Castrol Carama’dan Araç Kış Bakım Seti Hediye kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Castrol Carama’dan Araç Kış Bakım Seti Hediye kampanyası… Castrol Carama’ya üye servislerde, 5 yaş ve üzeri tüm binek araç modellerinde devam eden “Araç Kış Bakım Seti” kampanyasına katılarak, herkesi kapsayan bu hediyeden faydalanabilirsiniz. Castrol Carama’ya üye servislerden herhangi birinden alacağınız servis hizmetini takip eden 15 iş günü içerisinde adresinize ücretsiz olarak Araç Kış Bakım seti gönderilecektir.

31 Aralık tarihine kadar devam edecek bu kampanyadan faydalanmak için yapmanız gereken tek şey ücretsiz servis randevusu alarak, servis işlemlerinizi Carama üyesi servislerinden bir tanesinde gerçekleştirmek!

Üstelik bu kampanyaya ek olarak BP’de bir yıl boyunca geçerli %2.5 akaryakıt indirim kartına da ücretsiz olarak sahip olacaksınız. Bu mükemmel fırsattan yararlanmak için yapmanız gereken size en yakın servise ücretsiz randevu almak!

Şimdi size en yakın servise randevu almak için burayı tıklayın

Peki kış bakım paketi içerisinden neler mevcut?

– Çanta kilitli / Blister
– BP antifirizli cam suyu
– 250ml Buğu Önleyici
– 500ml Buz ve Kar Çözücü
– Buz kazıyıcı eldiven
– Büyük kristal buz kazıyıcı
– Mikrofiber temizlik bezi

Kampanya Castrol Carama’ya üye olan tüm servislerde geçerlidir.
Castrol Carama 11 ilde sizlere kolay servis randevu alma özelliğini sunmaktadır.
– See more at: https://www.castrolcarama.com/ipuclari-ve-tavsiyeler/arac-k-s-bak-m-seti-hediye?utm_source=kimkazandi&utm_campaign=carama&utm_medium=banner#sthash.2VifkZaJ.dpuf

Share.

Leave A Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.