Columbia sezon sonu indirim fırsatları

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Teknoloji ve şıklığı bir araya getirerek outdoor giyime yeni bir soluk kazandıran Columbia, seçili ürünlerde %25 indirim fırsatı ile macera tutkunlarını bekliyor.

Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla spor giyim anlayışını baştan yaratan Columbia, seçili ürünlerde %25 indirim fırsatı sunuyor. Columbia, indirime özel fiyatlarla devrim yaratan teknolojilere sahip Columbia ürünlerine sahip olmak isteyen macera severleri Columbia mağazalarına ve www.columbia.com.tr adresine bekliyor.

Columbia’nın yaz sezonuna özel teknolojiye sahip ürünleri hem açık havada hem de şehirde hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Columbia’nın Omni-Shade teknolojisine sahip güneş korumalı ürünleriyle UV ışınlarından korunurken, Omni-Shield teknolojili ürünler su ve lekelere karşı kalkanınız olacak.

Nem transferi yönetimini sağlayan Omni-Wick teknolojisi doğanın ve şehrin tüm koşullarında yardımcınız olurken, özel teknolojisiyle uzun süreli soğutma etkisi sağlayan Omni-Freeze Zero ürünleri sayesinde sıcaklardan etkilenmeden tüm yazı keyifle geçireceksiniz. Tüm yüzeylerde güçlü tutuş özelliği sağlayan ve darbe emici destek özellikleri ile ön plana çıkan ayakkabılar ile Columbia severler bu yaz da hem şehirde hem de açık havada mevsim koşullarına karşı yenilmez olacaklar.

Columbia’nın yüksek teknoloji ve konfora sahip ürünlerine Columbia mağazalarından ve www.columbia.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.