıyı doğru bilmeleri gerekmektedir. “İkna Et” aşamasında kullanıcıların bilgisayar kameraları ile 19 saniyelik bir video çekmeleri gerekmektedir. Video çekildikten sonra onay aşamasına geçecektir.Videolar, bütün katılımcılar tarafından oylanabilmekte ve her kullanıcı bir videoya kampanya boyunca sadece tek bir oy verebilmektedir. Oylamalar katılımcıların kendi zevk ve beğenilerine göre yapılacaktır. Küfür, hakaret, yasalara aykırı içerik barındıran videolar veya herhangi bir sebeple Avea tarafından uygun bulunmayan videolar moderasyondan onay almayacak, silinecektir. Onaylanan videolar kullanıcılara 1000 puan kazandıracaktır. Video onaylandıktan sonra “Justin’e Giden Yol” mikro sitesinde yayınlanacak olup puanlandırılmaya açılacaktır. Videoya verilen her oy kullanıcıya 10 puan kazandıracaktır.
  3. Kampanya yalnızca bireysel katılıma açıktır. Her üye uygulamaya 1 defa katılabilir. AVEA’nın sağladığı ürün ve hizmetler hakkında kendileriyle iletişim kurulmasına izin vermeleri gerekmektedir. Abonenin vermiş olduğu iletişim iznini kaldırma hakkı saklıdır. Bütün yasal sorumluluklar hat sahibine aittir.
  4. Uygulamanın bulunduğu sunuculara ve veritabanına müdahale girişimlerinde bulunanlar yarışmadan diskalifiye edilebilir.
  5. Uygulama sonucunda en yüksek puana sahip olan ilk 52 kişiye 2 Mayıs 2013 tarihinde İTÜ Stadyumu İstanbul’da gerçekleşecek olan Justin Bieber konser bileti hediye edilecektir. En çok puan kazanan ilk 2 kişi ayrıca konser girişinde Justin Bieber ile tanışma imkanı bulacağı Meet&Greet bileti kazanacaktır. Hediye bilete hak kazananlar 02.05.2013 tarihinde saat 10:00-17:00 saatleri arasında ödüllerini Avea Genel Müdürlüğü’ne kimlikleri ile beraber gelerek imza karşılığında alacaklardır. Konser biletleri iade edilemez, paraya dönüştürülemez.
  6. Ödül kazanan abonelerin isimleri kampanya bitimini takip eden 1 iş günü içerisinde https://www.justinegidenyol.com adresinde açıklanacaktır. AVEA Facebook sayfasında, “Notlar” sekmesinin altında ilan edilecektir. Aboneler isimlerinin açıklanmasına Kampanya’ya katılmakla muvafakat ederler.
  7. Her katılımcı kampanya süresince her kullanıcının video dosyasına sadece 1 oy kullanabilir.
  8. Kaydedilen video ve medya içeriklerinden, uygulamaya girmek için SMS doğrulaması yapılan Avea hattının sahibi sorumludur.
  9. Kullanıcıların kaydettikleri görüntü ve medyaların tüm kullanım hakkı Avea’ya aittir. Bu görüntüler Avea’ya ait bir Youtube kanalına yüklenecektir. Yükleme sırasında kullanıcıların Facebook hesaplarına kayıtlı isimleri ve soyisimleri kullanılabilecektir.
  10. Katılımcılara ait video kayıtları kampanya bitiminde Avea tarafından ticari amaçlı kullanılabilir, üçüncü şahıslarla paylaşılabilir, yayınlanabilir.10. Yarışmaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir. Katılım için Avea abonesi olma koşulu aranmaktadır.
  11. Kampanya’ya katılan her abone tek ödül kazanabilir.
  12. Her Facebook hesabı bir Avea telefon numarası ve aboneliği ile ilişkilendirilebilir.
  13. Ödül kazanan abonelerin, söz konusu haklarını Avea’nın kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları ve/veya yanlış iletişim vermeleri halinde Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. sorumlu tutulamayacaktır.
  14. SMS doğrulaması yapılan Avea hat sahibi yasal muhataptır. Ödül kazanılması durumunda ödül sahipliği hat sahibine aittir. Yapılan SMS doğrulaması ile hat sahibi tüm sorumluluğu kabul eder.
  15. Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar belirlenmesi durumunda bu abone Ödül’e hak kazanamayacak olup, Avea’nın yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
  16. Kampanya’ya katılanlar Avea’nın işbu Kampanya Şartnamesi’nde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Avea tarafından yapılacaktır.
  17. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Avea’nın defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.
  18. Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., Kampanya’ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan, yanlış iletişim ile kampanyaya katılımdan dolayı oluşabilecek mağduriyetten sorumlu değildir.
  19. İşbu Şartname, “Justin’e Giden Yol Kampanyası” için olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.
  20. Avea’nın Kampanya’yı herhangi bir zamanda sonlandırma hakkı ve Kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu Kampanya’ya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

Kampanya 29 Nisan 2013 saat 22:00’da sona erecektir. Kampanya’ya katılmak isteyen kullanıcılar, 16.04.2013 ve 29.04.2013 tarihleri arasında https://www.justinegidenyol.com adresli sayfada “Facebook ile Bağlan” butonunu tıklayarak ve Avea Facebook sayfasını beğenerek “Justin’e Giden Yol” uygulamasına katılım gerçekleştireceklerdir. Bu işlemden sonra kullanıcıları ilk yarışma etabı olan Belieber Testi karşılamaktadır. Bu etapta her doğru cevap 100 puan kazandıracaktır. Verilen 60 saniye süre içerisinde en az 6 soruyu doğru bilen kullanıcıların, AVEA hatlı cep telefonundan JUSTIN yazıp 5060’a SMS gönderdikten sonra cevap olarak gelen kodu Avea SMS doğrulaması ekranına telefon numaraları ile birlikte yazarak Avea aboneliklerini doğrulatmaları gerekmektedir. SMS doğrulama ardından kullanıcılar diğer etaplara geçmeye hak kazanırlar. “Şarkıyı Bil” aşamasında çalan Justin Bieber şarkılarını 60 saniyede doğru bilen yarışmacılar her sorudan 100 puan kazanacaklardır. Soruları yanıtlayan yarışmacıların bölüm sonunda kalan zamanları 1 saniye 1 puan şeklinde hesaplanıp puanlarına eklenecektir. Bir sonraki aşamaya geçebilmek için bu bölümde kullanıcıların en az 6 şarkıyı doğru bilmeleri gerekmektedir. “İkna Et” aşamasında kullanıcıların bilgisayar kameraları ile 19 saniyelik bir video çekmeleri gerekmektedir. Video çekildikten sonra onay aşamasına geçecektir.Videolar, bütün katılımcılar tarafından oylanabilmekte ve her kullanıcı bir videoya kampanya boyunca sadece tek bir oy verebilmektedir. Oylamalar katılımcıların kendi zevk ve beğenilerine göre yapılacaktır. Küfür, hakaret, yasalara aykırı içerik barındıran videolar veya herhangi bir sebeple Avea tarafından uygun bulunmayan videolar moderasyondan onay almayacak, silinecektir. Onaylanan videolar kullanıcılara 1000 puan kazandıracaktır. Video onaylandıktan sonra “Justin’e Giden Yol” mikro sitesinde yayınlanacak olup puanlandırılmaya açılacaktır. Videoya verilen her oy kullanıcıya 10 puan kazandıracaktır.

Share.

1 Yorum

  1. sadece 2 bilet gidersek süper olur… o benim kankam değil kardeşim gibi seviyorum bu yuzden konsere katılam gerek <3

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.