First muhteşem hediyeler çekiliş kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kampanya, 01.05.2014 (Saat 00:01)- 25.06.2014 (Saat 23:59) tarihleri arasında sürecektir. Bu tarihler arasında kısa mesaj ile veya kampanya web sayfaları üzerinden katılım yapabilirsiniz. Göndereceğiniz her şifre, gönderildiği haftanın çekilişine dahil edilecektir.

MUHTEŞEM HEDİYELER KAZANAN TALİHLİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kampanyaya süresince, Türkiye genelinde First Sensations Karpuz, Çilek, Tropikal, Damla, Nane, Yeşil Nane, Ahududu Karadut Sakız ürün çeşitlerinin herhangi birinden satın alarak, paket içindeki Şifreyi Ad, Soyad, Adres bilgileri ile birlikte tüm operatörlerden 3141 nolu hatta kısa mesaj olarak gönderen veya Şifreyi, Ad, Soyad, Adres, Gsm numarası ve e-mail adresi bilgileri ile birlikte www.first.com.tr (ücretsiz) internet adresindeki kampanya sayfasına üye olup girerek her şifre için 1 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

First Çekiliş Kampanyası sonunda yapılacak çekiliş ile;

·      10 kişiye Çift Kişilik İbiza Seyahati,

·      30 kişiye Samsung Galaxy S4 Cep Telefonu (Hat,Kart hariç),

·      40 kişiye Sony Vaio SVF1521NSTB.CEU Notebook,

·      100 kişiye Beats Kulaklık New Studios

ikramiyesi verilecektir.

Çekiliş; 02.07.2014 tarihinde saat 12:00’de DenizAjans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri Ltd. Şti. Ali Nihat Tarlan Cad. No:54 D:14 Toplantı Salonu Bostancı / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler, 09.07.2014 tarihinde Vatan Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.

Ayrıca kampanya katılan herkese, her gün ilk gönderdiği şifre için tüm operatörlerden  4 saatlik konuşma süresi  hediyesi verilecektir.

Ayrıca kampanya katılan herkese, her gün ilk gönderdiği şifre için tüm operatörlerden  4 saatlik konuşma süresi  hediyesi verilecektir. Bir kişi aynı gün içinde sadece bir kere konuşma süresi hediyesi kazanabilir. Aynı gün içinde yaptığı ilk başarılı katılımına hediye sunulacaktır. Kazanılan tüm operatörlerden  günlük * 4 saatlik konuşma paketleri yalnızca operatör içi geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında kazanılacak yarım günlük konuşma paketi yüklemesi  gelecek bilgilendirme mesajının ardından mesajın geldiği gün mesajda belirtilen saatler arasında geçerli olacaktır. Operatörler sistem yoğunluğu nedeniyle paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar. (*) Hediye konuşma paketi Avea ve Vodafone aboneleri için 9.00-13.00; Turkcell ön ödemeli aboneler için 09.00-13.00, Turkcell faturalı aboneler için 08.00-12.00 arası geçerlidir, ayrıntılar kampanya internet adresindedir.

 

 KATILIM KOŞULLARI

18 yaşından küçükler katılamaz. İkramiye tesliminde şifreli ürün ambalajı ve alışverişe ait kasa fişi/fatura ibrazı zorunludur, 30.09.2014 tarihine kadar saklayınız. Üzerinde tahrifat olan ve okunamayan belgeler kabul edilmez.

Bu kampanya, KENT GIDA MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 10.04.2014 tarihli ve 40453693-255.01.02/1167-3063 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir.

Kampanya süresince 01.05.2014 (Saat 00:01)- 25.06.2014 (Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde First Sensations Karpuz, Çilek, Tropikal, Damla, Nane, Yeşil Nane, Ahududu Karadut Sakız ürün çeşitlerinin herhangi birinden satın alarak, paket içindeki Şifreyi Ad, Soyad, Adres bilgileri ile birlikte tüm operatörlerden 3141 nolu hatta kısa mesaj olarak gönderen veya Şifreyi, Ad, Soyad, Adres, Gsm numarası ve e-mail adresi bilgileri ile birlikte www.first.com.tr (ücretsiz) internet adresindeki kampanya sayfasına üye olarak giren tüketicilere her şifre için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Bu kampanya kapsamında, kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekilişle 10 kişiye Çift Kişilik İbiza Seyahati, 30 kişiye Samsung Galaxy S4 Cep Telefonu (Hat,Kart hariç), 40 kişiye Sony Vaio SVF1521NSTB.CEU Notebook, 100 kişiye Beats Kulaklık New Studios ikramiyesi verilecektir.

2 Kişilik Ibiza Seyahati; Ibiza’da, 01.09.2014-30.09.2014 tarihleri arasında belirtilecek tarihlerde, 2 gece süreyle çift kişilik olarak geçerlidir. İstanbul-Ibiza’ya 2 adet gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti, Ibiza’da 4 yıldızlı EL IBIZA Hotelde 2 kişilik odada 2 gece konaklama (oda, kahvaltı dahil) ve tansfer hizmetleri seyahate dahildir. Ibiza’da Pacha Club’da düzenlenecek olan partiye çift kişilik giriş bileti seyahate dahildir. Seyahat İstanbulda başlayacak ve İstanbul’da son bulacaktır. İstanbul’a kadar ulaşım, pasaport, vize işlemleri ve masrafları, yurt dışı çıkış harcı, seyahat sigortası, şahsi harcamalar ve sayahate dahil olmayan masraflar talihlilere aittir ve talihlinin sorumluluğundadır. Seyahat süresince ve yolculukta, her türlü mücbir ve kişisel nedenlerile talihli ve konuğundan kaynaklı meydana gelebilecek gecikme, sağlık ve diğer sorunlar ile vize işlemleri sırasındayaşanacak aksaklıklardan Kent Gıda Maddeleri San. Ve Tic. A.Ş. sorumlu değildir. Seyahat İkramiyesi, talihliler dışında başka bir kişi tarafından kullanılamaz, devredilemez, nakde çevrilemez.

Ayrıca kampanya katılan herkese, her gün ilk gönderdiği şifre için tüm operatörlerden  4 saatlik konuşma süresi  hediyesi verilecektir. Bir kişi aynı gün içinde sadece bir kere konusma süresi hediyesi kazanabilir. Aynı gün icinde yaptığı ilk başarılı katılımına hediye sunulacaktır. Kazanılan tüm operatörlerden  günlük * 4 saatlik konuşma paketleri yalnızca operatör içi geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında kazanılacak yarım günlük konuşma paketi yüklemesi  gelecek bilgilendirme mesajının ardından mesajın geldiği gün mesajda belirtilen saatler arasında geçerli olacaktır. Operatörler sistem yoğunluğu nedeniyle paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar. (*)Hediye konuşma paketi Avea ve Vodafone aboneleri için 9.00-13.00; Turkcell ön ödemeli aboneler için 09.00-13.00, Turkcell faturalı aboneler için 08.00-12.00 arası geçerlidir, ayrıntılar kampanya internet adresindedir.

Çekiliş 02.07.2014 tarihinde saat 12:00’de DenizAjans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri Ltd. Şti. Ali Nihat Tarlan Cad. No:54 D:14 Toplantı Salonu Bostancı / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler, 09.07.2014 tarihinde Vatan Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yoluyla bildirim yapılacaktır. Postada yaşanan gecikmelerden ve aksaklıklardan Kent Gıda Maddeleri San. Ve Tic. A.Ş. ve DenizAjans sorumlu değildir.

İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi 24.07.2014 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 08.08.2014 tarihine kadardır. İkramiyelerin son teslim tarihi 30.09.2014’tür. Asil ve yedek son başvuru tarihine kadar gerekli belgeler ile başvurmayan asil ve yedek talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Kısa mesaj ile tekrarlı katılımlarda, sadece şifre yazılarak katılım yapılabilir. Katılımcının bir önceki uzun başarılı katılımındaki Ad, Soyad, Adres, bilgileri, sonraki kısa katılımlarına otomatik taşınacaktır. Web üzerinden tekrarlı katılımlarda, üye olduktan sonra sadece şifre girilerek katılım yapılmaktadır.

Bir kişi, aynı şifre numarası ile kampanyaya 1 kez katılabilir. Mükerrer katılımlarda, ilk gönderilen şifre ve katılım kabul edilecektir.

Kent Gıda Maddeleri San. Ve Tic. A.Ş., C Section- CS Reklam Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Unite – Ünite İletişim ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti. , Starcom – Starcom Mediavest Group Medya Planlama Satınalma Danışmanlık ve Paz A.Ş. , Saatchi-Güzel Sanatlar Reklamcılık A.Ş., Plasenta-Plasenta Reklam Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Fuagra Reklam Bilişim organizasyon Yay. Ve Diş Ticaret Ltd. Şti. DenizAjans çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

İkramiye tesliminde şifreli ürün paketi ve alışverişe ait kasa fişi/fatura ibrazı zorunludur, 30.09.2014 tarihine kadar saklayınız. Üzerinde tahrifat yapılmış şifreli ürün ambalajları ve alışveriş belgesi kabul edilmez.

Kampanyaya internetten katılım ücretsizdir. Bu kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. Kampanyaya kısa mesajla katılım, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,60 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Başarılı katılım geri dönüş mesajları Kent Gıda Maddeleri San. Ve Tic. A.Ş., tarafından karşılanmaktadır. Teyit için geri dönüş mesajı veya benzeri amaçlarla düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeni ile katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir.

Şifre, Ad, Soyad, Adres, bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılma hakkı verilmez. Kampanyaya katılımda belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye dahil ÖTV ve KDV hariç, diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir.

İkramiye resimleri temsilidir. İkramiyeler, yasal metinde belirtilen özellikte sunulacaktır, renk ve herhangi bir seçim yapılamaz. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.